Domů Profil prodejce Magdaléna Brabencová
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Benešov, ČR
  • 6561 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (884) 100%
Nadšenci: 1343
Aktivita: aktivní
Prodáno: 6561
Registrace: 14.6.2017
Město: Benešov
Stát: ČR

Magdaléna Brabencová

/ Prodávající
Novinky
1087718
25.12.2023 Přeji Vám krásné prožití Vánočních svátku

Vítám Vás ve svém obchůdku plném polodrahokamů a autorkých šperků :)

     

     

  

Můžete zde nalézt zejména energetické náramky a prsteny z nejrůznějších minerálů, které povzbudí nejen vaše duševní zdraví, ale také mají blahodárné účinky na tělo a autorské šperky z chirurgické oceli

 

    

    

 

!! Náramky z minerálů jsou dlouhé 17cm, padnou na zápěstí 16 - 16,5cm. Pokud si přejete jinou velikost, napiště mi prosím poznámku k objednávce

Šňůrkové náramky jsou nastaveny na nejmenší velikost 16cm a délka šňůrky na přetažení přes kloub palce je 21cm. Pokud si přejete menší, nebo větší velikost, napište ji prosím do poznámky k objednávce !! 

          

 

Každý vyrobený náramek je originál a vzhledem k tomu, že se jedná o minerály, barva korálků se může nepatrně lišit od úvodní fotografie. 


Pokud byste chtěli vyrobit náramek z minerálů na míru a má práce se vám líbí, nebo byste chtěli náramek, který je již prodaný, neváhejte mě kontaktovat a ráda vám náramek vyrobím.

Kombinace náramků pro inspiraci v mé fotogalerii :)

Děkuji za zhlédnutí a přeji příjemné nakupování :)

Péče o šňůrkové náramky

-šperky by neměly přijít do styku s vodou, krémy, parfémy či jinými spreji

Pokud budou dodrženy následující rady, šperky vám budou jistě dlouho dělat radost.

Nicméně pokud k nim přistupujete zároveň jako k talismanům, které chcete mít pořád u sebe a v podstatě je nesundáváte (jako to mám já), je naprosto normální, že se časem mohou opotřebit.  

- u hedvábných šňůrek, vzhledem k tomu že se jedná o kroucenou šňůrku, se může vyskytnout během užívání u volných konců lehké zakroucení, v tomto případě stačí jen konce jemně namočit a promnout mezi prsty, aby se šňůrka opět narovnala

Běžné a každodenní opotřebení, (poškrábání kamenů či nerezových komponentů, případné opotřebení šňůrky) ale nemůžeme ovlivnit a nemůže být na něj brán zřetel v případných reklamacích.

Péče o minerální korálky:

kameny oplachujte pod proudem vody.

Kameny se nabíjejí na nepřímém slunečním světle (více info v sekci péče o kameny)

Barvené minerální kameny nevystavujte přímému slunečnímu světlu, vodě a kontaktu s krémy, parfémy či jinými spreji

Zároveň nemůžeme ovlivnit reakci dobarvovaných, nebo povrchově upravovaných korálků s potem, krémy, parfémy a jinými spreji (korálky mohou změnit barvu)

Péče o pozlacené šperky:

U vybraných šperků z chirurgické oceli, čí stříbra je povrch šperků pozlacen. Je proto přirozené, že se pozlacení může časem ošoupat. Pokud chcete, aby pozlacení vydrželo co nejdéle, doporučuji šperky vyhnout kontaktu s vodou, parfémy, čistícími prostředky apod.

 

Vytvářím stříbrné šperky a používám stříbrné doplňky a komponenty, proto jsem řádně registrována u puncovního úřadu. Mé registrační číslo Ident je 14331. Veškeré mnou vytvořené stříbrné šperky nad váhu 3 gramy nesou vyraženou mou výrobní značku MB VI/2 a samozřejmě jsou řádně opuncovány.

Puncovní značky zde:

Má výrobní značka:

Oprava šperků mimo záruku (mechanické poškození, opotřebování šňůrky, apod.) je za 50,- plus poštovné.

Pokud šperky budete chtít opravit, zašlete mi je na mojí adresu po předchozí domluvě. Spolu se zbožím mi zašlete číslo ojednávky a fakturu.

Případě vrácení zboží ve 14 dnech mi přiložte i číslo účtu, kam chcete zaslat vrácení platby spolu s číslem objednávky a fakturou.

Zboží vyrobené na zakázku není možné vrátit!

 

Náklady za vrácení zboží hradí zákazník podle ustanovení § 1820 odst. 1 písm. g).

Děkuji

 

Způsob dopravy
Zboží balím do bublinkové obálky a zasílám doporučeně prostřednictvím české pošty, nebo přes zásilkovnu. Možné je i osobní převzetí v Benešově u Prahy Objednávky neuhrazené do pěti dnů budou stornovány. Děkuji za pochopení
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Magdaléna Brabencová

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--