Domů Profil prodejce Fairytale
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Vojkovice, ČR
  • 132 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (35) 100%
Nadšenci: 58
Aktivita: aktivní
Prodáno: 132
Registrace: 26.11.2009
Město: Vojkovice
Stát: ČR

Fairytale

/ Prodávající
Novinky
574527
1.12.2016 Do konce Mikulášské slevy zbývají 4 dny! Vložila jsem novou přízi - Silk Blend Fino

Děkuji všem, kdo zavítají do mého koutku na Fleru a zanechají zde upomínku ve formě srdíčka. Těší mě, pokud se Vám mé výrobky líbí. Zvláště pak děkuji těm, kdo si některý z mých výtvorů pořídili a doufám, že přináší radost a potěšení.

Přesto, že se věnuji různých výtvarným technikám ( i kresba, malba, grafika),nabízím zde hlavně výstupy své textilní tvorby - oděvy a doplňky, které se opravdu dají nosit, mají praktické využití a v běžném životě navodí trochu sváteční a jedinečné nálady.

Tvoření se věnuji už odmalička, kdy jsem se na prázdninách u mé výtvarně nadané a praktické babičky věnovala pokaždé novým výtvarným technikám a domácnost pomalu zaplavovaly více či méně kýčovité výtvory, které však vždy měly nějaký smysl a užitou hodnotu. Stojánek na tužky, květináč, kuchyňská chňapka.... Následovaly oděvy pro panenky, celé háčkované panenky, zvířátka z korálků, miniaturní domečky s veškerým nábytkem a příslušenstvím (věci, které mě bavilo dělat, ale ne si už s nimi hrát, tak většinou po dokončení putovaly z domu). To byl můj dětský svět, všude jsem viděla materiál, ze kterého se dalo udělat něco daleko zajímavějšího, než byl původní účel.

Asi v deseti letech jsem si ze zbytků přízí uháčkovala první kus oděvu, který byl doopravdy k nošení  -  pestrobarevnou sukni, kterou jsem pak pár let využívala "na lítačku" a obzvláště užitečná byla při hře "Čáp ztratil čepičku", protože "čáp" nemohl vymyslet barvu, která by na té sukni nebyla Usmívající se.

A to mi zůstalo i po víc než čtvrtstoletí. Moc ráda experimentuji s barvami, hraju si s nimi, zkouším, co určité kombinace udělají. Snažím se sice, aby mé kreace byly méně divoké, něž ta úplně první, ale odvážné zůstávají stále. Jediný problém je, že i když mám ráda barvičky, v mém šatníku a v doplňcích převažuje černá - se kterou mě to však tolik nebaví, co se týká tvůrčího procesu.

Takže i tohle mi zůstalo - ráda tvořím věci, které mě ale pak už "nebaví" používat. I proto jsem se odhodlala k aktivnímu vstupu na posvátnou půdu Fléru - třeba se tu najde někdo, koho mé výrobky potěší a budou mu k užitku - byla by to pro mě ta největší odměna.

{#emotions_dlg.rose2}

Způsob dopravy
česká pošta, cenný nebo doporučený balík (podle dohody a typu zboží)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Fairytale

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--