Domů Profil prodejce SPORTIQUE
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 13 hodin.
  • Ostrava, ČR
  • 3 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 5
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3
Registrace: 15.9.2015
Město: Ostrava
Stát: ČR

SPORTIQUE

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Přírodou vytvořena, námi zdokonalena - zdravá péče o tělo. Nezbytná pro sportovní aktivity vyžadující vytrvalost, houževnatost a fyzickou zdatnost. Potřebná pro každodenní výzvy, které si vybírají svou daň na kráse a zdraví. Protože pohyb prospívá a zdravý životní styl léčí rozličné neduhy, poskytují produkty Sportique další přirozený prostředek k tomu, aby jste se mohli skutečně cítit ve své kůži – cítit se v ní zdraví, bezprostřední a plní energie.

Moderní život klade na naši pokožku velké nároky. Spěch a napětí snižují nejen přirozenou rovnováhu organismu, ale také zdraví a jemnost naší kůže. Dotek přírody, který pokožce dodávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný - tak jako životní styl, který firma vyznává.

Společnost SPORTIQUE od svého založení v roce 2006 navrhla řadu čistě přírodních krémů a balzámů s cílem podpořit neúprosné požadavky sportovní výkonnosti bez zbytečných omezení. Výrobky jsou testovány na náročných, určeny jsou však nejen pro sportovní a atletické aktivity, ale i pro každodenní život. Záměrem společnosti SPORTIQUE je vytvářet vysoce kvalitní a účinné produkty, které jsou v současné době na trhu nedostupné v jakékoliv cenové relaci.

Výrobky Sportique jsou vytvořené z nejčistších zdrojů - bez ropných a syntetických surovin, které bývají původcem a nosičem alergií, toxinů a karcinogenů. Používáme zásadně přírodní suroviny v podobě bylin, rostlinných olejů a tuků, nepoužíváme žádné tuky a suroviny živočišného původu.

Při výrobě a vývoji nových receptur spojujeme znalosti našich předků s nejnovějšími poznatky v oblasti chemie, kosmetologie i farmacie. Našim cílem je maximálně zpříjemnit a usnadnit každodenní pracovní i sportovní aktivity.

V současnosti jsou produkty SPORTIQUE vyhledávány pro svoji funkčnost a výkonnost a používány vrcholovými sportovci, týmy a organizacemi na čtyřech kontinentech. Účinnost výrobků je tak neustále testována v extrémních podmínkách a zaručuje spolehlivost a efektivitu v jejich každodenním použití k Vaší maximální spokojenosti.

Parfemace produktů SPORTIQUE je dána obsaženými bylinami, vosky nebo kombinací esenciálních olejů. V souladu s filozofií firmy, která upřednostňuje kvalitu a maximální šetrnost k životnímu prostředí, snažíme se poskytovat světu vysoce funkční kosmetiku bez škodlivé chemie. Poskytovat luxus, který je v souladu s přírodou.

Způsob dopravy
ČESKÁ POŠTA, PPL
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od SPORTIQUE

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--