Domů Profil prodejce Andee
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Napajedla, ČR
  • 1175 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (298) 100%
Nadšenci: 1010
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1175
Registrace: 4.2.2009
Město: Napajedla
Stát: ČR
Důležitá informace: Nově u mě v nabídce háčkované doplňky

Andee

/ Prodávající
Novinky
930112
4.2.2021 Právě doplněny nové Víly .-)

Keramika Andee je autorská keramika, kterou pro Vás tvoří Andrea Abrahámová tedy Andee, a protože si také někdy ráda odpočinek od hlíny najdete u ní nově i ručně háčkované doplňky.

s radostí vás vítám :-)

Když své ruce zabořím do vláčné hlíny, někdy téměř nedýchám, jindy vůbec nevím, co se děje,  čas utíká, nepřemýšlím... a najednou je tu stvoření, bytost, jež se usmívá a já mnohdy ani nevěřím, že to já... 

Pod mými prsty z hlíny vystupují milé tváře a úsměvy, rozpínají svá křídla Andělské bytosti i zemské Víly. Jemnými tahy prstů jim vtiskuji křehkou, něžnou duši. A ony mi na oplátku přinášejí jakýsi vnitřní klid a pocit naplnění. 

Jinak jsem mnohdy rozlétaná, stále něco zkouším a objevuji. Miluji pohyb, ať je to běh mezi stébly tráv, tanec, či na hřbetu koně cval. Jindy zvolním klidnou chůzí, kdy voním ke všem květinám. Miluji přírodu, ať tu divokou nebo tu zkrocenou v mé zahradě. Kochám se a udivuje mne lehkost motýlích křídel v letu, třepetající se ptačí křídla nebo ladnost lesní zvěře v polích. Jsem vděčná za každý kousek pohlazení, ať je to paprsek slunce, měkká tlapka nebo teplá dlaň. 

To všechno mými tahy vtisknuto do hlíny. Takže pokud hledáte pohlazení po duši myslím, že ho najdete v každém mém jednotlivém díle. A to je důvod, proč tvořím, aby láska a něha byla součástí Vašeho života, aby i když na ni zrovna zapomenete, se na Vás usmála má víla a vy jste věděli, že vše je jak má, že láska a milost jsou s vámi. 
S velkou pokorou přijímám tento dar, který mi byl dán - a miluji každý okamžik, kdy ztrácím pojem o čase a modeluji... 

mou keramiku můžete také vidět na několika vybraných jarmarcích a trzích po České republice, kam velmi ráda jezdím, zvláště v létě :-), ale taky v obchůdcích a galeriích, do kterých zboží dodávám. 

Přeji Vám všem, abyste každým dnem žili své sny ve všem,co Vás baví a naplňuje

krásné dnyMiluju tě!

Andrea 

 mé začátky můžete shlédnou zde: reportáž se mnou

 Moje keramika

 

 

Výstava: Země láska - 2017 Klášterní kaple Napajedla

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží odesílám do dvou dnů od uhrazení objednávky, pokud na zboží spěcháte, prosím informujte mě o tom ve zprávě. Děkuji Keramiku posílám službou PPL, u háčkovaných doplňků můžete využít Zásilkovnu. Doručení je většinou do druhého pracovního dne od odeslání zásilky. V případě zájmu je možný osobní odběr v Napajedlích. Prosím své zákazníky, aby balík rozbalili ihned kvůli případné reklamaci(REKLAMACE ROZBITÉHO BALÍKU možná do 2 prac. dnů od vyzvednutí zásilky). Pokud na zboží spěcháte, prosím informujte mě vnitřní poštou nebo v poznámce u objednávky. Děkuji
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Andee

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--