Domů Profil prodejce adelaide design
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 3, ČR
  • 2731 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1146) 100%
Nadšenci: 3310
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2731
Registrace: 29.10.2011
Město: Praha 3
Stát: ČR

adelaide design

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Tady se můžete podívat na naše video z výroby.

 

Adelaide je malá rodinná firma, založená Adélou Urbanovou v roce 1995. Výrobky  firmy kombinují návrhy oděvní návrhářky Adély i výtvarné motivy její matky, výtvarnice Radky Urbanové, kterou na fleru najdete jako urbir. Na fleru najdete pod jménem majdau také smalty, které dělá další ze tří sester Magdalena. Adéla ve firmě úzce spolupracuje se svým manželem Petrem Stádníkem, který se věnuje především sítotisku a nábytku.

 

 

 

 

 

V tvůrčím prostředí naší rodiny tak vzniká svět plný barev, bláznivých návrhů, motivů, inspirace a radosti. Vyrábíme vše, na co nám síly stačí- počínaje oděvy a oděvními doplňky, přes šperky, hračky, bytové dopňky a nábytek s naším typickým designem. Vše, co děláme, děláme s láskou, radostí a nadšením. Těší nás, když toto nadšení sdílí i naši zákazníci. Kombinujeme metody sítotisku, barvení, ruční malby, aplikace a dalšího zdobení. Naše značka tím dostává charakteristický, nezaměnitelný rukopis. Na všech našich výrobcích je uplatněn vysoký podíl ruční práce. Snažíme se vytvářet nadčasové, nositelné, pohodlné  a zajímavé kousky pro širokou skupinu žen ve velikosti S-XL.

O výrobcích všeobecně: všechny naše výrobky jsou ručně barveny. Převážná část výrobků je potištěna sítotiskem a následně ručně domalována. Pro dlouhou životnost a stálobarevnost je nutné všechny naše výrobky prát ručně ve vlažné vodě v tekutých prostředcích na černé či barevné prádlo. U nás neplatíte za značku, ale za velmi složitý a zdlouhavý výrobní proces. Každý výrobek nám projde mnohokrát pod rukou, než se dostane do rukou vašich.

Záleží nám na kvalitě i designu a záleží nám i na tom, aby každý výrobek někdo miloval a nosil.

Každý náš výrobek je ručně vyrobený originál (individuálně barven, malován a tištěn), není tedy možné doobjednat naprosto stejný kousek nebo požadovat přesnou kopii  v jiné velikosti. V případě vašeho zájmu o  výrobek, který je prodán nebo není v požadované velikosti můžeme ale někdy nabídnou výrobek hodně podobný. Vzhledem k tomu, že se staráme zároveň a provoz a výrobu do našeho kamenného obchodu, není v našich možnostech vyrábět zboží na zakázku. Někdy ale máme na skladě výrobek, který odpovídá vašim požadavkům a můžeme ho s rerervací vystavit na fler. Pokud tedy u nás nenajdete to, co hledáte, nebojte se nás kontaktovat vnitřní poštou.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vážení zákazníci,

vzhledem k opakovaným žádostem a dotazům o výrobu na zakázku zde uvádíme, proč zakázkovou výrobu neděláme a ani ji neplánujeme. Důvody jsou tři a budu se snažit vám je zde srozumitelně popsat.

Jsou to důvody časové, organizační a technické!

Časové:  na výrobu oděvů nás není mnoho. Samotná výroba je velmi zdlouhavý proces, který není jen o barvení, ale vyžaduje i organizaci a spoustu práce okolo. V momentě kdy vidíte výrobek tady na Fleru, má za sebou skoro měsíční cestu výrobního procesu. Náš čas nevěnujeme jen barvení, ale celé řadě věcí, které s výrobou souvisejí. Věnujeme se také svým pražským obchodům a mnoha dalším aktivitám, kterým se věnovat chceme a musíme.

Organizační: nejsme už ve fázi, kdy si člověk něco kutí doma, prakticky bez nákladů a tudíž může flexibilně reagovat na změnu požadavku. Ačkoliv jsme malá firma, už za sebou táhneme břímě velkých nákladů v podobě všech nájmů za dílny, obchody, zaměstnance a inovace. V tomto ohledu jsme těžkopádnější a celý výrobní proces už musíme promyslet, plánovat a řídit. Není tedy možné do něj zasahovat vašimi individuálními požadavky. A ani není v našich silách vyřizovat a hlídat drobné či velké změny v podobě vašich přání. Zjednodušeně řečeno, jsme rádi, že si uhlídáme vůbec ty naše požadavky.

Technické: vše co vyrábíme, musíme nejprve odzkoušet. Oděvy se šijí v malých sériích a z omezeného počtu látek, které navíc vykazují různé vlastnosti, hlavně srážlivost. Není možné ušít oděv v konkrétních danných mírách, jelikož oděvy barvíme až po ušití, trefit se do požadované míry je občas naprosto nereálné i pro nás. Střihy se snažíme koncipovat tak, aby byly co nejuniverzálnější a pokud možno promyšlené, abychom těmto problémům předcházeli. Proto u každého výrobku uvádíme míry, které jsou po barvení již trvalé. Co se týká barvení, ani to neděláme na zakázku. Nejkrásnější barevné kombinace vznikají nahodile a nelze je opakovat. V tom je kouzlo našich věcí. Množí se nám i dotazy ohledně tisku. Žádáte po nás konkrétní typ vozu, psa, kočky či vašeho oblíbeného zvířete. Nemáme nic proti jiným značkám vozů, ani nemáme nic proti jiným zvířatům, jsme velmi tolerantní a máme rádi vše kolem nás. Nejsme ale nadnárodní firma a nemůžeme se zavděčit a vyhovět všem. Jako vše i sítotisk vyžaduje přípravu, stojí peníze, čas a dlouhou práci. Každý motiv, který vymyslíme a začneme vyrábět, musíme tisknout v menší sérii a náklady tak rozprostřít do více kusů, aby se zachovala cena. Natisknout a vyrobit jeden jediný kus je finančně náročné pro každého tiskaře a my nejsme výjmka.

Tak to byl vyčerpávající souhrn informací o zakázkách. Snažte se jej pochopit a zachovejte nám přízeň. Jsme tu pro vás,ale nemožné neumíme.

Způsob dopravy
Zboží odesíláme balíkem do ruky do 2 pracovních dnů po připsání platby na účet. V Praze je v pracovních dnech od 10-19 hodin možnost osobního převzetí.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od adelaide design

Oblíbení uživatelé
Zobrazování oblíbených uživatelů není majitelem účtu povoleno.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--