Domů Profil prodejce Kuličky pro kočičky
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Přešovice, ČR
  • 900 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (229) 100%
Nadšenci: 338
Aktivita: aktivní
Prodáno: 900
Registrace: 29.1.2013
Město: Přešovice
Stát: ČR

Kuličky pro kočičky

/ Prodávající
Novinky
1085965
10.12.2023 Milí nakupující, poslední vánoční objednávky kuliček pro kočičky letos přijímám do středečního poledne 13.12. Objednávky přijaté po tomto termínu budu odesílat až po Novém roce. Děkuji za přízeň a těším se zase v roce 2024 ♥

Vítejte v měkoučkém světě plstěných kuliček pro vaše kočičky.

Ovčí vlna je sama o sobě pro kočku velmi přitažlivá, a to jak svou vůní, tak i strukturou.  Pro plstění kuliček používám tu nejměkčí a nejněžnější vlnu Merino, která je na dotek velmi příjemná. Ve spojení s bylinou zvanou šanta kočičí či kozlíkem lékařským (valeriana, baldrián) jde o kombinaci přímo ďábelsky neodolatelnou.

Možná právě teď přemýšlíte, jaký pořídit dárek pro vaši kočku nebo chlupáče vašich přátel? Všichni moc dobře víme, že kočičáci si samozřejmě veeelice rádi pohrají s roličkou od toaletního papíru, víčkem z pet lahve či kusem bublinkové fólie :) Pokud však nechcete jít na návštěvu s kusem igelitu či chcete vaši kočičku rozmazlit víc, než jen kusem zmačkaného papíru, potom je plstěný míček se šantou či kozlíkem dobrý tip na dáreček a spousta legrace pro vás i kočičku zaručena :)

Pokud se Vám líbí cokoli z prodaného zboží nebo máte jiné přání (jiná barevná kombinace či vzor) neváhejte mi napsat. 

image

 

A jak to všechno vzniklo?

Jmenuji se Lucie, jsem typická crazy cat lady, můj svět se točí kolem koček. Jednoho dne jsem zatoužila naučit se nové technice tvoření - plstění jehlou. Čím začít? Tak třeba kuličkou. Plstila jsem dlouho, pečlivě, přepečlivě, až vznikla krásná, kulatá kulička. Celá nadšená ze svého prvního výtvoru jsem se šla náležitě odměnit do kuchyně - kafíčko a čokoláda jsou super odměna, zejména když moje prsty byly celé rozpíchané od plstící jehly. Když jsem se vrátila zpět, moje kulička nikde. Prostě nebyla. Najednou jsem si všimla něčeho chlupatého na zemi, dělajícího salta a kotrmelce... s mojí kuličkou! Naše kočka! No a tak vznikly kuličky pro kočičky, zcela neplánovaně, ale měly u koček (a nejen těch našich) náramný úspěch. Později jsem do kuliček začala přidávat ještě tzv. kočičí drogy - šantu kočičí a kozlík lékařský, a to pak panečku byla jízda. Narozdíl od skutečných drog to ale byla jízda naprosto bezpečná. Tak ať mají kuličky úspěch i u těch vašich kočiček! :)

 
 
Aktuální stav naší smečky - dvě kočičky domácí z útulku, jeden kocourek a dále 5 + xy venkovních a věčně hladových šelem kočičích. V létě 2018 se k nám připojila další kočičí holka, kterou v 10 dnech opustila maminka a povedlo se nám ji vypiplat tak, že pomalu přerůstá všechny ostatní :D
 

Děkuji za návštěvu a přeji krásný den! Kočičkám a kuličkám třikrát mňau :)

            

              

             image

             

             

         

Způsob dopravy

Platba za zakoupené zboží probíhá předem na účet vedený u MBank nebo můžete zaplatit kartou pomocí platební brány Comgate.

Zboží vždy pečlivě balím do celofánového sáčku s mašličkou a poté do bublinkové obálky. V případě zboží skladem odesílám zpravidla do 5 pracovních dnů po připsání peněz na účet. U zboží na objednávku zašlu v termínu uvedeném u dané položky případně podle domluvy.

Cena dopravy je složena z poštovného a balného, přičemž při koupi více kusů platíte pouze 1 poštovné.

Balíčky odesílám doporučeně prostřednictvím České pošty, a to do Balíkovny nebo jako doporučené prioritní psaní. Využít můžete také výdejní místa Zásilkovny.

Platbu za zboží očekávám do 10 dnů - pokud nebude zaplaceno, objednávku ruším, aby zboží nebylo zbytečně blokováno pro další prodej.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kuličky pro kočičky

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--