Domů Profil prodejce polymar.s
Martina Seberová
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Ostrava, ČR
  • 324 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (95) 100%
Nadšenci: 351
Aktivita: aktivní
Prodáno: 324
Registrace: 27.8.2017
Město: Ostrava
Stát: ČR

polymar.s

/ Prodávající
Novinky
1099161
31.3.2024 Nové brože - kytky, můry, krajinka

Dobrý den,

vítám vás na svém profilu polymar.s a jsem velmi ráda, že jste se u mne zastavili.

Jmenuji se Martina a mám diagnózu učitelka. Občasné myšlenky na to, že Herodes byl frajer, mi nejlépe zaplaší tvoření … třeba v červnu tvořím často Mrkáček. Zabývám se hlavně výrobou šperků - náhrdelníky, náušnice, korále, náramky, brože, ale někdy u mě můžete najít i jiné drobnosti pro radost. Ze všech různých kreativních technik, které jsem kdy vyzkoušela, to u mě vyhrála polymerová hmota díky své nekonečné škále barevných kombinací a nepřeberným možnostem ve vytváření vzorů a stylů.

Polymer může být barevný i černobílý, ...

     

..., hravý i elegantní, ...

  

..., geometrický i romantický, ...

  

..., jednoduchý i boho. 

  

 

Pro občasnou změnu a taky odreagování používám tak trochu voodoo relaxační techniku - plstění jehlou. A protože miluji barvy, vznikají korále a náušnice ve všech odstínech duhy.

  

  

 

Mé šperky jsou určeny pro všechny, kteří se nechtějí ztratit v davu a chtěli by mít něco, čím své okolí zaujmou. Tvořím tedy spíše pro ženy, muži by s mými šperky upoutali pozornost stoprocentněFrajer.

 

Materiál a údržba:

K výrobě šperků z polymeru používám hmoty FIMO, Premo, Cernit, nebo odlehčené Soufflé. Polymer je poměrně odolný materiál, takže snese namočení, na sluníčku nebledne a neublíží mu ani běžný pád na zem. U jemnějších a tenčích výrobků ale pozor na příliš velký tlak, nárazy či ohýbání. Při zašpinění např. od make-upu jde použít vodu a jemný kartáček na vyčištění, nedoporučuji ale namáčet návlekový materiál (kůže, stužky, šňůrky) a bižuterní komponenty. Také laky a barvy na vlasy, nebo parfémy se se šperky nemají moc rády.

Při plstění se mi osvědčila vlna merino, která je jemná, nekouše a je k dostání v mnoha barevných odstínech. 

Bižuterní komponenty používám z obecných kovů, náušnicové háčky, puzety a zapínání z chirurgické oceli, uvedeno je to u jednotlivých výrobků.

Pokud byste měli zájem o něco, co je již prodáno, případně jinou barevnou kombinaci, kontaktujte mne a pokud to bude možné, budu se vám snažit vyhovět.

Způsob dopravy
Zásilkovna na pobočku, nebo Česká pošta, doporučeně, bublinková obálka, do 3 pracovních dnů od připsání platby na účet. V rámci Ostravy je možné dohodnout se na osobním předání bez poštovného.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od polymar.s

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--