Domů Profil prodejce LauraCoffee
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Ostrava Jih, ČR
  • 26 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (10) 100%
Nadšenci: 99
Aktivita: aktivní
Prodáno: 26
Registrace: 11.5.2014
Město: Ostrava Jih
Stát: ČR

LauraCoffee

/ Prodávající
Novinky
281458
1.7.2014 Jdete na rodinnou oslavu, zahradní slavnost, svatbu? Blejskněte se a přineste dárek. Právě jsme přidali zboží, za které vás budou milovat :).

Před pár lety jsem žil jako tradiční táta od rodiny, vydělával jsem na dobrém manažerské místě ve službách, abych splácel hypotéku. Před pěti lety se nám narodila dcera Laura, dostal jsem kurz přípravy kávy a od té doby se káva stala mým  koníčkem. Nyní to bude rok, kdy jsem kávě oddal svůj celý pracovní život. Moc se toho nezměnilo, vstávám brzy ráno, splácím hypotéku, a jsem táta dvou krásných holek, Laury a Valentiny, po kterých jsem pojmenoval i své kávy.

ivo

V roce 2012 jsem založil rodinnou pražírnu Laura Coffee. Koupil jsem pražírnu NovoRoaster s technologií pražení horkým vzduchem. Rád se věnuji celému procesu od nákupu zajímavých zelených kávových bobů, vytváření pražících profilů, mícháním směsí a samozřejmě ochutnávání, balení a prodeji. Pro cappuccino i espresso, italskému standardu, prodávám dvě směsi 100% Arabic: Lauru a Valentinu. 

kafe

Ke kávě patří pohoda, a tak jsem otevřel kavárnu Laura Coffee v Ostravě, a taky mobilní kavárnu - coffee cart Pepa (jmenuje se po dědovi), který brázdí slavnosti, festivaly a firemní akce.

coffeecard Pepa

Naše malá dcerka Laura už umí udělat celé espresso i cappuccino v šesti letech na mém oblíbeném La Marzocco kávovaru. Někdy jste mě mohli vidět i v České Televizi v Dobrém Ránu a Sama doma. Jako kávový nadšenec po naší pražírně provádím zvědavce od dětí po stařenky, "učím" pít výbornou kávu přátele i rodinu. Našel jsem nové přátele mezi českými, slovenskými i světovými baristy, kteří mi pomáhají při každoroční přípravě Barista Cup Ostrava, soutěže nejen Ostravských kaváren. 

Kafe z naší dílny

Máme z kávy dětskou radost, můžete se nakazit. :) A letní novinka?

Jdete na zahradní slavnost, oslavu, svatbu nebo prostě jen k babičce na bábovku? Vezměte s sebou velké balení čerstvě napražené Laury. Hosté i hostitel vás bude milovat. Ostatní půjdou za vůní :).

Káva Laura je vlajkovou lodí LauraCoffee, pojmenovaná po mé starší dcerce Lauře. Doporučuji ji na přípravu espressa i cappuccina i metodou french press. Milují ji konzervativní vyznavači výborné kávy, od nadšenců po vyznavače kvalitní chutě. Doporučujeme jako první kup kávy od nás a jako dárek. 

Směs 100% Arabica: 80% Brazílie Lagoa, 20% Honduras.

Certifikováno Rainforest Alliance, pěstováno s ohledem na deštné pralesy. /Brazílie/. Máme z kávy dětskou radost, můžete se nakazit.

Oblečení dospělých jsou z dílny Simplicité (na Fleru).

 

 

Způsob dopravy
DPD a osobní odběr. Zboží balíme do krabic.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od LauraCoffee

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--