Domů Profil prodejce Norsk bestemor
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Praha, ČR
  • 5 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 59
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5
Registrace: 23.6.2015
Město: Praha
Stát: ČR

Norsk bestemor

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 NORSK BESTEMOR

je ojedinělý obchod svého druhu. Je výjimečný především svým úzkým zaměřením a náročnou kvalitou ruční práce. Hlavním sortimentem jsou ručně pletené výrobky s jeleny, soby a norskými vzory.

Každý výrobek je originál, má svůj Rodný list, je vypleten z příjemné 100% ovčí vlny a z hebké vlny peruánských lam, je pleten s láskou, rukama norských babiček.

Naše výrobky jsou nejen krásné, stylové, hřejivé a kvalitní, ale mají svého ducha, příběh, ojedinělost.

SVETR S JELENEM vás dokonale zahřeje na těle a na duši, čepice a rukavice ochrání od severských omrzlin, šála či nákrčník  dopřeje pohodlí vašim hlasivkám, nadkolenky budou krásnou ozdobou dámských a dívčích nohou, s ponožkami se nikdy nebudete cítit, jako by vám teklo do bot.

Pokud toužíte jen po maličkosti s norským motivem, určitě si u nás vyberete z nabídky šitých výrobků, či doplňků  v podobě polštářku, stylového hrnku, placky s jelenem, jeleního šperku, bytových doplňků a dalších originálních drobností, které BUDEME POSTUPNĚ DOPLŇOVAT.

Norské vzory jsou krásné, jednoduché a mají své jedinečné kouzlo. Odvíjí se především z motivů stromů, vloček, jelenů, sobů a přírody obecně, které podtrhují krásu přírody na severu.

 Těšíme se, že i vy si oblíbíte krásné severské motivy přírody, zvířat, vloček, pohody a budete se k nám vracet pro kvalitní a originální zboží.

 

 vaše norské babičky

Eicul &  Ramgad

Ručně pletení originální výrobky s norskými vzory, jeleny, přírodními motivy, pletené rukama norských babiček.

Každý výrobek je originál, nenajdete dva úplně totožné kusy.  A to už i proto, že je pletou různé babičky a každá si do výrobku vnese svůj um a něco si přidá dle svého. Jsou to ojedinělé kousky z luxusní pravé ovčí vlny nebo z vlny peruánských lam. Vlny nejsou chemicky ošetřené, jsou  krásné, hebké, příjemné, měkké. Naše babičky Ellinor, Vibeke, Alma, Ingebjørg, Lotte, Rønnaug, Lisbeth pletou pro vás  s opravdovou láskou a radostí.

 

S upletením svetru babičky tráví přibližně 5 dnů jejich laskavého života. 

Čepice začínají plést za východu slunce a se západem pletou poslední očko. 

Rukavice, šály a ponožky jsou jejich víkendovou radostí.

Vy ještě nemáte v šatníku triko s jelenem?  No to jsme z toho jeleni! Nejvyšší čas to napravit a vybrat si originální triko, ve kterém souseda nepotkáte.

Dámy z Jižní Moravy , Růženka, Věrka, Alice, Johana a Jana,  s vrozenou veselou povahou a radostí jim vlastní, každé tričko pro vás nastříhají, ušijí a zabalí. Kvalitní střih, precizní zpracování jsou u všech trik excelentní.  Trika jsou ušita z ryze přírodních materiálů, s ručním potiskem jen pro NORSK BESTEMOR. Můžete si vybrat  triko s kapsičkou, s knoflíčky, s hodinkovým rukávem, nebo netopýřím střihem. Dlouhý rukáv zahřeje, klasický střih potěší.

Doplněk s jelenem je vaší neodmyslitelnou potřebou tohoto roku! 

Vaše charisma doplní placka s jelenem, plátěná i pletená  taška. Skvělou kávu si  vychutnáte z šálku s jelenem, čaj z hrnku s jelenem a snít můžete na polštářku s jelenem.

 Co takhle najelenit  někomu pod stromeček k vánocům?

Čeká na vás  kolekce plátěných tašek NB 2015 s potiskem nebo ručně malovanými jeleny a jinou lesní havětí, žádná tuctovka.  Naše norské babičky ušít plátěnou tašku neumí,  zato vám ji upletou.  A jsou „utrolig“ ! Vždy ze 100% ovčí vlny.

Placka s jelenem zaplácne nudný kout vašeho saka, tašky i svetru. Stačí si vybrat .

A hrnek? Hrnek s jelenem prostě potřebujete, tady není diskuse. Bez pořádného jeleního nápoje to nejde.

Doplňky průběžně doplňujeme o nové netradiční kousky.

Způsob dopravy
Česká pošta - balík do ruky
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Norsk bestemor

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--