Domů Profil prodejce Quaqua
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Přerov, ČR
  • 25 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (18) 100%
Nadšenci: 48
Aktivita: aktivní
Prodáno: 25
Registrace: 4.8.2009
Město: Přerov
Stát: ČR

Quaqua

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém profilu. Pro vaši představu o mně, jsem čtyřicítka, co si stále ještě hraje s korálky. Mám také ráda dráty, látky, šňůrky, knoflíky, sklíčka, papíry, tužky, barvy...  jako každý člověk tady. S obdivem chodím na Fler okukovat úžasné výtvory, tak jsem si troufla nabídnout i něco svého.

 

Kreslím portréty a odkvétající stolisté růže, ráda stínuji a piplám se s detaily. Protože nikdo nevydrží hodiny sedět a necukat se, zjednodušuji si to fotografiemi. Baví mě prohlížet si lidské tváře a jejich výrazy. Líbí se mi hra stínů, černobílá nebo hnědobílá "barevnost". Pro lepší vnímání užívám při kreslení sklenku červeného vína a rockovou muziku ze sluchátek, pro uvolnění a pocit pohody si v pauzách dopřávám hladící lázně v hnědočerných kožíščích svých dvou koček. Výsledná kresba pak prochází přísnou kontrolou mého patnáctiletého syna, následně zasílám snímek obrázku k posouzení. Schválený obrázek zafixuji proti otěru a pošlu dle formátu buďto v obálce a složce s vyztužením, nebo v tubusu či krabičce.

Bižuterii posílám v bublinkové obálce.  

 

 

Způsob dopravy
Zboží pošlu v bublinkové obálce nebo v krabičce zajištěné proti poškození jako doporučenou zásilku do druhého dne po připsání platby. Na vaše riziko mohu zaslat i obyčejně. Platbu proveďte převodem na můj účet, poštovní poukázkou na účet nebo na adresu. V žádném případě neposílejte peníze v obálce. Na dobírku nezasílám. Osobní předání je možné pouze v Přerově.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Quaqua

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--