Domů Profil prodejce vonzi
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Orlová - Lutyně, ČR
  • 8 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (4) 100%
Nadšenci: 64
Aktivita: aktivní
Prodáno: 8
Registrace: 23.9.2009
Město: Orlová - Lutyně
Stát: ČR
Důležitá informace: Ráda bych upozornila případné zájemce, že mám nyní "šicí výluku". Z toho vyplívá, že zakázkové šití nyní nepřijímám. Děkuji za pochopení. S přáním krásného dne Vonzi

vonzi

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém obchůdku :)

Kdo jsem? Jsem žena, máma dvou nezbedných klučíků, nyní na mateřské.

Když se narodil prvorozený, tak jsem propadla šátkování ... moc ráda si nosím své poklady :))) po nějaké době jsem se rozhodla, že budu pomáhat i ostatním maminkám ... a tak jsem začala pořádat kurzy vázání šátku a natáčet videa s návody ... no prostě tomu věnuji hooodně času.... dělá mi dobře, když se tak úžasná věc, kterou šátkování je, dostane k další dušičce :)

Tvořím už od dětství .... bavila mě kresba a práce s přírodními materiály. Je toho opravdu hodně s čím si pohrávám ... drátkování, korálkování, plstění a také ruční práce mají velké místo v mém tvořícím světě ... teď se asi nejvíc kamarádím s šicím strojem a overlockem.
Asi před dvoumi lety jsem vymyslela bundu, která je uzpůsobená jako krycí vstva pro maminku s dítkem v šátku ... a když jsem ji zhotovila ze softshellu, tak mě moje nosící kamarádky doslova dokopaly k tomu, abych je nabízela tu na Fleru ... no a teď už v tom pěkně lítám :D

Také mám plán recyklovat oblečení (především funkčí materiály - merino vlna, hedvábí, len ...) v sekáčích se válí tolik dobrého materiálu, kterého by byla škoda, jen tak nechat ležet a když se přetvoří k něčemu, co se bude znovu líbit a hlavně používat ... tak bude má dušička mít klid, že pro tu naši krásnou planetu, něco udělala. Příroda je moje láska a snažím se jí pomáhat i tím, že používám látkové plenky a peru v eko prostředcích.

Moje značka je tedy Vonzi ... a to proto, že se jmenuji Vonzinová a v šátkovém světě, jsem známá pod nickem Vonzino.

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od vonzi

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--