Domů Profil prodejce JEDINĚ
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Batelov, ČR
  • 9 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 109
Aktivita: aktivní
Prodáno: 9
Registrace: 13.10.2016
Město: Batelov
Stát: ČR

JEDINĚ

/ Prodávající
Novinky
784924
5.2.2019 Slevy. Slevy. Slevy. Vyprázdňujeme poličky pro nové věci! :)

Ručně a s láskou tvořená. Minimalistická v myšlence, maximální v samotném provedení. Milující neutrální odstíny, které tu a tam zabloudí do živějších barevných experimentů. Jemná a hřejivá. Jednoduchá a smyslná. S příběhem, který se neustále rozvíjí.

j e d i n e . m a n u f a k t u r a

 

 

Deky, přehozy, polštáře, šály, batohy a možná mnohem více. To vše se skrývá pod značkou JEDINĚ., která se snaží tvořit osobité a zároveň funkční doplňky. Využíváme k tomu hned několik druhů materiálů. Základem jsou pletené produkty ze 100% merino příze zpracovávané v malé a zodpovědné společnosti ve Finsku. Druhým materiálem je plstěná merino příze z Nového Zélandu, která byla speciálně navržena pro interiérový design. Speciálem značky jsou pak produkty z bavlněných úpletů, z nichž si vlastnoručně vytváříme maxi vlákna na pletení. V neposlední řadě se v nabídce nachází doplňky šité z přírodní vlněné plsti. Ve všech případech se jedná o ruční práci, rádi se držíme umírněné palety barev a jednoduchého designu bez zbytečných příkras a dekorací. Nehledáme dokonalost, naším motivem jsou pocity, malé radosti a každodenní chvíle, které v souhrnu tvoří šťastný a naplňující život.

 

Baví nás hrát si s materiály a experimentovat i s jednotlivými vlákny. Kromě výše uvedených materiálů nabízíme i produkty ze surových merino česanců, které jsou opravdu velmi jemné a hebké a se kterými jsme původně začínali.

 

 

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta - balík na poštu
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od JEDINĚ

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--