Domů Profil prodejce Tomoje
Anna Vondráčková
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 23 hodin.
  • Úvaly, ČR
  • 243 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (57) 100%
Nadšenci: 843
Aktivita: aktivní
Prodáno: 243
Registrace: 16.11.2009
Město: Úvaly
Stát: ČR
Důležitá informace: PROHLÉDNĚTE SI TAKÉ MOU TVORBU NA PROFILU - HomeDecor-LittleAngel ZDE NA FLERU, PŘI OBJEDNÁVCE NA OBOU MÝCH PROFILECH SAMOZŘEJMĚ PLATÍTE POUZE JEDNO POŠTOVNÉ. ;)

Tomoje

/ Prodávající
Novinky
1009817
30.5.2022 MOJI MILÍ, 11.6. SE VDÁVÁM A DO TÉ DOBY JIŽ NEPŘIJÍMÁM ŽÁDNÉ DALŠÍ OBJEDNÁVKY, RESP. OBJEDNÁVAT MŮŽETE, ALE VYŘIZOVAT OBJEDNÁVKY BUDU V TÝDNU OD 13.6. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ ;)

...JEDINOU JISTOTOU JE JISTOTA ZMĚNY...

Každý den se v našem životě, byť jen nepatrně, něco změní. Večer, když usínáme, je náš život trochu jiný, než byl ráno, když jsme vstávali.

Yellow.Jacket.Angel se měnilo tak dlouho, až se z něj stalo Tomoje

 image

....................................…............................................................................

...tak přiznávám, že od června 2014 jsem se do dílny moc nevrátila, z Mariánky už je velká holka, ale nelituji, čas strávený s ní, nebo i v mé práci stál za to, i tak ale vzniklo několik nových kousků, obzvášť z kolekce Mini me...a nyní po narození druhé dcerky věřím, že se tato kolekce mnohem více rozroste, ehm, ale raději to neslibuji ;)))

Ale myslím, že nějaká sesterská kolekce bude třeba...

...a tady jsou...Mariana & Dorotea...

 

...červen 2014 byl pro mne zlomovým, narodila se mi/nám dcerka Mariana, a tak doufám, že pochopíte mou nečinnost ;), neboť nemám to srdce věnovat čas, který trávím právě s ní, práci...ale nebojte, je mi obrovským zdrojem inspirace a snad - za dlouhých zimních večerů - se do dílny vrátím ;)...

 ...a vzhledem k tomu, že červen byl opravdu plodný...narodila se i tato nádherná kniha, která vám představí 18 tvůrců a jejich nápady/návody pro tvorbu z polymerové hmoty...

...je mi ctí, že můžu být součástí...

...zakoupit ji můžete zde...

 

 

..........................................................................................................................

 

 ...........................................................................................................................

 

.................Yellow.Jacket.Angel..milujte svou krásu.................

 

.................a já sama - Anna - jsem holka z Prahy, která se rozhodla pohnout se svou tvorbou, ukázat jí světu...budu ráda, když se Vám bude líbit, budu ráda, když se Vám bude líbit natolik, že ji ohodnotíte, budu ráda, když se Vám bude líbit tak moc, že si něco koupíte :)

 

.......................................................................................................................... 

 ...!!!VELICE SI VÁŽÍM TOHO, ŽE RESPEKTUJETE AUTORSKÁ PRÁVA!!!...


Creative Commons License
..........................................................................................................................

 

....sama si nejvíce cením své kolekce Polygon Animals, upřímně myslím, že to je takový můj vrchol v práci s Fimo hmotou...

...........nahlédněte, jak vypadá jedna z mých starších kolekcí na krásných modelkách...Her Evening Elegance...and little more...............


 

...kolekce broží a přívěsků z kolekce "GROWNUP" mě také moc baví ;)...

 

...a také FaceCity...

..........................................................................................................................

 

..........................................................................................................................

 

....VZHLEDEM KE ZKUŠENOSTEM A PROBLEMATICKÉMU JEDNÁNÍ S ČESKOU POŠTOU JSEM BOHUŽEL NUCENA U OBJEDNÁVEK NAD 500,- KČ ZASÍLAT ZBOŽÍ FORMOU CENNÉHO PSANÍ, ABY BYLO MOŽNÉ HO POJISTIT, MUSÍM TÍMTO NAVÝŠIT POŠTOVNÉ NA 65,- KČ....MOCKRÁT VÁM DĚKUJI ZA POCHOPENÍ...

 

 

 

MÁTE-LI ZÁJEM O MACRAMÉ A JINOU MOU TVORBU, KOUKNĚTE, PROSÍM NA MŮJ DRUHÝ PROFIL - HomeDecor & LittleAngel

VÝZNAM MINERÁLŮ PRO ČLOVĚKA (,které v tuto chvíli najdete v mé nabídce)

Většina zdrojů, které uvádí kameny podle znamení, se liší, proto doporučuji výběr kamenů dle Vašich pocitů a intuice, kámen, který vás zaujme jako první, je většinou ten pravý. Víte-li, že vás trápí nějaký neduh, nemoc, cokoliv, můžete hledat kámen i dle jeho účinku na zdraví, ať už fyzické, či psychické.

______________________________________________________________

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.
Léčebné využití: pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, napomáhá léčbě očí, žaludku a dělohy. Udává se, že pomáhá očistit lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a a napomáhá jejich léčbě.

Achát je minerál, koncentricky jemně i hrubě vrstvená odrůda chalcedonu (křemene), jedná se o směs proužků křemene, chalcedonu a opálu.

Najdeme ho v mnoha variantách – pruhovaný, zelený, růžový, botswanský, modrý, stromečkový, ohnivý, mechový, bílý, šedý, Lake Superior, indiánský, bláznivý.

Achát je kamenem znamení raka, štíra a ryb. 

______________________________________________________________

Akvamarín je receptivní kámen, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.
Je kamenem dávných mořských bohyní, kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování a pomáhá převzít odpovědnost za svůj vlastní osud. Zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci, vytváří ochranný štít aury, uvádí do rovnováhy čakry, čistí krční čakru.
Léčebné využití: zajišťuje dobré zdraví, mírní bolesti zubů, léčí žaludek, jícen, čelisti, bolesti v krku, sennou rýmu, funguje proti krátkozrakosti i dalekozrakosti. Uvádí do rovnováhy hypofýzu a štítnou žlázu, působí dobře i na svalovou hmotu.

Akvamarín ve Feng Shui představuje energii vody, energii ticha, sílu klidu a očisty. Je ztělesněním nerealizovaných možností a schopností. Je poddajný a velmi silný. Vodní prvek přináší sílu regenerace a znovuzrození, je energií kruhu života. Feng Shui stromeček je vhodný do všech prostor, které se používají pro uvolnění, relaxaci, modlitbu nebo meditaci. Energie vody je tradičně spojována se severní částí místnosti, bytu nebo domu. Je spojena s oblastí kariéry a životní cesty.

Užití: odvaha, klid, očištění, stres, strach

Akvamarín je ideální kámen pro lidi narozené ve znamení blíženec, váhy, vodnář a ryby.

______________________________________________________________

Amazonit připomíná svými podmanivými odstíny tyrkysově zelené hlubokou průzračnou vodu, navozuje klid duše, pocit bezpečí, rovnováhu a harmonii. Je nazýván „kamenem odvahy a pravdy“, používá se k hledání sebe sama, objevení vlastní pravdy a k překonání strachu. Pomáhá svobodně vyjadřovat myšlenky a pocity, stanovit hranice a sebekázeň. Harmonizuje srdeční čakru a čakru hrdla, používá se k posílení komunikace na všech úrovních. Vyrovnává mužskou a ženskou energie, stejně jako mnohé aspekty osobnosti, zejména probouzí soucit k ostatním, pomáhá vnímat obě strany problému a přijmout odlišné úhly pohledu. Je velmi silným talismanem prosperity. Tradičně jej používaly mnohé kultury, např. v Egyptě, Indii, Mezopotámii, kde byl populárním amuletem, stejně jako dekorativním kamenem pro fasády budov. Amazonit byl nalezen v podobě posvátného skarabea mezi Tutanchamonovy poklady. Předpokládá se, že byl třetím kamenem v náprsníku židovského velekněze Árona.

Ve Feng Shui je amazonit spjat s energií vody. Energie vody spočívá v jejím tichu a klidné síle. Je poddajná a výkonná, přináší sílu regenrerace a znozrození. Je energií kruhu života. Vodní energie je tradičně spojována se severní částí místnosti, bytu nebo domu a je spojena s oblastí životní cesty a kariéry. Její proudění zajistí rovnováhu, zachová život v pohybu směrem v před k vytyčným cílům.

Užití: úspěch, klid, intuice, škodlivé záření

Amazonit  je ideální kámen pro lidi narozené ve znamení vodnář.

______________________________________________________________

Ametyst je kamenem duchovní očisty a meditace. Mocný kámen s ohromnou ochrannou, léčivou a očistnou silou. Zahání nespavost a noční můry. Přináší klid a zahání stres, negativní emoce, obavy a zlobu. Napomáhá soustředění, dodává rozhodnosti a rozvíjí naši intuici. Pod jeho vlivem naleznete snaději úkol svého života.
Ametyst má vysoké spirituální vibrace. Přitahuje pravou, ryzí, emocionální lásku, posiluje věrnost, tiší strachy a zvyšuje naděje. Čistí a harmonizuje 5. a 7. čakru.

Čistíme ho pod proudem vlažné vody, nebo přes noc v misce společně s křišťálem, poté ho nabíjíme ve stínu, aby neztratil barvu.

Je to kámen berana, panny, štíra, střelce.

______________________________________________________________

Avanturín rozsévá tichou radost a klid. Je to jeden z kamenů s nejuniverzálnějším použitím. Jeho zelený třpyt prozáří každý problém, rozloží negativní myšlenky a s nimi spojené pocity. Navozuje klid, rovnováhu a harmonii. Podporuje duševní zdraví a klidný spánek. Umožňuje pustit veškeré starosti z hlavy a uvolnit se. Avanturín dovoluje čerpat z přírody klid a sílu. V napjatých situacích nám vrací ztracenou naději a poskytuje vnitřní klid.

Čistíme ho pár minut pod proudem vlažné vody, nebo přes noc v misce vody společně s křišťálem. Avanturín nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci.

Je kamenem znamení vah a vodnáře.

________________________________________________________

Bodhi je dřevnaté semeno stromu Religius, které pochází z oblasti Indie. Bodhi je velmi důležité především pro buddhisty, jelikož přesně pod tímto stromem Buddha kdysi dávno přišel k osvícení. Bodhi se často používá k výrobě Mala náramků a náhrdelníků, jelikož má údajně pomáhat k navození meditace a soustředění. 

______________________________________________________________

Fluorit je obdařen silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni, pracuje s vědomou myslí, posiluje naše myšlenky, zmírňuje emocionální zaujetí a potlačuje silné emoce, posiluje analytické schopnosti, urovnává zoufalství, depresi či vztek, zastavuje psychickou manipulaci, dodává řád každodennímu životu, uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu osobnosti, jemně otevírá dveře do podvědomí a nechává na povrch vyplynout potlačované pocity. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, tělesnou i duševní koordinaci, pomáhá při učení, zvyšuje koncentraci. Účinně funguje proti škodlivým vlivům počítačů a elektromag. záření.
Léčebné využití: zahání negativní energii a poruchy všeho druhu, čistí, odstraňuje a přeorganizuje v těle vše, co není v naprostém pořádku, likviduje viry, léčí všechny druhy infekce včetně rýmy a nachlazení, regeneruje kůži a sliznice, odstraňuje vrásky, blahodárně působí na zuby a lze jej použít během stomatologických zásahů, dále na kosti, artritidu, revmatismus, bolesti zad, zlepšuje funkčnost kloubů, přispívá k hojení vředů a ran a pomáhá obnovovat sexuální rozkoš.

Najdeme ho v mnoha barvách – čirý, modrý, zelený, růžový, fialový, žlutý, hnědý

Fluorit je výborný kámen pro lidi ve znamení vodnáře, narozených 30.1. – 8.2. Je to také účinný harmonizující kámen pro znamení štíra. Fialový fluorit se hodi k rybám, fluorit obecně pomáhá i kozorohům.

______________________________________________________________

Howlit přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru. Pomáhá ukládat vápník v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, snižuje horečky a zimnici, prevence proti arterioskleróze, angině pectoris a dalším srdečním chorobám.

Užití: klid, harmonie, meditace, uvolnění, léčení

Howlit je ideální kámen pro lidi narozené ve znamení vodnář, rak a váhy.

______________________________________________________________

Chalcedon je kamenem, jenž vyhání strach, deprese, hysterii a smutek a mění je v radost. Rozhání iluze a fantazie, podporuje klidné a pokojné pocity, dodává sílu mezilidským vztahům, uvádí tělo, mysl a ducha do vzájemné harmonie. Je též kamenem ochrany, zvláště na cestách, odvrací psychické útoky, negativní magii, pohlcuje negativní energii a rozptyluje negativní myšlenky. Položen pod polštář zahání noční můry, noční vize a strach ze tmy. Dodává krásu, sílu, energii a přináší úspěch a štěstí ve všech podnicích. Modrý chalcedon – zlepšuje paměť, zvyšuje schopnost učení se (hlavně jazyky), zlepšuje náladu, nabízí optimistický pohled do budoucnosti, podporuje kreativitu. Snižuje teplotu, reguluje krevní tlak, posiluje imunitu, působí protizánětlivě, pročišťuje dýchací systém od škodlivin z kouření.

Užití: štěstí, klid, radost, úspěch, ochrana, strach, deprese

Chalcedon je ideální kámen pro lidi narozené ve znamení blíženec, rak, střelec a kozoroh

______________________________________________________________

Chryzokol je klidný a pohodový kámen. Pomáhá při meditaci a komunikaci.

Pokud jej máte doma, vyhání chryzokol negativní energie všeho druhu, což vám pomůže reagovat na   neustále se měnící situace  s klidem, vyrovnaností a zásobami vnitřních sil. Má blahodárný účinek na vztahy, které se jeho zásluhou stávají stabilními a pevnými jako skála. Krystal působí blahodárně na domov jako celek i na vztahy mezi jednotlivými lidmi.

Chryzokol má uklidňující a očistný vliv. Dodává novou energii čakrám a napomáhá osobnímu spojení s vyšším božským světem. Z čakry solar plexu odstraňuje chryzokol negativní emoce (například pocit viny) a mění destruktivní citové naprogramování osobnosti v pravý opak. Na úrovni srdeční čakry hojí bolesti srdce a zvyšuje schopnost milovat. V oblasti krku zlepšuje komunikaci, ale současné pomáhá rozpoznat, kdy je lépe mlčet. Ve třetím oku otevírá schopnost duševního vidění.

Na duševní úrovni posiluje chryzokol vnitřní klid a vyrovnanost. Projevuje se rovněž prospěšně rostoucí sebedůvěrou a vnímavostí. Zvyšuje osobní sílu a podněcuje projevy tvůrčích schopností. Pomáhá překonávat různé fobie, potlačuje negativní naladění a dodává motivaci všem, kdo jí mají nedostatek.

Léčebné využití: léčí artritidu, choroby kostí. svalové křeče, potíže zažívacího traktu, vředy, krevní nemoci a problémy spojené s plícemi, zbavuje játra, ledviny a střeva toxických látek, zlepšuje okysličování krve a buněčné struktury plic, čímž se zvyšuje jejich kapacita, napomáhá regenereaci slinivky břišní, reguluje hladinu inzulínu a udržuje rovnováhu v krvi, posiluje svaly a uvolňuje svalové křeče, svým uklidňujícím vlivem hojí infekce, zejména krku a mandlí, snižuje krevní tlak a léčí spáleniny, ulevuje od bolesti při artritidě, posiluje štítnou žlázu a blahodárně působí na metabolizmus, jedná se o vynikající kámen pro ženy, protože pomáhá potlačovat menstruační křeče, na vyšší úrovni potlačuje miazma (jemný otisk nakažlivé nemoci z minulosti)

Vynikající kámen pro lidi ve znamení BÝKA, narozených ve dnech 21.4. – 30.4. Dále přísluší chryzokol znamením: vodnář, blíženci, váhy, střelec, lev a panna.

______________________________________________________________

Křišťál je univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení

Je vhodný pro lva, vodnáře a kozoroha.

______________________________________________________________

Lapis Lazuli je povznášející duchovní kámen, výborný pro meditace, přináší klid, působí proti depresi, rychle odstraňuje stres a přináší hluboký klid a mír. Ochranný kámen, především pro děti. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Udržuje v rovnováze 5. čakru a otevírá 6. čakru. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Odhaluje vnitřní pravdu, umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání.

Užití: radost, věrnost, láska, odvaha, ochrana, léčení

Lapis je ideální kámen pro lidi narozené ve znamení panna, střelec, kozoroh, vodnář, ryby.

______________________________________________________________

Larimar je jeden z nejnádhernějších kamenů světa, modrý larimar, přináší do našeho srdce a mysli klid rozlehlého oceánu a nad ním se klenoucí modré oblohy.  Je také zvaný jako „kámen delfínů“ patří mezi nejvzácnější polodrahokamy na celém světě. Tento fakt je dán tím, že na světě existuje jediné naleziště této unikátní modré odrůdy pektolitu, kterou larimar je. Larimar se těží pouze v Karibiku ve velmi malé hornaté oblasti ostrova Hispaniola, asi 5 km vzdálené Rio Bahoruco v Dominikánské republice. I proto je cena za ty nejkvalitnější kameny larimaru velmi vysoká, pohybuje se v řádu desítek dolarů, u šperků z larimaru až stovek dolarů!

Léčebné užití: odstraňuje zablokovanou energii v oblasti
hlavy, krku a hrudníku, čistí meridiány, odstraňuje připojené entity, vytahuje bolest z těla přiložením na místa bolesti, uvolňuje zablokované tepny a ztuhlé klouby, pomáhá při problémech s chrupavkami.
Používá se k meditaci a navození klidu.
Vlastnosti: je duchovním kamenem, umožňuje hlubokou meditaci, spojení se světem andělů a jinými dimenzemi, pomáhá nalézt spřízněnou duši, léčí srdeční traumata i traumata z minulých životů. Odstraňuje strach a pocity viny. Uklidňuje při stresu. Přináší jasné a konstruktivní uvažování, tvůrčí schopnost a radostnou dětskou hravost. Ženám pomáhá naladit se na přirozenou ženskost a spojit se s přírodou. Likviduje geopatogenní zóny.

Je kamenem ryb, raka, štíra.  

______________________________________________________________

Lávový kámen je ochranným kamenem, podporuje sílu a životní energii, pocit bezpečí, sebevědomí a odvahu. Prohlubuje spojení s přírodou.
Je talismanem vhodným pro posílení odhodlání, při hledání změn v životě a k dosažení vytčených cílů. Potlačuje negativní energii a posiluje energii pozitivní. Používá se k potlačení strachu z fyzické bolesti. Láva je roztavená hornina, která vyvěrá na povrch země během sopečných erupcí. Její teplota se pohybuje v rozmezí 750 až 1 200 °C. Lávu tvoří roztavená hornina, krystaly a plyny, a vlivem měnící se teploty chladne.

Ve Feng Shui láva představuje energii ohně, energii nadšení, světla, tepla, vřelosti a vášně. V přírodě symbolizuje mužský prvek Jang, světlou a tvořivou sílu, zosobňuje rozum a průbojnost. Energie ohně je tradičně spojována s jižní částí místnosti, bytu nebo domu a zajišťuje obydlí reputaci a věhlas a pomáhá posílit naše osobní postavení ve společnosti i v rámci rodiny.

Léčebné využití: lávový kámen je projektivní. Patří mezi kameny se silnými účinky. Pomáhá odstranit negativní energii a potlačuje stres fyzický i psychický. Je výborným pomocníkem pro uklidnění emocí. Láva je považována za kámen znovuzrození.

Lávový kámen je spojen se znamením Vah, které jsou sedmým astrologickým znamením Zvěrokruhu. V astrologii jsou Váhy považovány za mužský, pozitivní, extrovertní prvek. Váhy jsou ovládány planetou Venuší. Láva je ideální kámen pro lidi narozené ve znamení váhy, štír a kozoroh.

______________________________________________________________

Měsíční kámen je receptivní kámen, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.
Je úzce spjat s Měsícem a intuicí, přitahuje lásku, úspěšně řeší problémy mezi milenci, zajišťuje klidný spánek, pomáhá při nespavosti, mírně ochranný zvláště na cestách, obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup, vytahuje na povrch věci uzavřené v podvědomí, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce, vyvolává srozumitelné živé sny hlavně za úplňku, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, na čakře solar plexu ukáže staré nefunkční citové způsoby jednání a pomáhá je odstranit.
Léčebné využití: léčí horní část zažívacího traktu a citové napětí, které má na něho vliv, působí na reprodukční orgány, snižuje napětí při menstruaci, udržuje v rovnováze hormonální systém, zklidňuje hyperaktivní děti, detoxikuje, léčí problémy kůže, vlasů, očí, slinivky břišní a jater. Pomáhá při početí, těhotenství, porodu a kojení.

Užití: láska, ochrana, spánek, mládí, intuice, klid

Měsíční kámen je výborný pro znamení raka. Pomáhá také rybám. Jeho vlastnosti jsou prospěšné i pro znamení kozoroha, panny, váhy, štíra a vodnáře.

______________________________________________________________

Nefrit – je drahokam tmavě zelené barvy, výjimečně bílý (který mám v nabídce). Je oblíbený pro svůj dokonalý lesk. Je označovaný, jako dvojče Jadeitu, ten bývá bílý, žlutý (, který mám také v nabídce), oranžový, zelený, ale často se dobarvuje i na různé jiné odstíny, stejně tak, jako Nefrit. Oba kameny mají stejné účinky, takže i když se uvádí pod stejným názvem, nebo se zaměňují, energetické působením bude pravděpodobně stejné. I tyto kameny mají různé stupně kvality, proto můžeme koupit od těch levnějších, po ty opravdu vzácné a velmi drahé. Nefrit i Jadeit přitahují lásku a finance. Minerál je spojen se srdeční čakrou, proto rozvíjí sebelásku a podporuje lásku k ostatním lidem. Vyzařuje pozitivní energii, která působí příznivě na životní vitalitu a svěžest. Je symbolem štěstí, přátelství, harmonie a moudrosti. Díky jeho ochranné síle se vám budou neštěstí a nehody vyhýbat. Dokáže zklidnit emoce a rozbouřenou mysl a pomoci vám k větší harmonii. Pomáhá udržovat v rovnováze energii jin a jang. Je vhodný jako ochranný kámen pro těhotné ženy a děti. Všem citlivým duším usnadňuje být v harmonii se svým tělem. Každému může pomoci nebát se projevit, čím doopravdy je ve své jedinečnosti. Ulevit může i při nadměrném stresu a fobiích. Ke šťastnému a spokojenému životu patří rozhodně zdraví, pokud budete nosit Nefrit, nebo Jadeit, před nemocemi vás bude chránit.

Léčebné využití: Potřebujete své tělo na začátku jara, nebo kdykoliv během roku, detoxikovat? Nefrit může podpořit právě očistu organismu a podpořit imunitu. Název Nefrit vznikl z řeckého “nephros” – ledvina. Jeho léčivé schopnosti jsou už od historie spojené právě s tímto orgánem a celým močovým ústrojím. Podporuje léčivé a hojivé procesy v těle. Dobrý vliv má na zažívací problémy. Chrání naše srdce a nervový systém. Zvyšuje plodnost a může usnadnit porod. Dobrý vliv má i na pohybový aparát, klouby a kosti. Uvádí se, že dokáže snížit náhlé horečky. Sám o sobě nevyléčí žádné nemoci, ani problémy. Může vám být v léčbě dobrým pomocníkem a jednou z možností, jak své zdraví podpořit.

Všechna znamení zvěrokruhu zejména váhy, blíženec, rak, beran a býk mohou minerál nosit.

Je kamenem receptivním, má tedy pozitivní vlastnosti ženské energie jin – uklidňuje energii. Jeho planeta je Venuše. Je vhodný pro muže i ženy a pro své vlastnosti i vzhled je oblíbeným doplňkem.

______________________________________________________________

Obsidián vločkový vás zavede do vašeho nejhlubšího nitra a vynáší na povrch pravdu a všechny nevyřešené rozpory, jež byly odsunuty do podvědomí. Je to velmi silný ochranný kámen před magickými útoky, zlem a veškerou negativitou. Má dvojaký charakter: ochraňuje nositele před špatnými vlivy, ale může též pomáhat špatným lidem v nekalých kouscích. Dodává víru ve vlastní síly a schopnosti, ale může vyvolat i deprese. Pomáhá oprostit se od vnějších vlivů, může prolomit všechny blokády, aktivuje logické myšlení. Tento kámen je vhodný mít při sobě při zkouškách a důležitých rozhodnutích. Pro své silné a dvojaké účinky by měl být nošen s regulujícím křišťálem.

Užití: sebevědomí, věštění, ochrana, uzemnění, klid

Je kamenem vah, štíra a kozoroha.

______________________________________________________________

Opalit je syntetický kámen (respektive sklo) někdy nazývaný také opalizující fluorit nebo nachový opál. Typická je pro něj mléčná nebo duhová barva.
Obsahuje oxid křemičitý, patří mezi tzv. transformátory, čímž nachází využití v podpoře schopnosti změnit svůj život, danou situaci, vztahy a plány do budoucna.
Harmonizuje čelní a korunní čakru, vyrovnává síly Jin a Jang, tedy temnotu a světlo, dva doplňující se opaky spojené do jednoho celku. Jin symbolizuje ženskost, tmu a pasivní sílu a Jang symbolizuje mužnost, světlou a tvořivou sílu). 
Opalit má jemnou energii, je vhodný pro meditaci. Používá se ke zlepšení komunikace na všech úrovních, zejména duchovní. Pomáhá odstranit blokády čaker a meridiánů, podporuje vytrvalost a odvahu mluvit o vlastních skrytých pocitech.
Opalit je považován za kámen klidu, je vhodný pro tlumení deprese a úzkosti a kamenem lásky, vhodný pro upevnění vzájemných romantických vztahů a věrnosti.
Používá se pro zvýšení sebevědomí, smyslu pro hodnotu a pochopení smyslu bytí, pro schopnost čelit obavám, přináší klid a vyrovnanost.
 
Je tradičním kamenem pro posílení vůle žít a užívat si života. 
Je kamenem obchodníků, jako talisman pro shromažďování peněžního bohatství.
 
Ve Feng Shui ztělesňuje energii ohně, je barvou bohatství a luxusu.
 
Léčebné využití: opalit stabilizuje výkyvy nálad, pomáhá překonat únavu. Je vhodný při poruchách sexuality a slabého prožitku a jako talisman při porodu. Jako doplněk při bolestech hlavy, pro podporu klidu a relaxace.
 
Je kamenem kozoroha, panny, raka, ryb, štíra, vah, vodnáře.

______________________________________________________________

Rodochrozit patří energii projektivní, elementu ohně, planetě Mars. Propůjčuje mimořádnou energii při zvýšené fyzické aktivitě, uklidňuje tělo a emoce, zbavuje stresu, má dynamické a pozitivní sklony. Přináší lásku a soucit, léčí následky sexuálního zneužití, pomáhá srdci smířit se s odmítáním a bolestí. Čistí základní čakru a solar plexus. Vytahuje na povrch pravdu a učí, jak jí porozumět. Zahání depresi, zlepšuje duševní i rozumové schopnosti, učí uvědomění si vlastní ceny a vnáší světlo do našeho života.

Užití: láska, klid, energie

Je kamenem vhodným pro lidi ve znamení berana a raka.

______________________________________________________________

Rodonit přináší citovou rovnováhu, mírní zmatky a navozuje pocit lásky. Pomáhá při hojení dlouhodobé citové bolesti a pocitu zneužití. Má mimořádně pozitivní vliv v případech sebepoškozování, odstraňování závislosti na jiné osobě nebo následků zneužívání. Hojí citová zranění a rezonuje se schopností odpouštět. Je to „kámen první pomoci“, odstraňuje následky šoku a paniky (v podobě elixíru). Dokáže odradit od pomsty a poslouží, chceme-li vzít zpět urážky. Pomáhá odstranit představy, jejichž vinou vyčítáme partnerovi to, co ve skutečnosti nosíme sami v sobě. Dokáže představit každý problém z obou stran. Rodonit uzemňuje energii a je to jeden z kamenů zemské čakry. Vyvažuje prvky jin a jang. Umí přesněji vyladit duši na přicházející vibrace. Čistí a aktivuje činnost srdce a srdeční čakry. V nepříjemných chvílích umí „vzít“ zbytek klidu z našeho nitra a rozšířit jej. Rodonitový drahokam přináší dar intuice.

Léčebné využití: je to vynikající hojič ran, léčí i poštípání hmyzem. Ovlivňuje růst kostí a činnost sluchového ústrojí. Uzdravuje choroby imunitního systému, žaludeční nemoci, vředy a roztroušenou sklerózu.

Je to vhodný kámen pro znamení berana, býka a raka.

______________________________________________________________

Rubín je kámen bohatství i ochrany. Vytváří štít proti všem druhům útoků. Představuje sílu a energii. Uvádí do rovnováhy činnost srdeční čakry. Podněcuje touhu po životě a sexuální aktivitu. Zahání strach, smutek a negativní myšlení. Zajišťuje klidný spánek bez nočních můr. Zlepšuje motivaci, směruje k realistickým cílům, vybízí nás vydat se za svým štěstím, zastavuje zlost a negativní energie a přeměňuje je v pravý opak. Dodává odvahu, navozuje pozitivní stav mysli a pomáhá tvrději čelit útokům během hádek a názorových střetů.
U mě v nabídce najdete Rubín v zoisitu (anyolit), který pochází z Tanzánie, podněcuje činnost korunní čakry, pomáhá při léčení duše v minulých životech, navozuje změněné stavy vědomí, rozvíjí individualitu, přičemž zachovává sepětí s okolím. Zesiluje biomagnetické pole kolem těla.

Užití: síla, radost,ochrana, bohatství, proti nočním můrám, odvaha

Je vhodný pro lidi narozené ve znamení raka, berana, štíra, lva, blíženců.

______________________________________________________________

Růženín je kamenem lásky a srdce. Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu. Podněcuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému. Podporuje fantazii, trpělivost, inspiraci a tvořivost. Dává sílu k odpuštění a učí nás sebeúctě a sebelásce. Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny. Dodává energii a doporučuje se při rekonvalescenci. 

Růženín je třeba čistit a dobíjet každých 14 dní. Jeho očistu je vhodné provést pod proudem vlažné vody, kdy krystal pod vodou podržíme několik minut. Růženín se v žádném případě nenabíjí na slunci, protože by mohl velmi snadno vyblednout. Dobíjíme ho při měsíčním světle nebo položením na nabitý ametyst nebo krystal.

Růženín je kamenem býka, blíženců, raka, vah.

______________________________________________________________

Sluneční kámen je silně nabitý sluneční energií, vás vnitřně prozáří. Je ochranným kamenem, dodává silnou ochrannou energii do Vašich domovů. Vnáší do života radost a světlo. Přináší hluboké spojení se světlem a Sluncem. Naučí vás nezávislosti k vašim nejbližším, a umění říkat lidem „ne“. Učí, jak si řídit svůj vlastní osud. Napomáhá pozitivnímu myšlení. Působí proti depresi, pocitům opuštěnosti a dodává sebedůvěru. Pomáhá lidem při potížích způsobených střídáním ročních dob. Čistí čakry, zvyšuje intuici a dodává tělu velké množství fyzické energie v době stresů a nemocí. Přikládáním na 2. čakru zvyšuje sexuální energii. Je projektivní kámen, je přiřazen planetě Slunci a elementu ohně.

Léčebné využití: proti chronickým bolestem v krku, napomáhá při žaludečních vředech, udržuje v rovnováze všechny orgány, ulevuje od bolestí, revmatizmu a potížích s chrupavkami.
Užití: zdraví, ochrana, radost, energie, sexuální energie

Je vhodný pro znamení lva.

______________________________________________________________  

Sugilit náleží receptivní energii, elementu vody a planetě Jupiter. Je velmi vzácným drahým kamenem. Je to jeden z hlavních kamenů lásky. Chrání svého majitele před všemi šoky, zklamáními a traumaty. Pomáhá citlivým lidem před propadáním malomyslnosti. Dokáže vnést světlo a lásku i do nejčernější situace. Napomáhá odpouštění, potlačuje nepřátelství, odstraňuje problémy v mezilidských vztazích. Nachází zdroje naší nerovnováhy. Pomáhá pohlédnout do tváře nepříjemným prožitkům. Potlačuje pocit lítosti, smutku a strachu. Učí nás odpouštět sami sobě. Přináší pozitivní myšlení. Vyhání z těla veškerou negativní energii a vnáší do těla i ducha silnou léčivou energii. Při meditaci zvyšuje uvědomění duchovního světa. Přináší moudrost.

Léčebné užití: pomáhá při překonávání dyslexie. Je to kámen imunitního systému, proto se i různé prameny často zmiňují o jeho pozitivním vlivu při léčbě AIDS v počátečním stádiu. Vyostřuje smysly, čistí a podporuje činnost orgánů, které zbavují naše tělo jedů a odpadních látek, harmonizuje produkci žláz.
Blahodárně působí na lidi s rakovinou, neboť dokáže citlivě odstraňovat duševní zmatky a potlačuje zoufalství. Rozhání bolesti hlavy a nepříjemné pocity všeho druhu. Léčí epilepsii a motorické problémy. Uvádí do souladu nervy a mozek. Čistí srdeční a lymfatický systém.
Užití: léčení, moudrost, spiritualita

Je kamenem panny, střelce, vodnáře, ryby.

______________________________________________________________

Turmalín je Je v mnoha ohledech jedinečný kámen, nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost, pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach, je ochranným šamanským kamenem. Propojuje, čistí a harmonizuje čakry, odstraňuje bloky z aury, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.

Léčebné využití: je účinný léčitel těla i duše, zvyšuje imunitu, léčí dětská onemocnění, příznivě působí na srdce a páteř, usnadňuje porod, pomáhá při dyslexii.

Užití: energie, klid, léčení, radost, obchod, peníze, láska,
Vlastnosti: energie, planety a elementy dle barevného odstínu.

Růžový turmalín – receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu vody. Přitahuje lásku, přátelství, učí nás moudrosti a soucitu, léčí kůži, srdce, plíce a endokrinní žlázy.

Turmalín je kamenem býka, blíženců, raka, lva, štíra a střelce.

______________________________________________________________

 

Způsob dopravy
Zboží zasíláno max. 5 dnů po obdržení platby na účet. Bezpečně baleno, bublinková folie, obálka, či krabička dle potřeby. Zasíláno doporučeně Českou poštou. Úvaly, Praha - po dohodě možný osobní odběr.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Zboží

Další zboží od Tomoje

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--