Domů Profil prodejce Barooka
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Chodov, ČR
  • 22 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (4) 100%
Nadšenci: 439
Aktivita: aktivní
Prodáno: 22
Registrace: 31.8.2012
Město: Chodov
Stát: ČR

Barooka

/ Prodávající
Novinky
202520
17.11.2013 V limitované nabídce vánoční papírové visačky pro vaše dárkové balení nebo další tvoření!

Barooku fascinuje tvoření a jednoduché věci. Spojila obě dohromady a vyrábí pod heslem "V jednoduchosti je krása."

Jako malá jsem se nechodila dívat na tvoření mých rodinných příslušníků, příslušnic, příušnic nebo uličnic. Ani jsem si nechodila pro inspiraci do maminčiny skříně s materiálem.
Jediný, kdo si hrál s klubíčky byla naše kočka, ty velké dlouhé tlusté dřevěné jehlice jsem používala ve chvílích neomezené dětské kreativity místo hůlek na lyžování v pokojíku a látky jsem používala spíš na leštění a utírání smítek z mých cetek a lapačů prachu, ke kterým jsem bůhví proč měla tak vřelý vztah. Kočku jsem uměla nakreslit jen zezadu a kočkou se stala až po přihmouření obou očí na minimálně 60%, uháčkovala jsem jen řetízek na hodinu pracovních činností do školy a při pokusu o látání ponožek byla nakonec na patě větší ďoura než předtím, a to jsem mohla mít pomocných dřevěných hříbků, kolik jsem chtěla.
Nadání ve mě prostě asi tiše dřímalo, nebo spíš zařezávalo jako dřevorubec z pily, a čekalo na cosi...možná až se jednou probudím v dobré náladě a vstanu jinou nohou, možná na poetické střevo, které by ve mě probudilo umělce, který si umí najít inspiraci i v hořkém lógru ranního kafe dělníka z pily. Možná jsem to uměla vždycky, jen jsem to nikdy nechtěla nebo neuměla vidět.
Takže tady jsem. Kreativní, upřímná, poctivá a celá taková, jakou mě formovaly okolnosti, s hlavou v oblacích, nohama na zemi.

Jestli se vám šperky líbí, tak super, napište mi o tom. Jestli ne, napište mi to taky, abych pak nenosila nos moc nahoru. Každopádně díky za každé zastavení v mém shopu.

Faktury netisknu. Tiskla bych, ale sousedka Skrblíková si účtuje pětikorunu a Copyshop je strááášně daleko. Sami si ji ovšem můžete vytisknout po dokončení objednávky.
Děkuji, že nekopírujete moje výrobky

Navštivte mojí oblíbenou Hanna.H, její korálkové náušnice vás dostanou! :) Nebo frappante s nádhernými a originálními elegantními šperky

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Barooka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--