Domů Profil uživatele LuckaJ
  • Na Fleru od roku 2011, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 23.9.2011
Stát: ČR
Důležitá informace: PŘÍJEM OBJEDNÁVEK NA CUKROVÍ I PERNÍČKY JE PRO LETOŠNÍ ROK UKONČEN Z KAPACITNÍCH DŮVODŮ!!! VŠEM DĚKUJI ZA PŘÍZEŇ A TĚŠÍM SE ZASE PŘÍŠTÍ ROK!

LuckaJ

/ Nakupující
Profil

 

 Vítejte v obnoveném obchůdku s voňavými perníčky!

Perníčky a i jiné pečení je mým dlouholetým koníčkem a jsem velmi ráda, že nyní mohu svými výtvory zpříjemnit chvíle i těm z vás, kdo si nějaký ten voňavý medovníček objednají.

Nyní jsou samozřejmě aktuální nejvíce adventní svícny, chaloupky, vánoční perníčky na stromek a jiné vánoční dekorace, které mohou udělat radost nejen vám, ale i vašim blízkým jako hezký dárek. Děti jistě ocení perníkovou chaloupku nebo sáně jako od Mrazíka. Perníkové svícny vám mohou ozdobit sváteční stůl a perníkové hvězdy se budou hezky vyjímat na vašem vánočním stromku.

Proto neváhejte a vstupte do perníkového světa, vonícího kořením a medem!!!

Ale nejen Vánoce jsou časem perníčků - velmi oblíbené jsou i svatební perníčky, děkovná srdce na památku pro rodiče, dekorace svatebního stolu ve formě jmenovek z perníku, nebo třeba upomínkové srdíčko s monogramy nebo datumem svatby jako pozornost do výslužek.

 

Pro zamilované jsou připraveny různé varianty srdcí z lásky, které můžete darovat třeba k Valentýnovi nebo svátku matek...

 

Jaro je pak ve znamení velikonočních perníkových kraslic, ať už plochých nebo prostorových, jarních chaloupek, svícínků ve tvaru kytky apod...

 Fantazii se meze nekladou, takže pokud nenajdete perníček podle svých představ, neváhejte mne kontaktovat a jistě něco hezkého vymyslíme!!!

 

Perníčky jsou vyráběné podle tradičních receptů, přesto jsou mé výrobky určené pouze k dekoraci!

 

Novým přírůstkem v mém obchůdku, jsou korálkové ozdoby a vizovické pečivo.

Korálkové ozdoby patří k tradičním vánočním ozdobám a velmi mile mohou doplnit jak klasické skleněné ozdoby, tak i stromek ozdobený slámovými ozdobami. Na něm vypadají snad ještě lépe a více vyniknou, právě proto, že sláma je velmi tradiční materiál a korálkové ozdoby pomohou jemně rozsvítit celkový dojem.

 

Velmi pěkně vypadají ozdoby také jako dekorace okna, drobnější tvary jsou vhodné i na vázy s chvojím, nebo jako ozdoba zabaleného dárku, kdy slouží zároveň jako drobný doplňující dárek na památku.

 

Věřím že i korálkové ozdoby najdou své nadšence a vrátí se zpátky na naše vánoční stromky!

 

Dalším sortimentem je Vizovické pečivo - další tradiční česká ozdoba. Zboží budu doplňovat postupně jak budu tvořit, takže bude určité množství ihned k dodání. Tvary na které se můžete těšit - rybičky, košíčky, srdíčka, podkovy, věnečky, hvězdy... Doufám že rozšíření obchůdku se bude líbit!!!

 

 

Na výrobu dekoračních předmětů včetně perníkových dekorací mám živnostenské oprávnění.

 

Ráda bych Vás pozvala také do obchůdku mého manžela - truhláře, zde na Fleru: www.fler.cz/truhlarstvi-jelinek

 

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--