Domů Profil prodejce Xelisa - materiál
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 16 hodin.
  • Poděbrady, ČR
  • 280 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (15) 100%
Nadšenci: 80
Aktivita: aktivní
Prodáno: 280
Registrace: 23.8.2012
Město: Poděbrady
Stát: ČR

Xelisa - materiál

/ Prodávající
Novinky
477094
8.2.2016 Živnostenský List pozastaven až do konce roku 2016 a s ním i moje činnost jako prodejce na Fleru!!! Děkuji za pochopení!
Vítejte na mém profilu! Doufám, že se Vám zde bude líbit...

Krátké představení: Ahojky,jak již z mého profilu (Xelisa) víte, tak jsem úplně normální holka, jejíž práce je jí koníčkem, a která od svého koníčku odpočívá jiným koníčkem - korálkováním. A právě toto krásné hobby mě dovedlo k  založení tohoto profilu... Když potřebujete materiál, sháníte, kde se dá a protože jsem shánčlivá, tak jsem si ho posháněla trochu víc a tak se o něj chci podělit :)

Jaký materiál zde najdete? Nejvíce český... a od českých výrobců... Počínaje českými korálky od Preciosy a chirurgickou ocelí z českého průmyslu, časem snad i kerašony z jedné poděbradské keramické dílny a uvidíme, kam mě dál cesty zavedou a co všechno Vám budu moci dopřát... Rozvoj tohoto obchůdku závisí jen a jen na Vás... Mých klientech.

Akce a dárečkovník - Přichystala jsem pro Vás sérii akcí, o kterých se budete pravidelně dozvídat na tomto profilu v záložce "Akce a Dárečkovník", nebo v novinkách... Budete-li je mít ve sledovaných, dozvíte se o nich mezi prvními a budete-li členem/členkou klubu "Tvořilky stvořilky a jiná Fler havěť..." dozvíte se o nich ještě dříve a občas Vám přidám i něco k dobru...

Máte otázky? Prejte se... Možná jsem hnusná, zlá a protivná můra, ale jak jsem na Fleru, měním se ve vrnící kotě... Vaše dotazy jsou moje radost... Ať chcete, co chcete... více fotek, zboží, slevy, akce, nebo chcete jen vědět co to znamená velikost 12/0... Šup s tím do zpráv, nebo dolů do komentářů, vždy ráda odpovím!

 Chcete ušetřit? Rezervujte si své zboží, můžete ušetřit až 1,- Kč na balení.

 Kromě tohoto profilu vlastním ještě profil Xelisa.

TOPlist

Způsob dopravy
Je upravená obchodními podmínkami, ale máte-li jiný návrh, napište mi... Určitě se nějak dohodneme.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Xelisa - materiál

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--