Domů Profil prodejce hanulka243
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • České Budějovice, ČR
  • 66 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (18) 100%
Nadšenci: 103
Aktivita: aktivní
Prodáno: 66
Registrace: 29.11.2013
Město: České Budějovice
Stát: ČR

hanulka243

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

   

 Dobrý  den,                                                  

vítám vás ve svém tvořivém obchůdku.                                        

Pokud se vám některý z vystavených kousků líbí a máte o něj zájem, neváhejte, prodávám i jinde a může se snadno stát, že zboží bude nedostupné . Většinou se snažím mít vše dvojmo, ale někdy nemám dostatek materiálu, jehož přísun je limitován (týka se především čajových sáčků). 

Jestliže máte vlastní návrh  nebo i nějaký pěkný papírový materiál , ze kterého byste chtěli vyrobit něco pro radost, písněte mi vnitřní poštou a můžeme se domluvit. Vyrábím i na zakázku dle konkrétního přání - pro inspiraci můžete kouknout do mé fotogalerie .

Další informace naleznete v sekci  Tvorba.

       

         

 Děkuji za Vaši návštěvu, komentáře, srdíčka...

 

            

 

 MOJE TVOŘENÍ 

Věnuji se různým technikám ručních prací a často je střídám (viz fotogalerie). Nyní pracuji hlavně na skládání papírových taštiček, náušnic a spon do vlasů. Příprava materiálu zabere z celého projektu nejvíce času. 

K papírovému tvoření si vybírám materiál, který většina z vás zahodí do koše a ani se nad tím nezamyslí, např. přebaly od čajových sáčků, obaly od čokolád a cukrovinek, zbytky balících papírů nebo motivy ze starých katalogů a časopisů. Žádné dva výrobky nejsou na 100% totožné, jedná se o ruční práci, takže každý kus je naprostý originál.

Mezi skládáním relaxuji u háčkování a pletení (i toho papírového).

ÚDRŽBA PAPÍROVÝCH VÝROBKŮ

Výrobky jsou opatřeny voděodolnou vrstvou, ale jak víte, voda je mrcha a když je jí dost, dostane se prakticky všude. Proto je prosím nenamáčejte přímo do vody a nekoupejte se v nich, jednotlivé čtverečky by mohly být flekaté, popř. se zkroutit. Pokud se vám zdá, že je povrch špinavý, otřete pouze vlhkým hadříkem. Nepoužívejte abrazivní prostředky a vyvarujte se styku s ostrými předměty, aby nedošlo k poškození vrchní omyvatelné vrstvy. Při šetrném zacházení, jsou výrobky skoro nezničitelné. Snesou lehký deštík (do přívaláku bych si je radši nevzala). Trvanlivost mám osobně vyzkoušenou a musím říct, že mě samotnou překvapilo, co všechno vydrží.    

Tašky a pouzdra - vyráběné technikou starých Mayů. Jako základ slouží různý papírový materiál - přebaly od čajíků, zbytky balících papírů, apod, které se potáhnou voděodolnou vrstvou. Na některé výrobky jsou použity zbytky samolepících omyvatelných tapet.

Výsledné produkty jsou pevné, trvanlivé a navíc originální a estetické.

   

Náušničky z  čajové kolekce  - vyrobené stejnou metodou jako vystavené taštičky. Jsou skládané z čajových sáčků potažených nepropustnou fólií. Odolají tedy vlhku, ale nedoporučuji namáčet je do vody. U některých typů přebalů není potřeba fólii používat, protože jsou sami o sobě voděodolné. Dále používám zbytky balících papírů, staré katalogy a přebaly od potravin, např. čokolád, vše samozřejmě pečlivě očištěné.

Náušnice jsou lehoučké, ani je v oušku neucítíte. Neváhejte, počet kusů je omezený.

         

Vyrábím tři rozměry 3x3 cm, 2x2 cm a 1,6x1,6 cm (+-1mm) . Žádné náušnice nejsou k dispozici ve všech rozměrech. Na mnoha fotografiích jsou prozatím bez zapínání. Je možné si vybrat afroháček nebo puzetku (pouze bižuterní kov - zatím na něj ale nikdo neměl žádnou alergickou reakci). Variantu upřesněte při objednávce - pokud nenapíšete, zasílám automaticky na afroháčku. Pokud by Vám nevyhovoval rozměr náušnic a chtěli jste menší nebo větší, napiště mi dotaz. Pokud budu mít ještě totožný materiál, vyrobím Vám ráda model na zakázku. 

 Candy spony do vlasů   - spony je možné vyrobit  na mechaniky o velikostech 5, 6 cm (spíše dětské nebo na falešný culík) 8 cm (pro středně husté vlasy) a 10 cm (dvoustupňové zapínání vhodné na velký objem vlasů). Rozměrům mechaniky je však nutné přizpůsobit velikost i tvar motivu. Proto se ptejte. Při dostupnosti materiálu ráda vyrobím. V případě zájmu mohu sladit sponu a náušnice do stejných barev - k některým vystaveným jsou už náušničky k dispozici. 

      

 Candy klíčenky - na zip ve tvaru pyramidy. Mohou se používat jako klasické klíčenky, přívěsky, peněženka na drobné nebo jako zásobníček na sáčky pro pejsky na procházku. Využití je čistě na Vašem uvážení. Velikost jednoho trojúhelníku je cca 6x6x6 cm. Údržba je stejná jako u ostatních skládaných papírových výrobků.   

 

 Candy přívěsky na krk - nejen k náušnicím, sponám nebo taštičce při dostatku materiálu vyrobím sladěný přívěsek na krk. Nejčastěji vyrábím velikost 3x3 cm, ale může být velikostně stejný jako náušnice (2x2 cm, 1,6x1,6 cm).

  

  Candy přívěsky - kostka - nově zařazené přívěsky ve tvaru kostky třeba na klíče nebo batůžky. Očko má kovový základ, který je obháčkován silonovým vlascem, jímž je sešitá i celá kostka. Pevně drží, krásně vypadá. 

 

 

Háčkování

Relaxace s háčkem - hračky, módní doplňky, oblečení, zkrátka na co zrovna narazím a zalíbí se mě nebo mým blízkým (nejčastěji dětem).

Ovečka na vajíčko Mimoň Angry birds

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučená zásilka. Zásilkovna. Při zakoupení více kusů bude cena poštovného určena dle aktuálního ceníku České pošty a Zásilkovny. Na dobírku nezasílám - platba pouze předem na účet!
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od hanulka243

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--