Domů Profil prodejce Viazka
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Babice, ČR
  • 193 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (20) 100%
Nadšenci: 71
Aktivita: aktivní
Prodáno: 193
Registrace: 6.7.2013
Město: Babice
Stát: ČR

Viazka

/ Prodávající
Novinky
369979
18.3.2015 VZHLEDEM K NEUSTÁLÉMU NAPOMÍNÁNÍ ZE STRANY FLERU A OTEVŘENÍ VLASTNÍ KAMENNÉ PRODEJNY, UKONČUJEME PRODEJ NA TOMTO PORTÁLU. KDO BUDE CHTÍT, URČITĚ SI ŠUŠU NAJDE :)

 

VZHLEDEM K NEUSTÁLÉMU NAPOMÍNÁNÍ ZE STRANY FLERU A OTEVŘENÍ VLASTNÍ KAMENNÉ PRODEJNY, UKONČUJEME PRODEJ NA TOMTO PORTÁLU. KDO BUDE CHTÍT, URČITĚ SI ŠUŠU NAJDE :)

 

 

 

Datumem vzniku můžeme považovat rok 2012, kdy majitelka značky, tehdy na mateřské dovolené, začala vyrábět sponky pro svoji dceru.  Oficiálně vstoupila na trh v roce 2013 první firemní zakázkou již pod brandem ŠUŠU.

Postupně se sortiment rozšířil o čelenky, ale také sponkovníky a čelenkovníky.  Výroba je určena primárně pro děti, ale vzhledem k UNI velikosti produktů je nosí i dospělí. S nárůstem poptávky se také rozšířil  šušu tým, který ovšem stále dbá na precizní ruční výrobu.  Výrobky jsou  k dostání i v několika spřátelených obchodech po celé ČR a zavítaly i do světa známých tváří . Nosí je dcery Gabriely Noid Dvořákové, Ivety Vítové nebo Kristýny Kloubkové.

Sponky jsou krokodýlového typu, které svými zoubky pevně sevřou vlasy a nekloužou. Používané jsou různé délky spon, od maminkovských velikostí až po slavnostní spony vhodné na ples a podobné akce.

Čelenky mají kovový základ, který se dá libovolně vytvarovat přímo na obvod hlavy, tak, aby majitelku netlačil, nebo aby naopak čelenka neodstávala. Velikým benefitem zvláště u dětských zákazníku je jejich pevnost, kdy prakticky nemůže dojít k přelomení čelenky, tak jako u plastové.

 

   

 

 

 

 

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta, PPL, osobní odběr
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Viazka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--