Domů Profil prodejce HONZA9
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Neratovice, ČR
  • 64 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (8) 100%
Nadšenci: 87
Aktivita: aktivní
Prodáno: 64
Registrace: 3.4.2014
Město: Neratovice
Stát: ČR

HONZA9

/ Prodávající
Novinky
271783
1.6.2014 Merkaba-světelné tělo poháněné duchem.Mer=světlo,Ka=duch,Ba=tělo

 

Zdravím  Vás na svém profilu a v mém virtuálním obchůdku všechni příznivce esoteriky a spiritismu. Zabývám se  hlavně výrobou  symboliky staroegyptské (merkaby,nilské kříže), ochranných amuletů a drobných dárkových předmětů.Jmenuji se Honza a pracuji jako umělecký truhlář, což předurčuje, že moje výrobky jsou převážně ze dřeva, někdy doplněné o polodrahokamy a kov.

 V obchůdku jsou nabízené výrobky jako základní příklad pro Vás ,ovšem není problém kombinovat ve výrobcích i jiné druhy dřeva třeba podle Vašeho keltského stromového kalendáře (každé znamení zvěrokruhu má svůj strom).A vyrobit Vás jakýkoli amulet nebo předmět tzv. (na zákázku na tělo).

Keltský horoskop - Stromoskop
 
 
* Poznámka: Keltové neurčovali příslušnost ke znamením podle skutečného narození, ale brali opravu podledata početí. Takže jestliže jsme např. narozeni tři týdny před plánovaným datem, musíme tyto tři týdny připočítat ke svému datu narození, abychom dostali odpovídající datum. 

 
 Strom           Datum narození               Strom                 Datum narození

Topol                1.11. –  10.11.                Topol                  1.5.   –  10.5.

Kaštan            11.11. –  20.11.             Kaštan                11.5.   –  20.5.

Jasan              21.11. –  30.11.              Jasan                 21.5.   –  30.5.

Habr                 1.12. –  10.12.                Habr                  31.5.   –  10.6.

Osika              11.12. –  20.12.             Osika                   11.6.   –  20.6.

Buk              21.12. (Zimní slunovrat)      Bříza                 21.6. (Letní slunovrat)

Jabloň              22.12. -     1.1.             Jabloň                 22.6.   –    2.7.

Jedle                  2.1.   –  11.1.                   Jedle                3.7.   –  13.7.

Jilm                  12.1.   –  22.1.                  Jilm                 14.7.   –  24.7.

 Cypriš              23.1.   –  31.1.            Cypriš                   25.7.   –    4.8.

Topol                  1.2.   –  10.2.              Topol                     5.8.   –  14.8.

Modřín              11.2.   –  20.2.           Modřín                   15.8.   –  24.8.

Borovice           21.2.   –    2.3.         Borovice                  25.8.   –    3.9.

Vrba                    3.3.   –  12.3.               Vrba                    4.9.   –  13.9.

Lípa                   13.3.   –  20.3.                Lípa                 14.9.   –  22.9.

Dub            21.3. (Jarní rovnodennost)      Olše                23.9. (Podzimní rovn.)

 Líska                22.3.   –  31.3.               Líska               24.9.   –    2.10.

Jeřáb                   1.4.   –  10.4.              Jeřáb                 3.10. –  11.10.

Javor                 11.4.   –  20.4.             Javor                12.10. –  21.10.

Ořešák              21.4.   –  30.4.           Ořešák                22.10. –  31.10.

Merkaba-světelné tělo poháněné duchem.Me=světlo,Ka=duch,Ba=tělo.Je na čase naplnit naše poslání, žít na zemi,zabývat se nebeskýmizaležitostmia konat zázraky.Tím se nebe a země spojí v jedno.Myslet v perspektivě zazraku muže být obtížné, když jsou naše duševní návyky infikováni strachem.Myslíme že máme spoustu problému, ale ve skutečnosti máme jenom jeden-popírání lásky.

DUBOVÝ PENTAGRAM výklad-Symbol Venuše bohyně matky ( planeta Venuše opíše na obloze za osm let dokonalý pětiůhelník).Jeho uzavřená forma byla také někdy symbolem Krista( pět cípu mohlo symbolizovat pět svatých Kristových ran).

Symbolika čísla pět (penta) představuje sílu čtyř zakladních ,živlu, voda ,země ,vzduch, ohěn pátým živlem je vesmírná energie (život).Každý cíp představuje jedno období života (zrození,zrání, dospělost ,stárnutí a smrt).Pokud je pentagram vyroben nebo zakreslen s pátým cípem nahoru-tedy na sever- je považován za tzv.čistý pentagram,symbol bílé magie a ochrana před dáblem a zlými silami.Bývá do něj i zakreslován člověk s rozepjatýma rukama.

V souvislosti s magii bývá označován jako ,,planoucí hvězda mágu" nebo jako ,,muří noha".Ve Skandinávii se kreslil na dveře domu jako ochranna proti démonům a trollům.Magický pentagram je opsán božským jménem TETRAGRAMMATON, případně hebejským písmem jod-hé-vau-hé(JHVH).

Pentagram vyrobený a uzavřený v kruhu má ochranný význam,energie se koncentruje v pentagramu a nerozptyluje se do okolí.Satanistická interpretace pentagramu je historicky nepřesná. Důvodem je církev.Symboly jsou velice houževnaté,ale význam pentagramu byl překroucen už v ranných dobách římsko katolické církve.Vatikán chtěl obrátit lid na katolickou víru,a aby vymítil pohanské náboženství, snažil původní bohy a bohyně očernit a jejich symboly změnit ve znamení zla. V bouřlivých dobách se takové věci stávají běžně.Historicky každý kdo se dostane k moci,převezme stávající symboly a postupem času je překroutí a znehodnotí,aby jejich původní význam upadl v zapomění. Vboji pohanské a křestanské symboliky pohané žel bohu prohráli .Poseidonův trojzubec se proměnil v dáblovy vidle, špičatý klobouk vědmy dostala na hlavu čarodějnice a z Venušina pentagramu máme symbol dábla.                                                                                                                                                                                                                     Význam hexagramu- je mi líto, že tento universální symbol je v našich a nejen v našich končinách považován pouze za symbol judaismu a příslušnosti k židovské víře.Takže abych to uvedl aspon trochu na pravou míru.

Symbol hexagramu , hvězdy Davida, hvězdy krále Šalamouna,magické pečeti,svatého terče, hebrejského terče,židovské hvězdy,není pouze symbolem židů. Dva do sebe vklíněné trojůhelníky mají vyjadřovat soulad a zákonitosti světa.Jeden trojůhelník vyjadřuje vyšší svět a druhý vyjadřuje nižší svět, což je chápáno jako svět universa(vesmíru, božství, vyšších sfér,vyšších světů a tak podobě) na straně jedné a "náš svět" na straně druhé.  

SVATÝ TERČ ŠALAMOUNŮV . Můžeme říci  že i ten obecně má chránit před zlem. Dodává sílu proti zlu a v konečném efektu by měl  amulet zajistit spásu a svátost.   Z hexagramu také vychází magický pentakl otce.Ten nás ochranuje před zlými sny, před nespavostí a před zlou předtuchou.Též umocnuje víru ve své vlastní schopnosti a také víru v úspěšné podnikání všeho druhu.      Vznik hexagramu podle legendy. Poprvé se nejspíše hexagram objevil u krále Šalamouna a to tak, že mu ho podle legendy věnoval sám archanděl Rafael na pečetním prstenu. A ten mu měl dopomoci k tomu aby spoutal všechny zlé démony, kteří by ohrožovali stavbu chrámu.V křestanství je hexagram často nazýván hvězdou stvoření.

Podle jogínské tradice jsou čakry důležitá místa ovládající tělo i prostor mimo něj.[2] Na těle podle této tradice existuje mnoho čaker různého řádu. Nejdůležitějších je sedm čaker 1. řádu napojených na energetickou dráhu procházející podél páteře. Mají průměr až 15 cm a vystupují nad povrch těla. Jsou složeny z různého počtu menších vírů. Čakry č. 2 až 6 jsou dvojité a mají přední a zadní aspekt. Každá čakra vyživuje pránou s ní spojené orgány, ale má i vliv na psychologii nebo prožívání určitých aspektů života a předává bioenergii do aury.[3] Aby bylo lidské tělo zdravé, musí jeho čakry správně fungovat, být v rovnováze a přijímat bioenergii. Se správnou funkcí čaker souvisí i tzv. rotace energie v čakrách, její význam i směr rotace je ale u různých zdrojů udáván různě, často i zcela protikladným způsobem. Dokud není v rovnováze celé energetické pole člověka, je obvyklé, že čakry energii přijímají i vydávají. Poruchy nebo deformace v činnosti čaker se projevují jako nemoci, špatné mezilidské vztahy nebo těžké životní situace. Pokud jsou všechny čakry v harmonii, je harmonický i život člověka.[4]

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od HONZA9

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--