Domů Profil prodejce Vahalice
Ladislav Boštík
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Přerov, ČR
  • 196 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (75) 100%
Nadšenci: 689
Aktivita: aktivní
Prodáno: 196
Registrace: 19.10.2009
Město: Přerov
Stát: ČR

Vahalice

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
 

Milí přátelé a příznivci keramiky,

je tomu něco přes dvacet let, co jsem začala "plácat hlínu" - jak tomu s oblibou říkával můj muž :-) , od kterého jsem také tenkrát obdržela k narozeninám keramickou pec - a "doplácala" jsem se až sem :-)

Mimo to, že nejčastěji pracuji ve své dílně, ještě moc ráda chodím do školy a do školky za dětmi do keramického kroužku - práce s nimi mne hodně obohacuje o skvělé zážitky, legraci a nekonečnou inspiraci :)

Rády se mnou občas zajdou do dílny i mé dvě děti - nyní už oba dospěláci a musím uznat, že jejich výrobky, které používají hlavně jako dárky pro své blízké, jsou moc povedené.

Používám hlavně teplé, přírodní barvy, matné glazury, ale čas od času si ráda pohraji i s veselejšími barevnými kombinacemi - jen vždy musí být vidět alespoň kousek  toho krásného původního a režného materiálu, který mne snad nikdy nepřestane fascinovat a bavit - HLÍNY :-)

Z mých věcí by na vás měla dýchnout pohoda, radost a energie, kterou jsem do nich při svém tvoření vložila a proto by jste se v jejich přítomnosti měli vždy cítit hezky a příjemně...

Také je můžete použít jako dary, dárky, nebo dárečky pro své milé a blízké, protože radosti a LÁSKY není nikdy dost...

Potěší mne jakýkoliv váš zájem o mou tvorbu a těším se na setkávání se s vámi na těchto  stránkách...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Způsob dopravy
doprava českou poštou,jako křehké, zboží zabalené v krabici vyplněné bublinkovou fólií, nebo papírem. Bohužel nemohu slíbit, že v případě objednání více kusů platí jen jedno poštovné - jednak většinou nezabalím dva kusy do jednoho kartonu - a hlavně - jedná se většinou o poměrně těžší výrobky a na poštovném bych tedy dosti prodělávala... V některých případech(velké výrobky), je lepší osobní odběr, nebo se pokusím zajistit odvoz na předem domluvené místo přes manželovu firmu.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Kecky
Zboží

Další zboží od Vahalice

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--