Domů Profil prodejce KatchaT
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Pardubice, ČR
  • 66 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (5) 100%
Nadšenci: 172
Aktivita: aktivní
Prodáno: 66
Registrace: 30.3.2009
Město: Pardubice
Stát: ČR
Důležitá informace: Od 13.5.2011 pobývám ve Velké Británii, obchůdek bude v provozu dál, poštovné bude tedy změněno podle tamnějšího ceníku tzn. cca 70 Kč pouze obyčejné psaní, lze na přání zaslat i doporučené psaní z UK za cca 190Kč.

KatchaT

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte!

Již od dětství jsem byla vedena maminkou a babičkou k ruční tvorbě. Ke korálkům a tvorbě šperků jsem se dostala ještě na základní škole. Pak jsem vystudovala střední oděvní školu a ke korálkování jsem se vrátila před několika lety.

Tvorbou z polymerové hmoty se zabývám čtvrtým rokem, tehdy jsem zjistila, že korálky a přívěšky můžu vytvářet i já sama, hned jsem to vyzkoušela a se zápalem tvořím dodnes. Poslední dobou jsem propadla i tvoření jiných předmětů z polymerové hmoty - krabiček, šperkovniček, zdobení zrcátek i dalších předmětů.

Ráda tvořím fimokorálky pro vaše kreativní tvoření, takže pokud se vám líbí, mohu vytvořit z nabízených korálků cenově výhodnou sadu, stačí když písnete vnitřní poštou.

Dále tvořím také ucelené komplety šperků, ale pokud máte zájem pouze o 1 výrobek ze sady, stačí napsat opět vnitřní poštou a výrobek bude váš.

Může se také stát, že výrobek prodám a nestačím ho zde smazat, každý výrobek je originál a nelze stoprocentně vyrobit indentický, pak se mohu pokusit vytvořit po domluvě s vámi podobný výrobek.

Také přijímám zakázky na výrobky, váš nápad či přání bude pro mne výzvou.

V srpnu a v říjnu tohoto roku, byly mé výrobky Šikézní dýně a brožky Be Playful umístěny na titulní stranu evropské polymerové komunity zde //www.voila.eu.com/ a článeček taktéž o brožkách na stránkách Polymer Clay Daily.

Pokud se máte rádi šperky z drahých kamenů a cínu, mrkněte do obchůdku mé šikovné sestry Awiren.

TOPlist

Způsob dopravy
Českou poštou či Britskou Royal Mail pečlivě zabaleno v bublinkové obálce nebo krabičce. Více info viz. výše Krátkodobá informace pro zákazníky
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od KatchaT

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--