Domů Profil prodejce kočičí pelíšky
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 19 hodin.
  • Brno, ČR
  • 11 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (5) 100%
Nadšenci: 34
Aktivita: aktivní
Prodáno: 11
Registrace: 3.2.2012
Město: Brno
Stát: ČR

kočičí pelíšky

/ Prodávající
Novinky
66109
25.4.2012 První vlaštovka z novinkové kolekce LEBEDIDEL právě přistála! :)))

KOČIČÍ PELÍŠKY Z DÍLNY KU-GO   
(od Kulíška a Gorilky, řečených Kuku a Gogo).

Kvalitně zpracované, s láskou a péčí šité kočičí pelíšky nabízejí uživateli mnoho výhod, založených na dlouholetých zkušenostech z kočičí domácnosti.

Jejich praktické a hygienické přednosti určitě oceníte také.

SNÍMATELNÉ POTAHY je možné vyprat samostatně, vybrat si můžete z mnoha barev, vzorů a materiálů - vhodné ke všem barvám kožíšků a každému období v roce. Dokoupíte-li si tedy další potahy k jednomu standardizovanému pelíšku, budete je moci střídat např. v závislosti na ročním období (teplý či chladivý potah), či jen pro změnu nálady pro jiné barvy. Budete-li si přát potah, který není v nabídce samostatně, jen jako celý pelíšek, kontaktujte mne vnitřní poštou.

VNITŘNÍ VAKY jsou ušity z pevné husté sypkoviny s aktivním stříbrem ve tkanině od českého výrobce z Tanvaldu - úprava StříbroAktiv - působí proti plísním, proti bakteriím a zápachu vznikajícímu jejich aktivitou, i proti roztočům vyskytujícím se v náplni. To vše zaručí příjemný pocit čistoty i po delší době používání, případně po vícenásobném praní samotné sypkoviny. Pelíšky a polštáře z hypoalergenní sypkoviny Vám budou sloužit opravdu velmi dlouhou dobu, nebudete nuceni po čase kupovat nové výplně! Odolné vaky jsou ve většině případů vybaveny zipem, je tedy možné regulovat množství polyesterové náplně (doplnit či ubrat), případně náplň na konci životnosti vyměnit.

NÁPLŇ vnitřního vaku je z rounového polyesterového vlákna v kuličkách (PES) a je velmi měkká, příjemná a hřejivá - tyto vlastnosti jsou kočkami velmi oceňovány. PES výplňové vlákno má tvarovou paměť, minimálně se slehává, nezadržuje prach a roztoče - vhodné pro alergiky. Oproti klasickému dutému vláknu mají kuličky pozitivní vlastnost - po vyprání stále drží svůj tvar, tzn. že se ve vaku nesráží a netvoří žmolky. Pokud se přece jen časem pospojují, stačí otevří zip a ve vaku je ručně oddělit.
Používám rounové PES kuličky nejvyšší kvality od českého výrobce z Plané nad Lužnicí.

Najdete zde:

- pelíšky o rozměrech 55 x 42 cm s potahem

 - samostatné potahy na pelíšky (55 x 42cm) z různých materiálů

- LEBEDIDLA - tedy gaučové pelíšky pro kočičky (různých velikostí)

- dekorační polštáře pro lidičky (40 x 40cm) sladěné s pelíšky


Ocením zpětnou vazbu - jaké barevné kombinace se Vám líbí, či jaké motivy a vzory preferujte. Proto nebuďte zdrženliví, pište a komentujte.

Ráda pro Vás vytvořím PELÍŠEK NA PŘÁNÍ - podle Vašeho výběru konkrétních látek, materiálů, tvaru, volby rozměrů, zapínání atd. C
ena v takovém případě vychází z použitého materiálu (info o ceně a době dodání vždy předem). Napište mi co byste si přáli, domluvíme se společně na barvách, konkrétních látkách, jejich kombinacích, rozměru atd. Ráda zkouším nové věci, proto si neváhejte vymýšlet!

 

Kocouří bráškové Kuku a Gogo se snaží pomáhat svým kočičím kamarádům, kteří neměli tolik štěstí a nenalezli milující domov.


Z každého prodaného pelíšku či polštářku proto bude věnována většina výtěžku občanskému sdružení Brněnský Max, který se stará o opuštěné a nemocné kočičky bez domova. Více info o činnosti sdružení naleznete na jeho stránkách a na facebooku.

V
šem nakupujícím, 
kteří mají u Brněnského Maxe 
virtuálně adoptovanou kočičku/kocourka
nabízím zdarma servis na případnou opravu či výměnu zipu. 
Nabídka platí pro všechny pelíšky a látkové potahy Ku-Go a je platná trvale
.

 

 

Děkujeme Vám za přízeň, zájem a nákup.

Za realizační a testovací tým KU-GO

Helena, Kulíšek a Gorilka

 

   

Nahoře: Oboustranný pelíškový gaučík z kolekce lebedidel - s výtěžkem pro kocourka Bedříška v péči občanského sdružení Brněnský Max. 

Nahoře: Oboustranné lebedidlo s výtěžkem pro kocourka Othella v péči OS Brněnský Max

Kuku provádí zátěžový test pelíšku.

 

  Foto nahoře: člen týmu Kuku provádí zátěžový test odolnosti pelíšku

Foto nahoře: člen týmu Gogo provádí zátěžový test nosnosti pelíšku

Jsem členem klubu Zvířata v nesnázích (ZVN) - Pomoc zvířatům v útulcích - od 1.3.2012 (do 31.5.2012) probíhá akce Pro koně II věnovaná útulku Naděje pro koně. Flerbox s nabídkou zboží najdete zde.

Zvířata v nesnázích (ZVN)

 

 Licence Creative Commons  Creative Commons

Způsob dopravy
Česká pošta (cenný balík s odpovídajícím pojištěním). Více kusů je baleno v pevné krabici, jednotlivé pelíšky/polštáře jsou zasílány v bublinkové folii a plastové obálce. Po domluvě možnost osobního předání (Brno - centrum) - bez poštovného (tuto variantu proto uvádějte už v objednávce, vymažu Vám poštovné z faktury).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od kočičí pelíšky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--