Domů Profil prodejce Fresha
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Bruntál, ČR
  • 143 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (40) 100%
Nadšenci: 126
Aktivita: aktivní
Prodáno: 143
Registrace: 30.1.2018
Město: Bruntál
Stát: ČR

Fresha

/ Prodávající
Novinky
958254
15.7.2021 Dobré ráno, ode dneška, na mé narozeniny, mám akci na parfémy s 20% slevou, tak si nezapomeňte nakoupit :-) Krásné léto. Alča

Děkuji, že jste se přišli podívat na moje přírodní parfémy. :)

Přírodní olejové parfémy jsem začala vyrábět z prostého důvodu. Všechny parfémy v obchodech mi voní stejně chemicky, kýchám po nich a svědí mě krk. Taky mě obtěžuji převoněné dámy, které neuznávají, že někdy méně je více...začala jsem trochu zprudka, ale jsou to ty důvody, které mě přivedly k parfémům.

Teda nejen ty. Začalo to při setkání s esenciálními oleji při léčení seberoické dermatitidy a následné růžovky. Měla jsem na sobě šupiny jak had a kolem nosu mokvavé pupence. No krása :) Nakonec mě zachránili obklady z černého čaje, levandule a pelargonie na psychiku.

Esenciální oleje jsem začala studovat v knížkách spolu s bylinkami a neuvěřitelně mě naplňovalo vyrábět různé voňavé olejíčky ale i léčivé oleje z bylin pro domácí léčení i do kuchyně.

Manžel si liboval, jak jsem krásně voňavá a chtěl taky vyrobit parfém pro sebe. Má rád kořeněné orientální parfémy. Manžel byl nadšený a já jsem se vrhla na parfémy :) V nabídce mám parfémy afrodisiakální, zklidňující, tvořivé, meditační, energizující a podporující soustředění.

Ono se to tak jednoduše píše, ale je za tím spousta dřiny, byrokratických úkonů a přemýšlení o obalech, názvech, stránkách, propagaci, marketingu, daních, odvodech a atd.. Ale to znáte všichni, co něco vytváříte. Všem Vám přeji hodně úspěchů v tom co děláte a naoplátku mi přejte také :)

Krásný den, Alča

 

Parfémy jsou z certifiovaného jojobového oleje, který je v základu. Působí jako konzervant pro vysoký obsah vitamínu E. Do základu se přimíchávají různé kompozice esenciálních olejů, které mají blahodárné aromaterapeuticé účinky.

Parfémy jsou v praktickém flakonu s rollonem a mohou se použít i jako deodorant. Touto vůní nepřebijíte svůj přirozený pach, jen ho lehce ovoníte. Neobtěžujete své okolí a vašemu partnerovi nezacpe nos pouze vůně vašeho parfému, ale cítí stále kůži s cennými feromony.

Příliš pečlivým a častým smýváním potu se člověk zase připravuje o cennou informaci – vlastní tělesnou vůni a dráždivé feromony.  Feromony, sexuálně dráždivé látky, které protějšek vzrušují. Feromony působí na obě pohlaví stejně.

Parfém voní na každém jinak, protože se míchá s jeho originálním tělesným pachem. Pokud máte ráda unisex vůně (PURE HOMO, KARDAMEN), můžete je s partnerem používat oba a na každém bude jiná :-)

Expirace 1 rok, ale olejové parfémy vydrží dva roky. 

Pokud je budete mít v létě v kabelce nevadí.

Flakony jsou z fialového skla a jsou celé olepené etiketou, takže ani sluneční paprsky zde neprojdou. Sklo je testované a suroviny v něm vydrží déle než v jakékoli jiné lahvičce (hnědá, mléčná, čirá). Test byl zaměřen na rajčata, která v něm vydržela nejdéle čerstvá.

* Benzyl Benzoate -  se používá při rozpouštění pryskeřic, které jsou v původním stavu pevné. V konečném výsledku zůstává zde stopové množství. Proto již nemůže být certifikováno jako organic!

* Benzyl salicylát je přírodního původu, neboť se přirozeně vyskytuje v esenciálních olejích (například ylang-ylangu, zeleném čaji nebo kananze vonné)

 Ráda se s vámi uvidím na Mintu v Brně :-) Tak se za mnou stavte, vy kteří jste v okolí :-)

Fresha Mint festival

 

Venkovní Veggie festival Olomouc.

Vegan festival Olomouc

jarní Festival Evolution

Tento festival je nabitý pozitivně naladěnými lidmi, kteří o sebe pečují nejen zdravou stravou, ale i opravdu přírodní kosmetikou, které tam byl velký nedostatek. Takže pokud vyrábíte přírodní kosmetiku (opravdu přírodní), tak zde máte jedinečnou příležitost se představit svým zákazníkům. Spousta z nich se opravdu zajímá o původ, složení ale i recyklace, např. obalů. Také přednášky byly žeprý super. No, já byla uvázaná u stánku. Třeba příště si najdu nějakého pražského brigádníčka ;-)

Zastavila se u mě Andrea Kerestešová a Kateřina Winterová, tak to byl velký zážitek pro "balíka" z Bruntálu :-D Velmi sa to páčilo, tak jsem si užila svoji chvilku radosti :)

Krásný slunečný den.

Alča

 

Yoga & Dance Spring Festival

Krásná akce z velmi příjemnými lidmi. I když jsem byla jen jako vystavující, tak ta energie a klid proudila jako lehký vánek po celém areálu. Příště se určitě na jeden den připojím a užiji si to s vámi :-)

Děkuji za krásné reakce na parfémy i na svíčky.

Alča

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Fresha

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--