Domů Profil prodejce draculka
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Praha 4, ČR
  • 1024 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (191) 100%
Nadšenci: 575
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1024
Registrace: 10.7.2009
Město: Praha 4
Stát: ČR

draculka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Pohodový den všem návštěvníkům této virtuální přehlídky 

Mám od malička slabost pro rukodělné práce a výtvory všeho druhu a ráda zkouším nové materiály, techniky a způsoby zpracování. Vyrábím předměty především pro radost, pro relaxaci, ze zvědavosti, co všechno lze rukama vytvářet,  z tvůrčího napětí - jak jinak :-) - ráda tvořím pro děti i s dětmi, které jsou nevyčerpatelným zdrojem inspirace.

Mezi nejčastější výtvory patří keramické květináče ve tvaru domečků, svícny, sošky, zvonečky a závěsy, poslední dobou i malované hedvábí, předměty z česané ovčí vlny, obrázky.

Kasičky na přání

Ukázky domečků květináčů

Keramické panenky

Keramické sošky

Ráda vyrobím předmět na zakázku/na přání/na míru, jen je nutno počítat s delší dodací lhůtou - hlína potřebuje svůj čas - takže ta lhůta může být měsíc až dva.

Jsem autorkou projektu Skřítek pro radost, v rámci kterého můžete navštívil skřítky v Milíčovském lese.

V obchodě Prima keramika si můžete prohlédnout keramiku s dílny mé maminky - nechť se Vám u nás líbí :o)

Děkuji za Vaši návštěvu a těším se nashledanou

draculka

Způsob dopravy
Vzhledem ke křehkosti nabízeného zboží se nebráním osobnímu převzetí po dohodě na Praze 4 - Háje. Není nejmenší problém sloučit více předmětů z mé nabídky do jedné zásilky, výše poštovného se pak odvíjí od celkové hmotnosti balíku. Zboží se snažím balit tak, aby neutrpělo úhonu během přepravy - nejčastěji do kartonových krabic vystlaných vhodnou výplní. Při přebírání zboží zasílaného českou poštou doporučuji obsah balíku na místě zkontrolovat přoinejmenším zatřást balíkem a ujistit se, že nic necinká. Při jakémkoliv podezření na poškození zásilky doporučuji zásilku v přítomnosti zaměstnance pošty rozbalit a v případě potřeby okamžitě na místě reklamovat. Pozdější reklamaci lze uplatňovat jen do dvou pracovních dnů od převzetí zásilky a způsob zabalení je třeba doložit - například nafotografováním způsobu zabalení.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od draculka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--