Domů Profil prodejce Hojdavak
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Praha 10, ČR
  • 1 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 9
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 13.6.2016
Město: Praha 10
Stát: ČR

Hojdavak

/ Prodávající
Novinky
549096
23.9.2016 Už nakupujete vánoční dárky? :) Máme nové XL kolébky a do konce října doprava po ČR kurýrem ZDARMA! Těšíme se na vaši objednávku :)

Srdečně Vás vítáme na našich stránkách. Jsme česko-slovenská rodinná firma, která pro Vás vyrábí závěsnou textilní kolébku pro miminka pod značkou HOJDAVAK.

Jako všichni rodiče i my chceme pro naše děti jen to nejlepší. V období prvního roku života našeho syna jsme pořídili nespočet různých pomůcek, ale jen jedna nás ohromila svojí jednoduchostí a účinností. Byla to právě textilní kolébka. A jelikož o ní v našem okolí nikdo nevěděl (s výjimkou osoby, která nám ji doporučila), rozhodli jsme se to změnit.

Vaše spokojenost s naším výrobkem a s našimi službami je pro nás na prvním místě. Proto spolupracujeme pouze s dodavateli, kterým záleží na kvalitě a chovají se v obchodních vztazích zodpovědně. Preferujeme české výrobky a spolupracujeme s českými dodavateli, mezi kterými je i chráněná dílna.

Celý výrobek se všemi komponenty získal certifikát od nezávislé testovací společností TÜV SÜD Czech s.r.o., který garantujeshodu s přísnými požadavky evropské normy o bezpečnosti výrobku (směrnice Evropského společenství 2001/95/ES).

Upřímně se radujeme s každým zákazníkem, kterému kolébka pomáhá ke spokojenějšímu miminku a usměvavější mamince. Harmonické a láskyplné rodinné prostředí potřebujeme ke svému životu všichni.

 

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Hojdavak

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--