Domů Profil prodejce Sjuzanela design
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Jihlava, Jihlava, Kraj Vysočina, Česká republika, ČR
  • 329 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (43) 100%
Nadšenci: 314
Aktivita: aktivní
Prodáno: 329
Registrace: 11.11.2012
Město: Jihlava, Jihlava, Kraj Vysočina, Česká republika
Stát: ČR
Důležitá informace: SLEVA na polštářky skladem, do vyprodání...

Sjuzanela design

/ Prodávající
Novinky
977834
14.11.2021 NOVÁ várka polštářků bude k mání během 3 týdnů :)

Sjuzanela design

Když se obklopíme barvami, je to všechno hned o něco veselejší. Děti i dospělí se více smějí, mají chuť tvořit, bavit se a žít. A přesně z takového důvodu se zrodila značka Sjuzanela design.

Naše módní kabelky, pouzdra na mobilní telefony, interiérové tapety, polštáře, sedací vaky a další nezbytnosti v sobě odráží lásku k designu a touhu zabydlet vaše domovy krásnými barvami, moderními a hravými motivy.  Mějte interiér v jednom dokonalém stylu od tapet a závěsů až po sedací vaky a polštáře.

Sjuzanela design vybírá ekologicky šetrné materiály, které dále zpracovává svým jedinečným autorským tiskem. Konečná úprava všech designových kousků je pečlivá ruční práce, ve které nechybí kus srdce.

 

 

 

prodávající Zuzana Marečková, IČ: 05498601

není plátce DPH.

Zákazník (spotřebitel) se zavazuje seznámit se s těmito obchodními podmínkami před tím, než si objedná vybrané zboží. Spotřebitelem je osoba, která při uzavírání a plnění kupní smlouvy s dodavatelem nejedná v rámci své podnikatelské činnosti. Dodavatel je provozovatel maloobchodu. Předmětem uzavírané kupní smlouvy mezi spotřebitelem a dodavatelem je závazek dodavatele dodat spotřebiteli objednané zboží a závazek spotřebitele objednané zboží převzít a zaplatit dodavateli dohodnutým způsobem a dohodnutou cenu. V případě nepřevzetí (a nezaplacení v případě dobírky) objednaného zboží spotřebitelem je dodavatel oprávněn požadovat po spotřebiteli úhradu poštovného a poplatek 120 korun českých jakožto úhradu nákladů spojených s vyřízením objednávky. Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy, kterou zákazník (spotřebitel) uzavírá s prodávajícím (dodavatelem).

Další Ustanovení

Veškeré údaje zveřejněné na webových stránkách prodávajícího jsou chráněny příslušnými právními předpisy. Tato ochrana se může dotýkat i práv jiných osob. Údaje zveřejněné na webových stránkách prodávajícího nesmějí být bez jeho souhlasu nebo souhlasu držitele autorských práv jakkoli dále kopírovány a zpřístupňovány třetím osobám. Prodávající neručí za věcnou správnost všech údajů zveřejněných na jeho webových stránkách a upozorňuje,že tyto údaje nejsou v žádném případě doporučením pro využití nabízeného zboží pro specifický účel použití zamýšlený zákazníkem. Prodávající je oprávněn měnit obsah svých webových stránek, jakož i sortiment nabízeného zboží a jejich ceny. Prodávající je oprávněn měnit obsah těchto obchodních podmínek, změna obchodních podmínek se nevztahuje na již uzavřené kupní smlouvy..

Způsob dopravy
česká pošta, doporučené psaní/balík do ruky
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Sjuzanela design

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--