Domů Profil prodejce pěkný kvítko
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Krnov, ČR
  • 1735 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (211) 100%
Nadšenci: 588
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1735
Registrace: 29.4.2015
Město: Krnov
Stát: ČR

pěkný kvítko

/ Prodávající
Novinky
1102219
29.4.2024 Tři novinky, pokochejte se prosím <3

Milí obdivovatelé ruční výroby a umění,

moje práce v tomto oboru vznikla neplánovaně a díky úplné náhodě, kdy jsem jednou na trhu objevila šperk z křišťálové pryskyřice a nutně jsem jej musela mít. Natolik mne okouzlil! Rozhodla jsem se, že musím zjistit, jakým „kouzlem“ se dostala křehká květinka do tak tvrdé hmoty, jakou je pryskyřice. Mnoho dní, týdnů i měsíců jsem se pokoušela dosáhnout této křehké krásy, mnoho úspěšných i neúspěšných pokusů mne pomalými krůčky posouvalo a stále posouvá dál a dál.

V mých špercích najdete pravé květy a rostlinky ze slezských luk, lesů a zahrad, ale také i něco málo exotického, přivezeného z jiných krajin. Každý z mých výrobků je vytvořen ručně a jsou za ním hodiny poctivé a pečlivé práce. Všichni, kteří mají k ručním pracím vztah, vědí, že bez lásky a nekonečné trpělivosti to prostě nejde.

Své výrobky jsem tři roky nabízela pod značkou „Uniqe from nature“, protože příroda, jejíž jsme součástí, je jedinečná a tudíž i každý můj šperk je také jedinečný. Ovšem nebyla to šťastná volba, protože já i moje zákaznice/ zákazníci jsme se s vyslovováním tak trochu prali a já jsem dlouho přemýšlela, čím tento název nahradit, aby se líbil mně i vám a dobře se pamatoval. Na počátku roku 2021 mě napadl název PĚKNÝ KVÍTKO a já se hned rozhodla, že tohle bude to pravé. Nakonec to tak trochu vystihuje i mě, ale hlavně mou tvorbu.

Jsem vděčná za každého z vás, kteří mají o mé výrobky zájem a mohu je obohatit a rozsvítit jedinečným originálem. Mohu pro vás také vyrobit šperk na zakázku, uložit do šperku například něco osobního, k čemu vás pojí vztah, či originální dárek pro vaše blízké. Ohromíte tak jedinečným nápadem.

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám nejpozději do tří dnů od doručení platby, pokud mám zboží již vyrobeno. V případě, že se jedná o zboží na zakázku, je potřeba počítat s dodáním maximálně do 14 dnů. Zasílám českou poštou jako cenné psaní.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od pěkný kvítko

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--