Domů Profil prodejce LustCo
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Decin, ČR
  • 20 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 13
Aktivita: aktivní
Prodáno: 20
Registrace: 24.8.2016
Město: Decin
Stát: ČR

LustCo

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Šetrná barevná kosmetika pro selfcare nadšence, co mají rádi barvy, hydrataci, unikátní vůně a něco extra!

  • bez parabenů, bez sulfátů, bez silikonů, vegan, cruelty free

Malá dílna s laboratoří, vybudovaná jednou duhovou atypickou hlavou na severu Čech. ♥ 

"Spojila jsem kreativitu s funkčností a vytvořila pro mě i pro vás barevné a zábavné kosmetické a domácí produkty s vymazlenými recepturami, složené z prémiových surovin a unikátních parfemací."

"Nezapomínej na sebe, dopřej si něco z naší voňavé dílny a podpoř tím malý lokální business." 

S láskou Adriella ♥

Naše kosmetické výrobky disponují ZPRÁVOU O BEZPEČNOSTI KOSMETICKÉHO PŘÍPRAVKU, vydanou akreditovanou odpovědnou laboratoří a jsou v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1223/2009 ze dne 30. listopadu 2009 o kosmetických přípravcích a jsou registrovány na Evropském portále notifikace kosmetických přípravků CPNP.

Všechno to začalo v roce 2016 koupelovými bombami...

Nejdříve jsem si v podstatě jen "hrála" a zkoušela různé suroviny a barvy. Prvnotní bomby byly jak kameny a neměly žádný výkon. Po nějákém čase, jsem ale zjistila, že to je něco, co mě baví víc než jen hobby a začala pátrat hlouběji ...

Hodně mě štvalo, že ty koupené jinde buď dobře nešumí, nebarví, obsahují sulfáty a nebo jsou mimořádně mastné či  převoněné až mě z nich štípala moje citlivá pokožka se sklony k ekzému.

 

Po nějakém čase, když jsem si postupně piplala jedinečnou šumivou recepturu, jsem celý svůj nápad a firmu pověsila na hřebík, kvůli náročnému “normálnímu” zaměstnání.* Podnikání a plný úvazek mi absolutně zkloubit nešlo.

*V letech 2018 - 2021 se "otevíralo" jen v zimě, na 3 měsíce aby se prodávalo na Vánoce a v zimním období, kdy byla poptávka. Měla jsem v tu dobu v nabídce 10 druhů šumivých bomb v původní receptuře plus pár maličkostí. Víc toho na pultu nebylo.

 

No…ale pak začala pandemie a já jsem se díky nakupení údálostí z předchozích let ocitla psychicky na velice temném místě. Začátek pandemie byl "poslední" stanice a jak se říká, poklička ulítla. Prodělala jsem do toho všeho fakt ošklivé neštovice, sáhla si na dno a moje pokožka se náhle nehorázně zhoršila a já už nevěděla čím dřív se umýt. V uzdravování hlavy mi pomáhala večerní rutina ve sprše. Šetrnější či přírodnější produkty na trhu byly, ale chyběly mi barvy, vůně, extravagance a kreativní relax. “Hnědé” produkty bez vůně mi prostě radost nedělaly. 

A jelikož pro mě byla/je #SELFCARE nezbytná součást mojí rutiny, tak jsem se do toho obula a začala vymýšlet křížence produktů, které budou šetrné, hydratační, hypoalergenní ale zároveň barevné, voňavé a něčím extra.

 

Přesně v tuto dobu jsem během let 2020 a 2021 vykouzlila všechny své receptury a parfemace za pochodu při zaměstnání v cestovním ruchu, kdy nám pandemie dávala na prdel. Nikdo o ničem nevěděl. Byl to můj tajný projekt. Lítalo to ze mě jako gejzíry kreativity. Jak kdyby to ve mě čekalo celý můj život. Postavilo mě to na nohy. Vidina toho, že to třeba jednou půjde na trh a že to dokážu. I když to tak v mojí tehdejší situaci, kdy jsem dva roky bydlela v bytě, kde teklo při dešti stropem v každé místnosti, na chodbě běhaly myši, v noci se o patro níž vykopávaly dveře, vůbec nevypadalo. Byla to naprostá utopie. Ale já věřila a šla dopředu.

V prosinci 2020 proběhlo stěhování do nového bydliště, do bezpečí, kde jsem se dál dávala dokupy, pozvolna, ale už jsem cítila, že se blíží změny. 

V prosinci 2021 jsem se svou “normální” prací (kterou jsem stejně díky PAS nikdy nezvládala tak dobře jako ostatní) finálně sekla, všechny úspory a enormní finanční suma letěly oknem, prototypy produktů odjely na výlet do laborky, grafika šla do tisku, plavala jsem v kilech všemožných dokumentů, mezitím přijel kamion materiálu, obalů, surovin a všechny výrobky se v první čtvrtině roku 2022 proměnily na oficiální kosmetické produkty. 

Tohle rozhodnutí a krok bylo neskutečně těžké a snad to nejstrašidelnější co jsem kdy zažila. Bylo učiněné impulzivně, z frustrace a dlouhodobého vzteku, ale za to jsem vděčná, protože bych se jinak normálně strachy nikdy nerozhoupala.

V závěsu jezdila sem a tam ikea, profily a sádrokarton z OBI, obklady, nátěry a další stavební materiály a v červnu 2022 byla dokončená rekonstrukce mojí nové výrobny. Plavání v dokumentech pokračovlo ještě nějakou chvíli. S projektanty, hygienou, stavebním úřadem a v září 2022 bylo možné úplně naplno otevřít "brány" mého eshopu s novými produkty a novým dechem a designem mé značky. To čekání, mizející peníze a nemožnost si je hned "vydělat zpátky" a jen čekat na zelenou od úřadů bylo příšerné a už bych do toho asi znovu nešla (pardon za demotivaci ?).

Mohla jsem si koupit byt nebo začít podnikat ve výrobě kosmetiky ... ? Tak jsem začala podnikat...

 

I když to byla docela jízda, než to všechno došlo do finále, o kterém budu psát třeba někdy jindy, tak jsem teď neskutečně šťastná, že vám všem mohu nabídnout nevšední nápadité kosmetické produkty, které jsou funkční a sprcha či koupel s nimi podtrhává selfcare rutinu, kterou si každý z nás fakticky zaslouží!

 

 

 

Přeješ si taky některé z produktů do své kamenné prodejny či eshopu?

Napiš nám, kam se chystáš naše produkty umístit, co bys rád/a, jaké konkrétní produkty a jejich množství. My ti zašleme obratem náš velkoobchodní ceník a všechno ostatní společně domluvíme.

  • šlehaná mýdla, scruby, šampony, koupelové soli, bubble dust, sójové svíčky a bytové spreje
  • minimální odběr je aspoň 20ks (lze kombinovat)
  • chápeš, že to není jen o nákupu zboží, ale o komunikaci, obchodním vztahu a reportování co jde a co nejde (prodejní místa totiž zákaznící vidí, chtějí je navštívit a budou tam hledat zboží, které máte uvedeno v nabídce!)

Pokud máš zájem o něco speciálního, ve větším objemu, pro svou akci či na nějakou událost, určitě se na nás také obrať.
To dáme dohromady.

  • dárková balení s dárkovými kartami
  • firemní dárky
  • dárkové poukazy

 

Chceš kosmetické výrobky, které splňují všechny náležitosti pro svou vlastní značku?

Moc by sis přál/a doplnit svůj sortiment nějákým tím kosmetickým produktem, ale nemáš na to určenou provozovnu, energii, čas nebo peníze na atestace a další dokumentaci? Napiš nám svou vizi, nápad a požadavky a zkusíme společně něco vymyslet.

  • šlehaná mýdla, scruby, koupelové soli, koupelové bomby ve větším množství
  • výběr z mnoha vůní
  • tématicky dle údálosti/značky
  • součástí kalkulace je i vystavení veškeré dokumentace a evidence kosmetického výrobku
  • grafické zpracování etiket s tiskem a produktovou fotografií lze také domluvit

 

 Ale než nám napíšeš ohledně spolupráce:

  • musíš mít taky IČO
  • chápeš, že to není jen o nákupu zboží, ale o komunikaci, obchodním vztahu a reportování co jde a co nejde (prodejní místa totiž zákaznící vidí, chtějí je navštívit a budou tam hledat zboží, které máte uvedeno v nabídce!)
  • bereš na vědomí, že minimální odběr je alespoň 20 ks produktů ve skle (ostatní počty jsou individuální a záleží na domluvě) 

Už se těšíme na budoucí spoluprácí!

 Návrh bez názvu-19 Obsahují vaše produkty živočišné složky?

Naše produkty neobsahují žádné živočišné složky. Vše je rostlinného či syntetického původu.

 

 Návrh bez názvu-19 Chtěla bych navázat spolupráci - pošlete mi zdarma produkty a já je budu sdílet. Půjde to?

Ne. Tyto spolupráce nenavazujeme. 

 

 Návrh bez názvu-19 Budeme mít maturitní ples a chceme sponzorský dar do tomboly či finanční dar. Šlo by to?

Zatím takovou možnost bohužel nenabízíme. Jsme na to ještě moc malinká firma. 

 

 Návrh bez názvu-19 Když nějaký výrobek není skladem, bude ještě znovu?

Ano samozřejmě! Pokud je výrobek na e-shopu stále "vidět" probíhá opakované doskladnění. Jakmile úplně zmizí, je označený jako "výprodej" nebo "poslední šance", už bohužel znovu nebude.

 

 Návrh bez názvu-19 Chci navázat velkoobchodní spolupráci a prodávat vaše výrobky u sebe. Půjde to?

Určitě ano! Stačí napsat vaše IČO a co přesně byste rádi a na zbytku a VO ceníku se domluvíme.

 

 

 Návrh bez názvu-19 STANE SE MI NĚCO KDYŽ TO SNÍM?

Naší KOSMETIKU v žádném případě nejezte. Žádnou. Nic v naší nabídce není jídlo!

 

 Návrh bez názvu-19 Proč mají vaše produkty trvanlivost průměrně jen 7 - 12 měsíců?

To proto, že nepoužíváme konkrétní konzervanty/parabeny, které zaručí trvanlivost třeba 24-36 měsíců. Produkty vyrábíme vždy v malých várkách, aby byly neustále čerstvé a dlouho neležely ve skladu. Trvanlivost 7 - 12 měsícůje i tak trvanlivost minimální (best before) a je vysledovaná jako více než optimální pro spotřebování jednoho mýdla, šamponu, bomby do vany atd. Minimální trvanlivost si doma ji hodně "prodloužíte" správným skladováním. 

 

 Návrh bez názvu-19 Jsou vaše výrobky přímo od vás či vyráběné na zakázku fabrikou?

Všechna kosmetika i kolekce pro domácnost jsou vyráběné v naší oficiální hygienou schválené dílně na severu Čech. Nic není překup ani zadaná zakázka třetím stranám.

 

 Návrh bez názvu-19 Obarví bomby do vany moje domácí vybavení?

Určitě neobarví. Každý zbytek barvy smyje obyčejná mýdlová voda avšak nedoporučujeme aby produkty přišly do styku se dřevem či tkaninami či pletí/pokožkou na přímo.

   

 Návrh bez názvu-19 Jak dlouho vydrží produkty po zakoupení?

Koukněte na spodní samolepku výrobku. V případě "nahých" produktů, se koukněte přímo na štítek na sáčku/přebalu.

 

 Návrh bez názvu-19 Kde naleznu certifikáty Vaší kosmetiky?

Naše kosmetické výrobky disponují ZPRÁVOU O BEZPEČNOSTI KOSMETICKÉHO PŘÍPRAVKU, vydanou akreditovanou odpovědnou laboratoří a jsou v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1223/2009 ze dne 30. listopadu 2009 o kosmetických přípravcích a jsou registrovány na Evropském portále notifikace kosmetických přípravků CPNP.

Naše dokumenty ani receptury veřejné nejsou a nepatří do rukou zákazníka. 

Způsob dopravy
PPL na adresu
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od LustCo

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--