Domů Profil uživatele pro radost
  • Na Fleru od roku 2010, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 11.1.2010
Stát: ČR

pro radost

/ Nakupující
Profil

Pro radost beru do rukou háček, jehlice, paličky nebo jehlu s nití, splétám různobarevné nitky, řadím k sobě korálky a nechávám se překvapit tím, co z nich vznikne.

Pro radost se procházím přírodou a domů si z ní přináším inspiraci. Pro radost si ve volných chvilkách kreslím nápady na další dílka. Pro radost se jimi pak probírám, nechávám je uzrát v hlavě a pozoruju, jak je ruce přetvoří. Pro radost se učím nové techniky, zkouším je kombinovat s tím, co už umím, snažím se využívat pro ně jiné, někdy méně běžné materiály.

Pro radost vám některá z mých dílek nabízím v tomto obchůdku. A budu ráda, pokud přinesou radost i vám.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jmenuji se Eva, žiji nedaleko Jeseníku a jsem maminkou dvou dětí, které už přicházejí do věku, kdy chtějí trávit více času bez rodičů. Díky tomu mám zase já více času na své koníčky. Protože i mým povoláním je práce s dětmi, ráda odpočívám při všemožných ručních pracech, které mi dovolí být sama, být v klidu a odpočívat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ve svém obchůdku zde na Fleru nabízím šperky.

K těm nejjednodušším patří háčkované náušnice a náhrdelníky. Háčkuji je většinou z bavlněných přízí buď v přírodních odstínech s dřevěnými korálky nebo v jasných barvách s barevnými skleněnými korálky.

          

Pracnější jsou šperky paličkované. Ve svém obchůdku nabízím především náušnice, ale také přívěsky na krk nebo náramky a brože. Můžete u mě najít také poněkud netradiční náušnice paličkované z tenkých drátků.

        

Dárkem k mému prvnímu výročí na Fleru pro mě bylo pozvání do Klubu tisíc stehů, jehož členové se věnují korálkové výšivce. Od té doby zde nabízím i výrobky zhotovené touto technikou. Jedná se především o náhrdelníky, přívěsky, sponky a brože. Na některých z nich kombinuji korálkovou výšivku s paličkováním.

        

 

 

Pokud vás některý z mých výrobků zaujme, hodil by se vám ale v jiné barvě nebo velikosti, neváhejte mne kontaktovat. Ráda tvořím výrobky na zakázku, baví mě vytvářet něco, co by se mělo "trefit" do představy a vkusu jiného člověka, baví mě komunikace se zákazníkem nad vznikem takového výrobku.

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--