Domů Profil prodejce Fotodekorace
  • Prodejce od r. 2015
  • Praha 5, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 5
Aktivita: -
Registrace: 17.2.2015
Město: Praha 5
Stát: ČR

Fotodekorace

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Materiály a výroba

Naše fotoobrazy jsou vyráběny z velmi kvalitního hrubého malířského plátna, které s velkou pečlivostí ručně napínáme na dřevěný rám. Vysoká kvalita našich fotografií si zaslouží jen ten nejlepší tisk. Tiskneme na nejmodernější velkoformátové tiskárně ve špičkové kvalitě při rozlišení 1440 x 1440 dpi při plném formátu. Díky kombinaci kvalitního tisku a špičkového plátna dosahujeme krásných sytých barev a realistického ztvárnění obrazu.

Jedinečnost našich obrazů

Motivy našich obrazů na míru nenaleznete nikde jinde než právě u nás. Zadní stranu obrazu pak vždy ručně podepisujeme. Každý náš obraz je opravdu jedinečný a téměř originál.

Všechny fotografie jsou z dílny dvojice mladých českých fotografů – Simony Vlčkové a Martina Boltíka. Spojuje je nejen láska k fotografování, ale i k sobě navzájem a tak žijí společný příběh, který se promítá i v jejich fotografiích. Společně si také prošli své fotografické začátky od prvních pokusů, až k reportážím, kdy se jejich fotografie objevovaly například v časopisech Filter, Report nebo Bbarak či na portále Atlas.cz a idnes.cz


Během let je ovšem krása krajin, květin a přírody obecně ohromila natolik, že se naučili hledat v každé scenérii to své, ten svůj pohled na svět a to, jak by osobitě zachytit ten který neopakovatelný okamžik. Baví je hledat ve zdánlivě obyčejných věcech detaily, které jsou neobyčejné. Vyústění přišlo v roce 2006, kdy se Simoně Vlčkové podařilo prosadit v celorepublikové studentské soutěži (Fotoakademie) na téma „U řeky“ a „Příroda z blízka“, kde obsadila 1. a 2. místo.

Balení a zasílání

Výsledný fotoobraz zabalíme do bublinkové folie a našeho originálního balícího papíru a vždy přibalujeme skobu, kterou můžete využít k uchycení na zeď. Balíček poté pošleme jako křehké zboží. Vyřízení Vaší objednávky zpravidla netrvá déle než 7 pracovních dní.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Fotodekorace

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--