Domů Profil prodejce Lady AnnaHell
  • Prodejce od r. 2015
  • Praha 10, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 16
Aktivita: -
Registrace: 12.3.2015
Město: Praha 10
Stát: ČR

Lady AnnaHell

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

V roce 2013 jsem strávila 2 měsíce v Americe, s přítelem jsme projeli Mustangem Route 66, prošli jsme se po Holywoody blv., dali si drink v Rainbow baru, brunch v baru, který patří bubeníkovi Social Distortion, nechali se potetovat na Long Beach a hlavně jsme prošli všechny pin up a rockabilly obchůdky, které v Kalifornii najdete. Když jsem si v Las Vegas kupovala šaty Hell Bunny, slečna, které obchod patřil, vypadala jako vystřižená z katalogu z 50.let a já zatoužila tímto stylem žít každý den.

Když jsem se vrátila do Čech, vyzkoušela jsem různá zaměstnání až jsem skončila jako slečna v podpatkách a kostýmku v kanceláři a na přelomu roku 2015 jsem zničehonic dala výpověď, dostala šicí stroj k Vánocům a začala se učit šít.

Na začátku bylo hodně zbytečně prostříhaných metrů látky a nadávání u šicího stroje, ale nic se nevyrovná pocitu, když jsem si na koncert mohla vzít svojí sukni a ona se někomu líbila.

Mým cílem však byla vlastní značka šatů, tak jsem se spojila s tou snad nejšikovnější krejčovou a první  šaty byly na světě.

A proč Lady AnnaHell? Jak už název napovídá, jmenuji se Anna a prvním návrhem byla Lady Anabell podle jedné písničky od kapely Rocket Dogz a Lady AnnaHell je jen taková přesmyčka, která se nakonec všem zalíbila.

Pokud se vám něco z mého obchůdku zalíbí, navštivte také mé facebookové stránky, na které se snažím směřovat veškerou komunikaci: facebook.com/ladyannahell nebo mé webové stránky: ladyannahell.com.

Pokud se vám zalíbí nějaká látka nebo střih a máte vlastní představu, napište mi a domluvíme se....jsem tu proto, abych vám plnila vaše přání :-)

 

Způsob dopravy
česká pošta - doporučeně
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Lady AnnaHell

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--