Domů Profil prodejce Lucy's
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • Brno, ČR
  • 17 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (8) 100%
Nadšenci: 42
Aktivita: aktivní
Prodáno: 17
Registrace: 20.3.2012
Město: Brno
Stát: ČR

Lucy's

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte!

Momentálně jsem máma na plný úvazek, nicméně povoláním architektka a i přes maličko volného času občas ráda popustím uzdu své fantazii a tvořím a tvořím. Moc mě to baví, je to pro mě relax a mám z výsledných exemplářů velkou radost, tak doufám, že i Vám se u mě bude líbit :)

Snažím se nacházet krásu i praktičnost v obyčejných věcech, které nás obkopují; tvořím a chci tvořit to, co mi v obchodech chybí. Nápadů mám do budoucna spostu, ale protože jsem velmi pečlivá a sama ocením kvalitní výrobek, zabere to čas - a tak u mě naleznete zatím jen pár kousků z mé domací dílničky.

Doufám, že poznávacím znamením mé značky Lucy's bude originalita a kvalita. Věci, které jsou pěkné, ale ne tuctové. Věci, které zaujmou a vyjádří svobodnou duši hrdé majitelky nebo majitele.

Poznámka k vrškovým kabelkám: Vršky samotné momentálně zabírají asi tak 1/3 mého obytného prostoru, mám zhruba 57 druhů opravdu rozmanitých barev (popř. konkrétních firem), a protože nemám na tvoření tolik času, kolik bych si představovala, nebojte se přijít s nápadem vlastní barevné kombinace nebo velikosti. Stačí napsat a já se budu snažit Vám co nejvíce vyjít vstříc.

 

Welcome!

My name is Lucy and nowadays I am a fulltime mom. Despite the lack of time I love to create new things, it's a kind of relax for me and I'm very happy about the results of my work - as well I hope you'll enjoy it here! Feel free to come up with your own bag-design of the bottle-tops, I would say I have every possilble color :)

Způsob dopravy
Dle charakteru a rozměrů zboží zasílám v bublinkové obálce nebo balíčku přes ČP doporučeně. V Brně je možné osobní předání. Po předchozí domluvě lze zaslat i do zahraničí.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Lucy's

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--