Domů Profil prodejce doma silk
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Holotín, ČR
  • 152 prodaných kusů
  • 98% kladných hodnocení
Hodnocení: (43) 98%
Nadšenci: 300
Aktivita: aktivní
Prodáno: 152
Registrace: 8.2.2013
Město: Holotín
Stát: ČR

doma silk

/ Prodávající
Novinky
1096914
11.3.2024 Vážení a milí nakupující, ode dneška do konce března provětrávám skladové zásoby. Veškeré zboží skladem můžete nakupovat s 15% slevou. Při objednávce zadávejte kupon BCU-Y4F-EC2. Přeji krásné jarní dny!

Hedvábí mě okouzlilo svojí jemností, hebkostí a krásným leskem. Za tento neobyčejný zázrak vděčíme malinkému, nenápadnému tvorečku jménem bourec morušový /přesněji řečeno jeho Stvořiteli/.Bourec je zkrátka borec!

Práce s hedvábím mě nejen baví, ale občas až fascinuje, protože pod mýma rukama vzniká něco, co jsem původně ani nezamýšlela....Překvapený

Ručně malované hedvábí může podtrhnout Vaši individualitu, protože nikdy, nikde nepotkáte nikoho se stejnou šálkou, šátkem či kravatou...Hedvábný šátek či šála může sloužit jako originální doplněk jak ke společenským šatům tak i k lehkému svetříku a džínám. Hedvábí snadno vyperete i vyžehlíte, barvy jsou stálobarevné.

 

 

 

V případě Vašeho zájmu o konkrétní zakázku se pokusím splnit všechna možná (a snad i nemožná) přání.... Přes vnitřní poštu můžete objasnit své představy a požadavky-rozměr, barevný podklad, vzor apod. Pokud např. chcete nechat zhotovit pro partnera kravatu ladící k Vašim plesovým šatům či společenskému kostýmku, můžete poslat foto a doplňující informace. S dostatečným předstihem /cca 2-3 týdny/ přijímám také firemní zakázky. Pokud si nevyberete z mojí aktuální nabídky, určitě je možné dle Vašich konkrétních představ vytvoření barevně sladěného kompletu-kravata+ šála(šátek).

 

Firemní zakázka:

 Komplety:

 

 

 

Spokojení zákazníci /Azurový komplet/:

 

 

 

Na přání zákaznice:

 

Armaturová kravata na přání:

 

 

Práce na jednotlivých výrobcích se pohybuje od 30min po cca 5hod a podle toho jsou i ohodnoceny.

Věřím, že nošení mých výrobků Vám bude dělat alespoň takovou radost, jako mně dělá jejich tvoření...

                                              Dolníčková Markéta

                                              /doma silk/

 

 

 Banner vytvořil saturnin, obrázky ke stažení a podmínky užití najdete zde

 

Hledáte-li opravdu hezké,vkusné šperky z fima,určitě navštivte obchůdek mojí kamarádky Alenky:

https://www.fler.cz/fimonika

Máte-li rádi naivní umění a netradiční perokresby(kombinované s akvarelem),koukněte do obchůdku:

https://www.fler.cz/ivana-zona

 

 

Reklamační řád:

Slouží k zajištění správného postupu při uplatňování a vyřizování reklamací vad spotřebního zboží. Byl vypracován ve smyslu zákona Občanského zákoníku v platném znění a zákona O ochraně spotřebitele v platném znění.

Záruka na zakoupené zboží začíná běžet dnem převzetí výrobku spotřebitelem a její doba je závislá na druhu zakoupeného zboží, minimálně však 12 měsíců. Prodejce odpovídá za všechny vady výrobku, které má zboží při převzetí kupujícím nebo které se objeví v průběhu záruční doby. Nevztahuje se však na vady způsobené nešetrným zacházením, mechanickým poškozením nebo nesprávným užíváním. Reklamaci je možné uplatnit poštou nebo osobně. Náklady na dopravu k Prodejci hradí Kupující. Náklady ke Kupujícímu jsou hrazeny z prostředků Prodejce. V případě, že zákazník chce zboží reklamovat, musí nejprve kontaktovat prodejce zprávou přes vnitřní poštu Fleru a sdělit, že bude zboží reklamovat. Poté musí zboží řádně zabalit a zaslat na vlastní náklady na adresu prodávajícího. K reklamovanému zboží musí zákazník přiložit písemné sdělení o důvodu uplatňování reklamace a doklady o zaplacení (účtenku, paragon či fakturu).

V souladu se zákonem Občanského zákoníku (§ 1829), má Kupující právo odstoupit od kupní smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží. Toto právo je podmíněno nákupem jako Koncový spotřebitel (tzn. nikoliv jako Podnikatelský subjekt). Kupující může realizovat toto své právo osobním vrácením zboží nebo doručením zboží na vlastní náklady prostřednictvím některého z přepravců (např. Česká pošta). Zboží nemusí být vráceno v originálním obalu, avšak dodavatel má právo na úhradu nákladů spojených s novým zabalením zboží. Je možné vrátit i zboží použité, avšak dodavatel má opět právo na úhradu nákladů spojených s uvedením zboží do původního stavu. Tyto náklady mohou teoreticky dosáhnout i plné ceny zboží.

V případě, že se Kupující rozhodne pro odstoupení od smlouvy, je nutné splnit následující podmínky: dodat zakoupené zboží s veškerým příslušenstvím (tzn. vč. faktury či paragonu, záručního listu apod.) na adresu prodejce uvedenou na faktuře či paragonu.


Reklamované zboží nikdy neposílejte na dobírku!

TOPlist

  

Způsob dopravy
Bublinková folie! Pre nakupujucich zo Slovenska účet u Fio banky!
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od doma silk

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--