Domů Profil prodejce yo.glass
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Děčín, ČR
  • 854 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (165) 100%
Nadšenci: 339
Aktivita: aktivní
Prodáno: 854
Registrace: 12.8.2011
Město: Děčín
Stát: ČR
Důležitá informace: Nyní opět vystavuji nové zboží. Jedná se však o poslední věci, tedy doprodej. Nový materiál na výrobu již neobjednávám a tvorba na zakázku je tedy již značně omezena. Děkuji všem zákazníkům za přízeň a přeji jen to nejlepší v novém roce!

yo.glass

/ Prodávající
Novinky
243169
9.3.2014 ..několik nových náušniček..!

Zdravím a vítám Vás u yo.glass {#emotions_dlg.rose2},

   ..na tomto profilu najdete mé skleněné malé drobnůstky. Jedná se o hotové šperky - náušničky, prstýnky, náhrdelníky, ale také samotné kabošonky, které jsou určeny na dotvoření dle Vašich nápadů!

 * NÁUŠNICE - pecky * NÁUŠNICE visací * PRSTÝNKY * NÁHRDELNÍKY * BROŽE * SPONKY

* SOUPRAVY *

 * KABOŠONYSOUPRAVY KABOŠONŮ *

Zde na fleru jsem k nalezení také jako yo.yo.  U yo.yo najdete bižuterii všech možných stylů a materiálů.  Při nákupu u yo.yo a yo.glass bude učtováno jen jedno poštovné!

   Přeji všem krásný den a děkuji za Vaši návštěvu!

   Vaše yo.glass {#emotions_dlg.naruc}

******************************************************************

Info ke skleněným kabošonům, které jsou určeny pro další tvoření :

Vzhledem k tomu, že já sama zatím necínuji, nemohu testovat odolnost pro cínování. Pokud tedy kupujete u mne skla na cínování, přečtěte si prosím následující řádky. V případě nejasností nebo problému s již zakoupenými skly mne neváhejte kontaktovat, vše se budu snažit vyřešit a přizpůsobit Vašemu přání a k Vaší spokojenosti.

Skla zdobená obrázky

Tato skla jsou zdobena žáruvzdornými motivy, které jsou nalepeny na hotový kabošon a po zaschnutí jsou znovu zapečeny ve fusingové pícce. Obrázky tedy nejsou zataveny uvnitř skla, ale jsou na povrchu. Obrázek je však vzhledem k tomu, že je zapečen, odolný běžné práci i běžné údržbě. Sklo je možné mýt běžným čistícím prostředkem - prostředky na mytí nádobí, mýdlo, atd. Určitě ale nedoporučuji používat např. čistící písek a jiné čistící prostředky s brusným účinkem. Dále přes obrázek nepoužívejte např. drátěnku, atd. V tomto případě by došlo jak ke zničení obrázku, tak k poškrábání skla.

Průhledná skla, která vybíráte pro obšívání na podklad

na požádání ráda podbarvím stříbrnou ( nebo bílou ) barvou. Tato úprava je zdarma. Nemusíte potom tedy tolik řešit barvu podkladu, na který budete skla vyšívat! Dotazy prosím pište vnitřní poštou. Toto vylepšení není můj nápad, ale vděčím za něj svým milým zákaznicím Lillian Bann a útulek Lesan ! A tímto jim též velmi děkuji a doporučuji navštívit jejich krásné obchůdky!

Způsob dopravy
Objednané zboží zasílám po připsání platby na účet, vždy doporučeně, Českou poštou. Zboží balím bezpečně, dle charakteru zboží ( v bublinkové obálce, větší a křehké věci v krabičce ). Pokud si budete přát dárkové balení, nebojte se napsat, určitě se domluvíme! Poštovné a balné v ČR je 49 Kč. Pokud máte zájem o jiný způsob dopravy ( např. dobírka, navýšení 40 Kč ), je to možné, vše je na domluvě.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od yo.glass

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--