Domů Profil prodejce Camillas Soutache
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Prakšice, ČR
  • 9 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (5) 100%
Nadšenci: 32
Aktivita: aktivní
Prodáno: 9
Registrace: 13.7.2014
Město: Prakšice
Stát: ČR
Důležitá informace: Některé ze šperků vystavuji také v salonu Institut mé krásy, je tedy možné, že se pozdrží doba jejich dodání k Vám (o 1-2 dny).

Camillas Soutache

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás v mém obchůdku! :)

Ve své sutaškové tvorbě se snažím obsáhnout široké spektrum velikostí, barev a tvarů, aby si každý přišel na své. A tak v mých rukou vznikají jak jednoduché kousky, tak složitější šperky a sady. Kromě sutaškových šperků se v poslední době věnuji také tvorbě háčkovaných dutinek a šitých šperků... Prosím, nahlédněte :)


 

 

 

Tvořím i na zakázku! V případě zájmu mne kontaktujte vnitřní poštou:)

Sutašky, nebo chcete-li prýmky, jsou druhem stužky. Obvykle se sutašky užívají ke zdobení krojů nebo slavnostních uniforem. Výroba šperků z tohoto materiálu je u nás poměrně nová, ve světě se ovšem těší velké oblibě. Základní postup spočívá v ručním sešívání jednotlivých sutašek a kombinování s korálky, kabošony, kameny a dalšími komponenty nejrůznějších druhů, barev, velikostí. Jedná se o techniku velmi časově náročnou a pracnou.

Háčkované dutinky jsou technikou známější, avšak taktéž poměrně náročnou. Prvotní tvorbu schémat a vzorů následuje navlékání korálků na přízi a pak již samoté háčkování.

Obě techniky skýtají nepřeberné možnosti v kombinaci barev a vzorů.

Jmenuji se Kamila a nyní studuji v Olomouci obor Učitelství biologie a geografie pro střední školy. A právě výrobě šperků ze sutašek se od podzimu roku 2013 intenzivně věnuji téměř v každé volné chvíli. Moje korálková mánie však začala daleko dříve, již někde na základní škole. Trochu jiný rozměr tvorba dostala o pár let později, když se k obyčejnému navlékání korálků a tvorbě zvířátek a náramků přidalo zkoušení nových technik z okruhu šitých šperků. A najednou jsem měla v ruce první balíček sutašek o pár základních barvách... Dovolím si říct, že od té doby se moje tvorba s každým kouskem posunuje dál a dál nejen co se promyšlenosti šperků týče, ale hlavně na žebříčku kvality. Na těchto stránkách bych své výrobky ráda nabídla k prodeji většímu okruhu lidí s přáním, aby se má tvorba líbila a zároveň rostlo moje odhodlání a motivace pokračovat v tomto sice náročném, ale neuvěřitelně bohatém a nádherném koníčku.

Sutaškové šperky jsou luxusní záležitostí a tomu by měla odpovídat také starost o ně. Dbejte na to, aby nedošlo ke kontaktu či znečištění šperků chemikáliemi nebo kosmetickými přípravky (lak na vlasy, parfém, make-up…). Šperky chraňte před namočením, na noc je sundávejte. Ideálně ukládejte sutaškové šperky mimo Vaše další ozdoby, aby nedošlo k jejich mechanickému poškození. V případě znečištění, lze šperky do určité míry vyčistit hadříkem, který namočíte do roztoku jemného pracího prostředku (například Vanish na oděvy), hadřík však pořádně vymačkejte, nesmí být mokrý! Věřím, že při dodržení výše uvedených pokynů Vám bude šperk dlouhou dobu dělat radost a zdobit Vás nejen při výjimečných příležitostech.

Háčkovaným dutinkám netřeba věnovat náročnou péči. Dbejte na to, aby nedošlo zejména k mechanickému poškození (velmi vyjímečné prasknutí korálků, přetržení příze). Dutinky nenamáčejte, aby nedošlo ke korozi postříbřených či pozlacených komponentů.

Způsob dopravy
Česká pošta, doporučená zásilka. Zboží je pečlivě zabaleno do krabičky či organzového pytlíčku a následně bublinkové obálky. Pokud si přejete šperk obdržet v dárkovém balení, připojte tuto informaci do poznámky k objednávce. Příplatek za dárkovou krabičku činí 25 Kč.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Camillas Soutache

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--