Domů Profil prodejce hanacha
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Ostrava-Hrabová, ČR
  • 8006 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1126) 100%
Nadšenci: 1362
Aktivita: aktivní
Prodáno: 8006
Registrace: 9.6.2015
Město: Ostrava-Hrabová
Stát: ČR

hanacha

/ Prodávající
Novinky
1099377
2.4.2024 Akce poštovné za 50,- :-)

Dobrý den,

          vítám Vás v mém internetovém obchůdku. Jmenuji se Hana, vystudovala jsem střední zahradnickou školu a aranžováním květin se zabývám již od roku 2000.

          Květiny jsou pro mě láskou, která se stala mým zaměstnáním a díky Vaší přízně mohu společně se svým mužem podnikat a zároveň tvořit.

         Dovolte mi proto prostřednictvím Fleru nabídnout malou ukázku své tvorby. Každý můj výrobek je originál, pokud by se vám líbil některý můj již prodaný výrobek a nebo budete chtít nějak barevně pozměnit, upravit, ozvěte se, pokud bude v mých silách ráda připravím.

           V mé nabídce naleznete různé svatební kytice, ale ráda Vám zajistim kompletní květinový servis pro jakoukoli slavnostní příležitost – svatba, oslava, firemní akce, plesy, … .

           Každá slavnostní příležitost je pro mě jedinečná, tedy i ta Vaše. Ať už máte představu o jednoduché výzdobě nebo naopak chcete překvapit něčím výjimečným a netradičním, vždy respektuji Vaše přání a v neposlední řadě i Váš finanční rozpočet. Vytvořím pro Vás květinovou výzdobu do posledního detailu.

          Pokud se stane, že některý květ (komponent) objednané květiny není dostupný, pokusím se jej nahradit jiným, co nejpodobnějším, tak aby byl zachován celkový vzhled kytice. Takovéto změny vždy se zákaznicí/zákazníkem předem konzultuji.

         Kromě svatební kytičky Vám také pro Váš slavnostní den mohu připravít:

Korzáž pro ženicha

Korzáže pro svědky

Voničky

Kytičky pro maminky

Kytičky pro družičky

Dekoraci aut

Výzdobu kostela, obřadní síně

.

.

Užijte si svůj velký den, starosti s květinami a výzdobou ráda převezmu za Vás.

 

 

Protože se mi doma začíná hromadit spousta materiálu, který zrovna neupotřebím a nebo ho mám hodně, rozhodla jsem se nabídnout k prodeji v mém druhém obchůdku - hanacha-material.

Pokud si vyberete něco z mích obou obchůdků, platíte pouze jedno poštovné.

Daňový doklad, paragon Vám do balíčku přidám k objednávce na vyžádání a nebo je možné si ho kdykoliv vytisknout zde na Fleru v sekci Nákup - objednávky.

  Přeji pěkné prohlížení :-)

Hanka                     

         Objednané zboží je zasláno do tří pracovních dnů po přejetí částky na účet,  jako doporučená zásilka České pošty, zásilkovny a nebo DHL. Často ale stihnu připravit než dorazí částka a odesílám pečlivě zabaleno hned ten den. Díky drastickému zacházení se zásilkami, kterým se dopravci vyznačují, jsem nucena pořádně balit do různých krabiček, bublinek, ... nesmějte se až budete rozbalovat :-) myslím to dobře a byla bych moc nešťastná, kdyby Vaše objednávka (můj výrobek=mazlík) Vám dorazil poškozený kvuli lidem, které jenich práce otravuje. Pokud by se přecejen něco stalo, sepíše se reklamace s dopravcem, kontaktujte mě  a já vše vyřeším k Vaší spokojenosti. Děkuji za pochopení :-)

         Osobní odběr Ostrava.

         Květiny a výzdobu Vám mohu dopravit v den Vaší svatby přímo k Vám. Výzdobu kostela, obřadní síně, restaurace, zahrady zajistím na místě.

 

         Daňový doklad nebo paragon zasílám na vyžádání a nebo si ho kdykoliv můžete vytisknout zde na Fleru v sekci Nákup - objednávky.

        

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od hanacha

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--