Domů Profil prodejce Slaweřin Bestiář
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Rožnov pod Radhoštěm, ČR
  • 1 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 26
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 24.5.2012
Město: Rožnov pod Radhoštěm
Stát: ČR

Slaweřin Bestiář

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Všechny Vás tady pěkně vítám...

Za tu chvilku, co tu jsem se stále rozkoukávám a učím se nové věci, třeba už mi nedělá problém najít tlačítko na předělání profilu (před tím jsem ho hledala zásadně dlouhodobě a potřebovala jsem mapu, vzhledem k tomu, že v mapách se také moc nevyznám, no dovedete si to představit:-)

No chtělo by to něco k mojí tvorbě, tak začla bych asi takhle: Ruční tvorba mě doprovází už asi od roku a půl, když mi rodiče poprvé vrazili do ruky tužku...bohužel to vypadá že se netrefili, a tak píšu a kreslím pravou a zbytek dělám levou rukou:-)

Když jsem ještě byla malá a milá, přímo jsem zbožňovala práci s keramickou hlínou, ale jelikož pec je drahá záležitost žádnou keramiku u mě nenajdete:-) Místo toho mi bylo celkem nedávno do ruky dána polymerová hlína, o které jsem na začátku prohlásila že z plastu já teda dělat nic nebudu, a že je to fuj fuj, ale sama potřeba dělat něco rukama byla silnější než já, a tak po důsledném probrání dané problematiky se strýčkem (no však ho všichni znáte vyhledávače) jsem se rozhodla pro zakoupení pro mě vhodnějšího materiálu, který u mě zabodoval a já se jala tvořit.

Tak co tady vlastně najdete, aneb ta se strašně vykecává...

Maskotem mého obchůdku je drak, ano uvažujete správně..když hledáte draka pro princeznu nebo i pro někoho prostého původu už víte kam se stavit:-)

Ona tady bude všelijaká havěť z toho název bestiář (no hlavně hodně roztomilá havěť taková ta ťuťu-ňuňu...z nějakého důvodu si můj mozek zblbý zkouškama postavil hlavu, že chce dělat něco milého a čím menšího tím lepšího)

No jako novinku tu mám králíčky, vím že bych si na ně měla dát pozor, protože se množí rychlostí světla, ale co už:-)

Zatím je všechna zvěřena na obyčejných kovových komponentech, ale v budoucnu hodlám zakoupit kousek osteofixu a vyzkoušet jestli se s mojím bestiářem bude snášet:-) (po případě se mnou...jestli ne poletí z okna a ani nebude vědět Smějící se).

Ještě něco málo ke starání se o polymer: I když byl vyroben testovací drak, se kterým bylo hozeno o zem, jak na laminátové podlaze, tak na keramické dlažbě a nic se mu nestalo, vřele doporučuji to s ním nedělat, nikdy nevíte jestli se takový drak, nebo popřípadě králík nenaštve a neurazí se/si něco:-) Já bych se třeba naschvál rozkřápla kdyby se mnou někdo praštil o zem a ještě několikrát za sebou, (nebo kdybych mu popřípadě vypadla ze 4. patra - pozn. drak přežil pád i týdenní dobrodružsví v divočině, pak posekali trávu a konečně se ta potvora našla:-) )

 

(..Lidé, kteří si kupují zbytečnosti, jsou přece jen moudřejší, než si myslí - kupují si malé sny. V tom okamžiku jsou dětmi. Všech těch malých zbytečností, jimž s penězi v ruce nemohou odolat, se zmocňují  v blaženém rozpoložení děcka, které si na pláži sbírá mušličky - což je představa, která víc než jiná navodí veškeré štěstí. Sbírat mušličky na pláži! Pro dítě nikdy nejsou dvě stejné. Usíná s párem nejhezčích v dlani, a když mu je někdo vezme nebo ztratí - jaký zločin! krást mu vnější částečky duše! vyrvat mu kousky snu! - pak pláče jako nějaký Bůh, jemuž někdo ukradl právě stvořený vesmír. By Fernando Pessoa)

 

Všechny výrobky jsou vymýšleny a tvořeny v nekuřáckém prostředí. Za cenu krabičky cigaret si radši koupím další kostičku fima.....ona závislost je závislost co si budeme povídat:-)

Náš domov již přes deset let neobsahuje žádné zvířecí alergeny, částečně za to může pohrůžka že budu vyhoštěna i se zvířetem a taky je škoda ty chudáky trápit v paneláku (těmi chudáky myslím sousedy, cokoliv chlupatého či opeřeného se u nás mělo až příliš dobře).

   

Způsob dopravy
Všechny šperky jsou řádně baleny do bublinkové obálky a zasílány doporučeně Českou poštou.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Slaweřin Bestiář

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--