Domů Profil prodejce Monika Zelníčková
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 22 hodin.
  • Rousínov, ČR
  • 654 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (67) 100%
Nadšenci: 276
Aktivita: aktivní
Prodáno: 654
Registrace: 4.2.2015
Město: Rousínov
Stát: ČR

Monika Zelníčková

/ Prodávající
Novinky
830151
12.9.2019 Podzim klepe na dveře a my máme hotový letošní první šípkový sirup.
https://www.fler.cz/zbozi...
Můžete se těšit i na džem a rozvar

Děkuji, že jste si ke mě našli cestu.

Jsem žena v nejlepších letech, která miluje život a jeho proměny.

Žiji se svými blízkými v roubence, podle zásad feng shui, v souladu  s přírodou.

Na naší permakulturní zahradě pěstujeme bio zeleninu, bylinky, ovoce a květiny pro vlastní potřebu. Přebytky pak s láskou zpracovávám a nabízím dále k prodeji ve formě marmelád, džemů, sirupů, zavařenin, čatní apod.

Pěstujeme jedlé květiny, které slouží k obohacení slaných i sladkých pokrmů a nápojů v přírodním, kandovaném nebo krystalizovaném stavu.

Tyto delikátní a chutné květy obsahují mnoho tělu prospěšných látek a navíc můžou proměnit obyčejné dezerty, poháry, zákusky, ale i saláty a nápoje v nádherná a neodolatelná umělecká díla.

Kandované květy a lístky jsou vyrobeny ze skutečných čerstvých jedlých rostlin, cukru a bílku. Mají plné a syté barvy, proto jsou ideálním doplňkem ke zdobení jakýchkoliv pokrmů.

Udržujte tuto křehkou krásu ve vzduchotěsné nádobě, nikdy by se neměly skladovat v ledničce. Využijte svou fantazii a zapojte svou tvořivost při začleňování těchto neobvyklých chutí, vůní a tvarů do Vašich kulinářských výtvorů. 

Naší přízeň si získala divoká rajčata, která mají vynikající chuť a jsou velmi odolná a nenáročná na pěstování. Dají se úspěšně pěstovat i na balkóně či terase a na talíři vypadají naprosto dokonale.

 

Milujeme dřevo, jeho přirozenost, vůni, energii. Vyrábíme z něj drobnosti pro potěšení sebe i ostatních. Teď tvoříme speciální technikou úžasné truhlíky a bedničky, kterým dáváme punc omšelé krásy patinováním, jako by tu byly dávno před námi.

Na přání truhlíky osazujeme květinami, bylinkami nebo koniferami a bedničky plníme našimi sirupy, džemy, čaji apod. jako dárkové bedýnky.

 

 A protože jsem zastáncem toho, že člověk má jíst hlavně to, co vyrostlo v jeho okolí, protože to všechno tu vyrostlo právě pro něj, protože to obsahuje pro něj to nejlepší, protože se sklízí  pěkně zralé  a protože je to také přinejmenším šetrnější k naší přírodě, když se nemusí  převážet jídlo přes půlku zeměkoule. Tak pro to všechno zpracovávám jen domácí bio produkci.

Takže když dovařím poslední podzimní sirupy a džemy, zpravidla jsou to úžasné a ničím nenahraditelné šípkové, zazimuji vařečku a velký hrnec a věnuji se domácímu tvoření, které nabízím na mém dalším profilu https://www.fler.cz/na-blbosti-me-uzije .

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Způsob dopravy
Objednané zboží vám zabalím do bublinkové fólie a obálky nebo krabičky,(dle velikosti) a zašlu doporučeně Českou poštou. Cena se odvíjí dle tarifů České pošty. V případě zájmu je možný i osobní odběr v Rousínově nebo v Brně.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Monika Zelníčková

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--