Domů Profil prodejce Mirčina mydla
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Liberec, ČR
  • 293 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (18) 100%
Nadšenci: 43
Aktivita: aktivní
Prodáno: 293
Registrace: 4.4.2014
Město: Liberec
Stát: ČR

Mirčina mydla

/ Prodávající
Novinky
556396
15.10.2016 Nová mýdlová podzimní kolekce je tu!!!

 

KDE SE VZALA
MIRČINA MÝDLA?

Jmenuji se Mirka, proto Mirčina mýdla. Mám dvě dospělé děti a malá dvojčata, jsem tedy matka na plný úvazek. Přesto si najdu čas pro sebe a své koníčky.

Mýdla a přírodní kosmetiku jsem začala vyrábět v roce 2013. Tehdy jsem vyrobila první vánoční dárky pro své nejbližší. Všem udělaly velikou radost a vznikla poptávka po dalších. Někde jsem si tenkrát přečetla, že mýdlaření je návykové a jakmile se pustíte do výroby mýdla, začnete vnímat svět očima mýdlařky. To se stalo i mě - mýdlům jsem naprosto propadla. Nechávám se inspirovat věcmi kolem sebe a přemýšlím, jak je využít při mýdlaření.

Mýdla mi změnila život. V roce 2015 jsem opustila stálé zaměstnání, vstoupila na pole nejistoty a rozhodla se jít za svým snem - vlastní voňavou mýdlárnou. Tento krok vyžadoval určitou dávku odvahy, ale díky tomu jsem objevila sílu svobody, klidu, nové přátele a nový spokojený život.

V roce 2017 jsem do své mýdlarny zapojila i svého manžela, který mi pomáhá hlavně s prodejem. Je nejlepší prodavač. Možná jste se s ním již na stánku potkali. Mám to štěstí, že mám podporu celé rodiny a moje mýdlárna spojuje naši rodinu napříč generacemi. Má maminka se podílí na výrobě mýdlových ozdob, táta vymýšlí nejrůznější technologické "vychytávky", které nám šetří práci. Dcera Jana fotí fotky a pomáhá s webovými stránkami.

Všem jim děkuji za podporu a pomoc plnit si svůj sen.

 Všechny naše výrobky řádně prochází certifikací na Státním Zdravotním Ústavu v Praze (NRC pro kosmetiku), jsou bezpečné a zdravotně nezávadné podle zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a Nařízení Evropského parlamentu a Rady č.1223/2009 o kosmetických přípravcích.

 Také jsou notifikovány na Evropském portálu CPNP v Bruselu.

 

 

 

Způsob dopravy
ZÁSILKOVNA - Neznáte zásilkovnu? Spolehlivá přepravní společnost více info: https://www.zasilkovna.cz
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mirčina mydla

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--