Domů Profil prodejce VerLyba
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 9 hodin.
  • Praha 9, ČR
  • 28 prodaných kusů
  • 88% kladných hodnocení
Hodnocení: (8) 88%
Nadšenci: 116
Aktivita: aktivní
Prodáno: 28
Registrace: 25.2.2012
Město: Praha 9
Stát: ČR

VerLyba

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Verlyba

Srdečně vás vítáme ve svém obchodě.

Tvoříme, protože to je náš život.

Tvoříme oblečení, protože oblečení milujeme.

V současnosti vám nabízíme kolové sukně, plesové šaty s doplňky, pletené šaty a svetříky a recyklovanou módu.

Také vás necháme nahlédnout do tvorby kostýmů.

Sukýnky:

Jsou krásně princeznovské, kolombínovské, artistické, cirkusácké, holčičí, romantické, jak kdo chce a potřebuje. K jejich zhotovení používáme hlavně tyl, organzu a satén. Všechny mají kolový střih, proto jsou v pase hladké a materiál se zde nehrne. Sukně se plynule rozšiřují až do nevídané bohatosti. Všechny mají saténovou spodničku, aby vás tyl nebo jiný materiál neškrábal a nezlobil na pokožce. Sukničky se skládají z mnoha vrstev, ty které zde nabízíme z deseti, a spodničky. Každá vrstva je pečlivě zakončená lemováním. Lemování tvoří šikmý proužek nebo všitý vlasec nebo pečlivě vypracovaná obruba, proto se okraj krásně vlní a rozšiřuje. Jsme velmi pyšné na to, že naše sukně nejsou na gumu, ale mají pečlivě vypracované rozepínání zipem a dobře vybraným výrazným knoflíkem. Při tvorbě vaší sukýnky, bychom s vámi rády komunikovaly. Potřebujeme znát nejenom vaše míry, ale i vaší představu o barvě, bohatosti, materiálu, olemování, délce apod. Podle množství spotřebovaného materiálu a míry pracnosti se může proměnit cena sukně. Tato sukně bude jenom vaše.

V jarní kolekci 2016 jsme sukně doplnili tričky a tílky. Jsou ušitá z kvalitního materiálu (bavlna, elastan) a výborně se hodí k sukním. Barevné kombinace jsou opět nekonečné a vy se s námi domlouvejte na barvě vašeho trička.

Doplnili jsme i netopýří trička, o která byl vždy velký zájem. Vytvořili jsme opět pružná, která znáte z minulých let a jako novinku netopýří šaty saténové oboustranné. Vlastně dvoje šaty v jedněch, překvapivých barev.

Plesové šaty:

Jsou zhotovené z tylu a saténu. Doplňuje je saténový fráček a zlatý cylindřík a sáček. Živůtek se skládá ze tří vrstev a neobsahuje žádné kostice nebo dráty. Sukně je kolová, se spodničkou, mnohovrstvá, pečlivě olemovaná, lem obsahuje vlasec. Šaty se vzadu rozepínají zipem. Stejně jako naše sukně, mohou se šaty proměňovat podle vaší představy.

Pletené šaty a svetříky:

Vše je upletené z bavlněné příze. Pošleme vám je vyprané a ošetřené aviváží. Vzory se lehce proměňují, takže každý kousek je originál. Při tvorbě vašich šatů nebo svetříku potřebujeme znát vaše míry a hlavně vaší představu, stejně jako u sukní a šatů.

Recyklovaná móda:

Je naše velká láska. Vlastně přesně nevíme proč. Koupíme v "sekáči", pereme, avivážujeme, vyspravíme, vymyslíme aplikace, dotvoříme, fotíme, nabídneme, prodáme. Snad, že ta věc má svůj příběh, proto nás to tolik baví. Recyklace je radost.

Prostřednictvím fotografií vás rády necháme nahlédnout do tvorby kostýmů pro soubor nazývající se CINK CINK CIRK. Soubor pracuje v oblasti nového cirkusu, takže jsou to mladí herci, tanečníci, mimové, artisti, žongléři, kouzelníci a hudebníci.

představení CINK? (foto: Vojtěch Brtnický)

vystoupeni Kavárna (foto: Branislav Račko a Vanda Nárožná)

soutěžní číslo Pierrot

pouliční představení BUM (foto Ivo Oskar Osvald a Klara Bliss)

festivaloví moderátoři

Tímto děkuji své dceři Zuzce za spolupráci a bezmeznou inspiraci.

Modely fotil Mikuláš Hrdlička.

Za Verlybu Síma

__________________________________________________________

Jsme z Prahy. Po dohodě možnost osobního vyzvednutí! {#emotions_dlg.palec1}

Způsob dopravy
K dopravě zboží používáme českou poštu a zboží balíme podle druhu do fólie, obálky nebo kartonu
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od VerLyba

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--