Domů Profil prodejce Dílna Krakovice
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 18 hodin.
  • Kaplice, ČR
  • 29 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (5) 100%
Nadšenci: 35
Aktivita: aktivní
Prodáno: 29
Registrace: 9.2.2014
Město: Kaplice
Stát: ČR

Dílna Krakovice

/ Prodávající
Novinky
912215
8.11.2020 Konečně jedna nová kolekce z Krakovické dílny. Kameny, minerály, krystaly, přírodou mistrovsky vytvořené, bez barviv a imitací, s láskou navlékané u nás na šumavském statku :)

Dílna Krakovice je situována na šumavském statku a penzionu, převážná část výrobků, které se v dílně vyrábí jsou úzce spjaty s okolní šumavskou přírodou, ať už motivem či použitým materiálem. Specializuji se na práci s keramickou mini mozaikou, ze které vyrábím s pomocí bižuterních lůžek různé šperky, jako přívěšky, náušnice, náramky a brože.

Nedávno jsem se začala věnovat i práci s minerálními korálky, protože „kámen“ je mojí velikou „posedlostí“Zamilovaný pohled konec konců, v kamenném domě i bydlím Mrkáček Pracuji s pečlivě vybranými minerálními korálky, které jsou čistě přírodního původu, nejsou imitací, nejsou syntetické, ani uměle dobarvované.

Minerály jsou pro mne úžasnou záležitostí, stále obdivuji jak je dokázala příroda vybarvit a dokonale mistrovsky vytvořit. A zároveň mám pocit, že opravdu přinášejí klid a pohodu, při práci s nimi je člověk veselejší, klidnější a plný energie.

Z chytrých knih jsem pro Vás vybrala u každého minerálu jakousi základní charakteristiku, další informace ohledně výběru a vlastností minerálů již nechám na Vás Úsměv

Když si budete minerální náramky z Dílny Krakovice prohlížet, nebo se třeba pro nějaký někdy rozhodnete, přeji Vám, ať Vám přinesou klid, dobrou náladu a energii Modlitba

Mějte se všichni hezky, přeji jen to dobré a zdravím ze statku,

Dora

 

 

Způsob dopravy
Zboží balím do bublinkové fólie a bezpečnostních obálek. Poté zasílám Českou poštou jako cenné psaní.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Dílna Krakovice

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--