Domů Profil prodejce leprechaunek
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Zlín, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 20
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 2.3.2012
Město: Zlín
Stát: ČR

leprechaunek

/ Prodávající
Novinky
197378
4.11.2013 Obchůdek je dočasně prázdný, protože nemáme jak vyřizovat objednávky - jsme 400km od našeho pracovního doupěte. :) Ihned po návratu spouštíme. :)

Vítejte Usmívající se

Mé jméno je Jana Němečková, ale většinou vystupuji pod přezdívkou 'leprechaunek' - dostala jsem ji už před několika lety a dodnes ji mám moc ráda Usmívající se 

Působím jako profesionální fotografka - začínala jsem poněkud netradičně se sportovní, především dostihovou fotografií, časem jsem se přešla k obyčejným fotkám... a nakonec jsem se dostala až k umělecké fotografii. Ke slovu "umělecká" jsou dlouhá léta psala ony uvozovky - fotografování je pro mě zábava, koníček... hraní si... zachycování nálady, pocitů, dojmů... A v neposlední řadě obrovská vášeň a naplnění - zkrátka něco, co moje duše prostě potřebuje. :)
Umění do toho příliš netahám... potřeba fotografovat je pro mě něco jiného než potřeba být "umělec". :) 

V současné době realizuji své zakázky, taky spoustu vlastních nápadů :), působím jako lektorka... Na Fler jsem se registrovala především proto, že časem si každý z mých přátel našel nějakou "svou" fotku, a ony se - tak nějak bez mého přičinění :) -  začaly stěhovat k nim do bytů a domovů. Proto jsem se rozhodla některé ze svých fotografií nabízet ve formě obrazových reprodukcí i na Fleru. Doufám, že se budou líbit a že nějakou "svou" fotku si mezi nimi najdete i Vy. :) 


S přáním pohody a dobré nálady Usmívající se

Jana Němečková


Post scriptum:
Pokud byste si přáli obraz v jiném rozměru, provedení, nebo například v černobílých tónech... či měli jakýkoliv úplně jiný dotaz nebo přání... :) Prosím, neváhejte mě kontaktovat. Usmívající se

 

 

 

 

 

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od leprechaunek

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--