Domů Profil prodejce veriXlenka
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 10 hodin.
  • Ostrava-Muglinov, ČR
  • 319 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (73) 100%
Nadšenci: 848
Aktivita: aktivní
Prodáno: 319
Registrace: 10.10.2012
Město: Ostrava-Muglinov
Stát: ČR
Důležitá informace: UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k tomu,že se jedná o ruční výrobu, není možné na objednávku vyrobit vždy naprosto přesnou kopii výrobku jaký je na fotce. Snažíme se však vyrobit velmi podobný. Děkujeme za pochopení.(na požádání zašleme přesnou fotografii konečného objednaného výrobku)

veriXlenka

/ Prodávající
Novinky
1065092
6.7.2023 Milí zákazníci, v době od 21.7. do 6.8. 2023 budeme mít dovolenou.

{#emotions_dlg.naruc}Vítejte v krámku u dvou nadšených floristek Lenky a Veroniky - matky a dcery. Veronika  je absolventka střední zahradnické školy, obor aranžování. Lenka nadšený laik, pod přísným dohledem odborníka. Jako většina tvůrců na Fleru se i my radujeme z tvoření. Taky se ovšem "kocháme", kritizujeme, dohadujeme ... a  navzájem se inspirujeme natolik, že občas ani nevíme, která z nás konkrétní výrobek vytvořila. A společně doufáme, že se Vám u nás bude líbit. ....  a taky v našem obchůdku verixlenka svatební, kam postupně převádíme tento typ výrobků {#emotions_dlg.mala}

Blog- Chystáte svatbu? Přjďte se podívat na svatební veletrh na zámku v Kravařích u Opavy

Vážení zákazníci, bohužel jsme se setkaly s nešetrným jednáním ze strany České pošty - stalo se, že balík nepřišel v pořádku, proto bychom Vás chtěli poprosit, abyste nepřebírali poškozené balíky a neprodleně nás o této skutečnosti nformovali. Stává se také, že krabice je na první pohled v pořádku,ale i přes tvrdou krabici a balení do papíru a bublinkové folie - nepřežije zboží nešetrné zacházení. abychom předešli nepříjemnostem - nabízíme poslání jako - velmi křehké- balík se však musí poslat jako cenný + ještě s příplatkem za křehké. Na tuto možnost se v případě zájmu ptejte u objednávky.

NÁŠ TIP:Neustále něco tvoříte,vyrábíte nebo aranžujete? Zjistěte si v našem testu jaký typ tvůrce se ve Vás skrývá {#emotions_dlg.premyslim} TEST

Blog pro vaše pobavení Smějící se

balící služba. Zn.muž

 

 

Ukázka ze svatebního obchůdku:

 

 Doporučujeme navštívit také tyto krásné obchůdky {#emotions_dlg.naruc}:

    

 

Způsob dopravy
česká pošta- posíláme doporučeně v bublinkové obálce nebo krabici,po přijetí platby na účet, v dodací lhůtě stanovené u objednaného zboží(po špatných zkušenostech zboží nelze platit dobírkou), u křehkého zboží je možné vyzvednout po domluvě v Ostravě. UPOZORNĚNÍ: cena poštovného u zboží je orientační,může být upravena na základě aktuálního ceníku ČP a také se navyšuje při objednání většího počtu kusů zboží. Dále můžete využít také poslání na výdejní místa uloženky nebo zásilkovny, cena od 69Kč. Pozor u zásilkovny je omezen rozměr balíku a nelze přes ni poslat velké objednávky. pro více info nám napište.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od veriXlenka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--