Domů Profil prodejce Andrejevna
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Ostrava - Stará Bělá, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (2) 100%
Nadšenci: 36
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 31.7.2014
Město: Ostrava - Stará Bělá
Stát: ČR

Andrejevna

/ Prodávající

   Ahoj, jmenuji se Andrea a po dlouhém váhání jsem si dovolila představit své výrobky z keramiky. Zde na Fleru mě najdete pod přezdívkou Andrejevna.

   Vítám vás na stránce s mými výtvory. Již od malička vám vztah k ručním pracem, přivedla mě k nim babička, která celý život šila. Díky ní jsem se už v útlém dětství naučila háčkovat a šít hlavně na panenky a medvědy.

Před nějakými dvaceti lety jsem našla práci v keramické dílně, která mě naplňovala. Bohužel trh byl keramikou přesycen a firma po pár letech zkrachovala.

Ke keramice jsem se vrátila až letos, kdy jsem se u nás v Ostravě přihlásila do Galerie pro každého a já se konečně opět našla.

Vyrábím hlavně keramiku do zahrady, tu většinou z odolné šamotové hlíny, takže ji můžete mít v zahradě po celý rok.

Dále dělám i keramiku dekorativní a v menší míře i užitkovou. Mám nejraději věci barev prosté, přírodní, pouze s patinou. Někdy se ovšem barevným glazurám vyhnout nedá.

Všechno dělám v ruce, zatím netočím. Všechny výrobky jsou proto velmi mírně odlišné, originální. Takovou práci mám nejraději.

Jelikož jsem začala teprve letos a jsem zaměstnaná, tak výrobků zatím nemám mnoho a jsem nucena dělat převážně na zakázku. Od toho se odvíjí i dodací lhůta 4-5 týdnů. Velké věci chtějí čas, musí řádně proschnout. Menší věci trvají úměrně kratší dobu. V budoucnu to bude snad s mou rychlostí lepší a předem vám děkuji za schovívavost. Přesto věřím, že se mé výtvory budou líbit a přinášet radost.

A ještě jedna důležitá věc - většinu výrobků mohu pozměnit podle vašeho přání. Stačí, když mi zašlete popisek nebo obrázek.

  

Způsob dopravy
Zasíláno prostřednictvím ČESKÉ POŠTY jako křehká zásilka. Zásilka je pojištěna. Zboží je baleno do bublinkové fólie a v krabici je zajištěno proti posunu výplní.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Andrejevna

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--