Domů Profil prodejce babeko
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Ostrava, ČR
  • 674 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (132) 100%
Nadšenci: 347
Aktivita: aktivní
Prodáno: 674
Registrace: 23.9.2012
Město: Ostrava
Stát: ČR

babeko

/ Prodávající
Novinky
980213
24.11.2021 Babeko se nyní bude věnovat Lapačům snů. První 4 vloženy ;-)

OD NOVÉHO ROKU (2019) JIŽ V BALÍČKU NEZASÍLÁM TIŠTĚNÉ FAKTURY! FAKTURU K VAŠÍ OBJEDNÁVCE NALEZNETE V JEJÍ ADMINISTRACI, MŮŽETE SI JI STÁHNOUT, POPŘÍPADĚ VYTISKNOUT. POKUD SI BUDETE PŘÁT FAKTURU OD MNE I S RAZÍTKEM, PROSÍM O INFO PŘI ODESLÁNÍ OBJEDNÁVKY.

DĚKUJI ZA POCHOPENÍ, ŠETŘÍME LESY! Smrk

 

Vážení návštěvníci, 

Babeko prochází celkovou proměnou, z práce se stal koníček a tak se nyní nevěnuje šití látkových zvířátek, ale našlo se v Macramé a jiných dekoracích... K šití se možná ještě vrátí, ale spíše nárazově. 

Veškeré vystavené zboží je ihned k dispozici ;-)

 

Děkuji za pochopení, níže nechávám původní popis k přečtení ;-)

 

Srdečně Vás vítáme v našem eshopu, kde nabízíme ručně šité dekorace ze 100% bavlny plněné pohankovými slupkami, bylinkami a hypoalergenním vláknem.
 
Používáme pouze certifikovaný materiál, včetně barviček a výplně. Samotné výrobky certifikované nejsou, ale jsou šité s láskou, pečlivostí a bez umělohmotných a podobných zbytečností.
 
Veškeré objednávky se šijí tzv. JUST IN TIME!
VY OBJEDNÁTE, MY UŠIJEME!
 
 

Kdo je Babeko...

Babeko je registrovaná značka, pod kterou naleznete výrobky ruční výroby. Věnuji se převážně šití látkových zvířátek a dekorací plněných hypoalergenním dutým vláknem, pohankovými slupkami a bylinkami. Výrobky jsou šité ze 100% bavlny, používám bavlněné nitě a veškeré barvy jsou nezávadné a určené přímo na textil.

Vše vyrobené na babeko.cz je tvořeno ručně a s láskou. Veškerý materiál použitý na výrobu je pouze certifikovaný materiál, včetně barev a výplně. Vystavené certifikáty naleznete v sekci CERTIFIKÁTY. Vzhledem k finanční náročnosti jednotlivé výrobky certifikované nejsou, tudíž musejí být označeny jako nevhodné pro děti do 3 let.

 

Čím je Babeko výjimečné:

  • vše je tvořeno ručně a s láskou
  • autorský a osobitý rukopis
  • kvalitní a přírodní materiály
  • propracované detaily
  • testováno našimi dětmi

 

Jak to začalo...

V roce 2012 přicházely první myšlenky a nápady na šití látkových zvířátek a dekorací pro děti, tentýž rok byla registrována značka Babeko a o rok později jsem otevřela eshop. Během roku 2013 jsem se postupně rozvíjela a hledala ten správný směr, abych se dopracovala k nynější podobně celého konceptu Babeka.

Mnoho nápadů a zkušeností jsem získala hlavně díky přímému kontaktu se zákazníky při skvělých prodejních akcích, které jsem navštívili s krásným stánkem (díky tati!). Díky pozitivním reakcím nejen dětí, ale také rodičů, jsem se mohla posunovat dál a vytvářet nové tvary zvířátek či dalších produktů.

Po nějaké době jsem byla oslovena pohankovým mlýnem Šmajstrla a díky spolupráci s ním vznikla velmi oblíbená nahřívací zvířátka plněná pohankovými slupkami, kterým se věnuji do dnes. Mimo ně jsem nabídku rozšířila také o polštáře a jiné produkty s pohankou či bylinkami.

 

Babeko později...

V roce 2016 jsem byla oslovena nadnárodní společností Nutricia a.s. a stala jsem se tváří kojeneckých mlék značky Hami, tedy né já, ale má zvířátka :-) Byla to životní zkušenost, která mi mnoho dala i vzala, ale tak to v životě chodí a já jsem za tu zkušenost ráda.

Rok 2017 byl pro mne velkým překvapením a jsem ráda, že se Babeko od záčátku dostalo takto daleko, že díky němu mohu dělat práci, která mne baví a která je mým denním chlebem.

Rok 2018 začal zcela novým sortimentem, o který jsem Babeko rozšířila, a to o B-reflexky - reflexní ručně šité ozdoby, brože, čelenky a také v malém množství Lapače snů. Potřebovala jsem trošku utéct od babeko zvířátek a tímto jsem se krásně odreagovala. Na reflexky i lapače je velmi dobrý ohlas, proto zůstanou v Babeku i nadále. 

 

Babeko dnes...

Je tu nový rok 2019, přecházím po 6 letech k jinému poskytovateli, takže nový rok začíná předěláváním, doplňováním atd :-) Plánů je také spousta, tak snad se i naplní.

 

 

Ručně a s láskou Babeko 

Originální autorské dekorace

 

 

 

 

 

Naše značka Babeko je oficiálně registrovaná ochranná známka č. 327928 u Úřadu průmyslového vlastnictví České Republiky. Jakékoliv kopírování je trestné.

Licence Creative Commons

 

 

Zde naleznete vzorník našich látek. Pokud si nevyberete z barevných kombinací dostupného zboží, stačí, když si vyberete tvar a barvu ze vzorníku a pak nás zkontaktujete.

Výrobky v eshopu jsou v názvu značeny číslem, které je shodné s číslem látky ve vzorníku.

 

 

 

Způsob dopravy
Zasíláme přes Zásilkovnu a PPL
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od babeko

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--