Domů Profil uživatele Magdala22
  • Na Fleru od roku 2012, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 24.9.2012
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 7.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Magdala22

/ Nakupující
Profil

Vítejte v mém malém obchůdku!

Jmenuji se Pavla Lunterová. Povoláním jsem zvěrolékařka a vztah ke zvířatům se promítá i do toho, že mne láká zpracovávání ,, zvířecích´´ materiálů.

A tak jsem se postupně dostala i k tomu, že jsem si otevřela svou dílnu, tvořím si pro radost, učím různé techniky i ostatní lidi a jsem šťastná, když pod jejich rukama vznikne něco nového......

Nabídku mých kruzů a řemeslných dílen sem budu postupně též vkládat.

V dílně Magdala vznikají výrobky z ovčí vlny a srsti různých zvířat, zpracované technikami plstění, předení, poté i háčkování a pletení. Postupně rozšiřuji nabídku přízí ovčích a angorských. Angorskou vlnu získávám z králíčků vlastního chovu. Vlnu sama barvím - to je dobrodružství :-) Brzy budou v nabídce i příze barvené rostlinnými barvivy.

Pokud potřebujete více příze stejné barvy, síly a složení, dejte mi prosím předem vědět, abych obarvila dost najednou. Při barvení se totiž dá dosáhnout výsledku podobného, stejného ale téměř nikdy....Ráda nabarvím a napředu přízi přímo na vaši objednávku.

Dále vyrábím šperky a doplňky z hedvábí a hedvábných kokonů - tento materiál mne nadchnul a výsledky...........posuďte sami :-) Koho zajímá, jak od housenky dojdeme k náušnicím, může si počíst v seriálu o kokonech zde.

 

Tak tedy....začínáme :-)

Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--