Domů Profil prodejce Marie.V
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Chlumec nad Cidlinou, ČR
  • 3679 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (341) 100%
Nadšenci: 724
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3679
Registrace: 23.1.2010
Město: Chlumec nad Cidlinou
Stát: ČR

Marie.V

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Od roku 1994 vyrábím ze dřeva předměty, které dělají radost nejen mně a mému okolí, ale i lidem, kteří si je ode mě již dlouho kupují.

Výrobky vyrábím z kvalitního, nepročernalého dřeva a převážná většina z nich není ani chemicky ošetřena a barvena. Vzhledem ke kresbě dřeva jsou  všechny výrobky originálem, takže se nikdy nemůže stát, že by se našly dva totožné kusy. Všechny výrobky jsou schváleny osvědčením Český výrobek, který mohou získat pouze předměty, které pochází z České republiky.

Vyrábím dekorativní předměty, které jsou vyrobeny převážně z lípy a borovice. Spony do vlasů jsou vyrobeny ze dřeva českých (švestka, třešeň, jasan, ořech aj.) i exotických stromů (různé druhy mahagonu) a jsou přišroubovány na kvalitní hypoalergenní francouzské mechaniky, které jsou o délce 7 nebo 8 cm. Hračky jsou vyráběny z tvrdého dřeva, jako je jasan a buk. Na hračky mám udělen atest o jejich zdravotní nezávadnosti.

Nejčastěji se se mnou nebo mými výrobky můžete setkat na dobových trzích, v obchůdcích s dárkovými předměty, ale i v předních galeriích.

Způsob dopravy
Zboží balím podle jeho druhu a velikosti do bublinkové obálky nebo krabičky. Pokud si u mě zakoupíte více předmětů, tak hradíte pouze jedno poštovné, jehož výše je závislá na hmotnosti objednávky a způsobu jejího doručení. Zboží zasílám Českou poštou po připsání peněz na účet nebo na dobírku. Přesná výše poštovného je uvedena u každého výrobku.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Marie.V

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--