Domů Profil prodejce katch22
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Praha 6, ČR
  • 382 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (98) 100%
Nadšenci: 215
Aktivita: aktivní
Prodáno: 382
Registrace: 18.11.2009
Město: Praha 6
Stát: ČR
Důležitá informace: pivoňka nebo cherry? Napište mi sem na zeď, který motiv se líbí vám? ten oblíbenější půjde v pondělí do tisku :)

katch22

/ Prodávající
Novinky
1076226
12.10.2023 Pomalu vkládám nové crossbody ledvinky...Jsou více ploché než ty klasické a hezky se nosí například podpaží. Zatím v metalických barvách a z umělé srstí, ale vyrobit lze z jakéhokoliv motivu v nabídce na objednávku. Postupně fotím a přidávám.

Originální voděodolné rolovací batohy, taškobatohy, tašky, taštičky a jiné taškařice s potiskem či bez.

Batoh nebo tašku? To už není otázka.Taškobatoh vše vyřeší za vás. Během pár vteřin se z tašky přes rameno stane batoh na nákup, ze kterého ani pórek nekouká :) Na výběr mate ze tří způsobů závěsu batohu, v kombinaci s taškou nebo i jako klasický batoh s pevnými vyměkčenými popruhy. 

Unesete na zádech zebru nebo celou Noemovu Archu? Vyberte si z více než 10 druhů potisku s možností výměny podkladové barvy látky.

Nevybrali jste si motiv? Využijte možnost dodání vlastního motivu, autorské fotografie nebo pro Vás grafiku můžu na přání připravit.

Dáváte přednost batohu bez potisku? Prima. Máte na výběr z více než 14 podkladových barev voděodolné látky vysoké gramáže. Zašlu vzorník. 

Unese to počítač? Každý batoh má speciální vnitřní kapsu na zip přes celá záda. Širší verze batohu zpravidla pojme laptop na šířku, užší na výšku. V kombinaci s popruhy na pevno nebo 2v1 pro laptop (na karabiny) se nosnost navýší oproti základní verzi. Nicméně každý z batohů laptop unese, jen u základní verze s rychlopřepínáním na jeden popruh může dojít při přetížení k posunutí z nosného oka.

Chtěli byste dejme tomu kapsu navíc, ale báli jste se to říct? Napište. Upravím batoh na míru podle mých možností

Dočetli jste až sem a stále nejste rozhodnuti?, ...možná jen toužíte po něčem malém jako dárek. Vyzkoušejte "bonsai" verzi taškobatohu - rolovací taštičku s mnohostranným využitím na kosmetiku, na plavky, svačinku pro děti jako penál a podobně. Opět zde máte možnost si vybrat z několika možností závěsu (poutko, karabina, mini popruh).

 ... anebo ještě zkuste omrknout můj druhý profil s ručně pletenými ponožkami La Fuski ... https://www.fler.cz/la-fuski

 

Krásné dny,

Káča

 

 

 

 

Nově je možné vyrobit batoh ve variantě 3v1 - batoh, crossbody taška a nově i  kabela. Kabela má dlouhá ucha skrytá ve dvou venkovních kapsách a při sundání batohu se snadno vyndají a popruhy batohu se do ní naopak zase ulozí. Náhled reálného batohu je tady  https://www.fler.cz/zbozi/vrstevnice_kabelobatoh_3v1_skoricovy-12559165.

Popruhy na kabelu mohou být nejen úzké jako na snímcích ale i třeba 3 nebo 4 cm široké, eventuelně z kůže.

Provedení 3v1 je možné vyrobit na míru ke každému vzoru batohu.

Způsob dopravy
Zásilkovna, Česká pošta, Balíkovna, osobní odběr
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od katch22

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--