Domů Profil prodejce Angyalház
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Františkovy Lázně, ČR
  • 90 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (17) 100%
Nadšenci: 106
Aktivita: aktivní
Prodáno: 90
Registrace: 29.1.2013
Město: Františkovy Lázně
Stát: ČR

Angyalház

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jsme Honza a Dorka, česko-maďarský manželský pár žijící ve Františkových Lázních. Máme hodně společného, oba milujeme přírodu, která je pro nás zdrojem životní síly, klidu i inspirace. Rádi trávíme volný čas společně, na dlouhých procházkách, doma, na zahradě nebo třeba na jarmarku :) 

Jméno našeho obchůdku - Angyalház - znamená v maďarštině Dům andělů.

V obchůdku najdete výrobky, které se snaží být šetrné k přírodě, zároveň se snaží vytvořit útulnou a láskyplnou atmosféru v domácnosti, protože myslíme, že útulný domov je jedna z nejdůležitějších věcí, co člověk potřebuje. Nás oba fascinují staré, ručně vyrobené předměty našich babiček a dědečků, které vždy mají své unikátní kouzlo a osobnost, jsou s námi často už dlouhá desetiletí a stále vyzařují radost ze života, i když lidé, kteří je vytvořili, už nejsou mezi námi. Věříme, že právě to je smysl ruční práce, to je tajemství, které ruční výrobky rozlišuje od těch z masové výroby.

Také věříme, že ruční práce nás učí cenit si předmětů kolem nás a respektovat je. Učí nás konzumovat méně, vážit si toho, co už máme, vážit si práce ostatních výrobců a používat věci tak dlouho, dokud slouží, stejně jako to dělali naši předci v době, kdy ještě nebylo levné a všude dostupné zboží z dalekých světadílů. Je přirozené, že ruční výrobky nemohou s takovým zbožím soupeřit, co se týče cen. Můžou ale nabídnout mnohem víc: kreativitu, osobitost, a především dobrý pocit z toho, že víme, kdo a kde vyrobil věci, které používáme. Naše výrobky byly tvořeny v tomto duchu a doufáme, že Vám budou dělat radost mnoho let.

 

Děkujeme za návštěvu!

Způsob dopravy
Zboží posíláme Českou Poštou nebo Zásilkovnou. Menší předměty (šperky, malé dekorační předměty, menší textilní výrobky, atd.) posíláme jako doporučené psaní, v bublinkové obálce. Pokud zásilku potřebujete dostat co nejrychleji, zvolte možnost "doporučené psaní prioritní". Větší kusy dekorace a objednávky nad 2 kg posíláme v krabici, jako balík do ruky, nebo balík na poštu. Jako levnější variantu pro objemnější věci nabízíme Zásilkovnu (platí pro balíky do 5 kg). Osobní odběr je možný ve Františkových Lázních a v Chebu a okolí. Případně (po individuální domluvě) v Lounech a okolí.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Angyalház

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--