Domů Profil prodejce eiwan
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Evaň, ČR
  • 138 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (46) 100%
Nadšenci: 253
Aktivita: aktivní
Prodáno: 138
Registrace: 29.9.2015
Město: Evaň
Stát: ČR

eiwan

/ Prodávající
Novinky
566847
12.11.2016 Moji milí!Koukněte na nové výrobky a zapište si do diářů: Eiwan se na Vás bude těšit na Fler jarmarcích v Mostě (3.12.) a Teplicích (10.12.)♥

 České kamenné výrobky s duší

„Létající kameny“, výrobky z opuky a pískovce

Tři sta metrů vzdušnou čarou od pelesti mé postele teče řeka Ohře. Dostala mě. Protéká už i mou duší. Právě Ohře a krajina, která ji obklopuje, mě inspirovala k tvorbě objektů a dekorací, které zde naleznete.

Svou tvorbou částečně obhajuji svou až nutkavou potřebu dotýkat se nalezených věcí, shromažďovat je a trávit s nimi hodiny a hodiny ve vzájemném zcela VÁŠNIVÉM vztahu.  

Přírodní kámen, druh slínovce, který používám coby „tělo“ závěsných objektů, jsem vzala řece. Vznikal před miliony let z nejjemnějších částic usazených na mořském dně. Tvoří ho mimo jiné i jehlice mořských hub a velmi často v něm lze nalézt různě velké zkameněliny. Propadla jsem barevné škále tohoto materiálu i jeho tvarové variabilitě. Navíc (a rozhodně ne v poslední řadě) nese tato přírodnina v sobě velmi silnou energii.

Také na mého muže přeskočila jiskra nadšení pro práci s přírodním kamenem. Jeho ruce a cit přetváří větší kusy opuky a pískovce např. v ladné tvary dekorativních svícnů, misek či zahradních pítek. Zajímají nás naše "kořeny", předkové a dávná tradice, která je "vpita" hluboko do místa, které jsme si vybrali pro život. Možná právě proto nyní začínají vznikat i kamenné reliéfy s keltskými motivy.

Naše tvorba se stále vyvíjí, je v pohybu, přináší nám radost. Věříme, že přinese i Vám!

Něco o mně: Studovala jsem na Katedře výtvarné kultury v Ústí nad Labem, teď žiju v krásné krajině Dolního Poohří v malé vesnici s výhledem na hrad Hazmburk. Čas mi přivál skvělého manžela a krásného chlapečka...

Od listopadu 2016 mají naše výrobky čest pyšnit se ochrannou známkou "POOHŘÍ  regionální produkt". Ocenění si velmi ceníme, jsme rádi, že dokládá naši spjatost s místní krajinou a hodnotu naší tvorby.

 

 

Způsob dopravy
Prostřednictvím České pošty doporučeně po obdržení platby na účet. Pokud si objednáte více zboží z nabídky, platíte pouze jedno poštovné. Zboží je zabaleno v krabičce nebo bublinkové obálce, podle velikosti. Dle velikosti se odvíjí i cena poštovného. Osobní předání bez poštovného je možné po dohodě v Libochovicích a okolí.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od eiwan

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--